قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
یک نفر به خودش نمیگه شاید حرف ما تاثیر داشته باشه در خرید یا عدم خرید مخاطب تاپیک.
به نظر من اگر با پست کاربرای این تاپیک یه عده تصمیم می گیرن به نظرم کاملا اشتباه، هر کس مسئول تصمیمات خودشه و تو یه تاپیک همه آزادن صرفا نظر خودشون رو بگن

در مورد خرید کنسول بازی اونم با این قیمت که برای اکثریت مردم تورم زده ایران قیمت بالایی محسوب میشه اگر دوستان با یکی دو تا پست کاربرایی که درست و حسابی هم نمی شناسنشون تصمیم به خرید یا عدم خرید کنسول بگیرن پس تو زندگیشون چطور میخوان تصمیم بگیرن برا خودشون؟

هر کس هر پست در چهارچوب قوانینی خواست میتونه بده و طبیعتا پستی که میده نظر شخصیشه

.

گول این قیمت های 14-15 شهرستان رو نخورید . پای تلفن اوکی میدن طرف میره اونجا میگن باید حداقل 5تا بخری

تهران هم 15هست ولی 10تا بخر
بعید میدونم الان 15 پیدا بشه. اگر باشه من خودم 10تا 20 تا هم بگن همین الان میخرم. این حرفی هست که به مشتری تک خرید میزنن که بهانه بیارن. وگرنه 15 بخرم هر تعداد همون 15 یه ساعته نقد میشه

• Like
Reactions: Mreza_Dex
بعید میدونم الان 15 پیدا بشه. اگر باشه من خودم 10تا 20 تا هم بگن همین الان میخرم. این حرفی هست که به مشتری تک خرید میزنن که بهانه بیارن. وگرنه 15 بخرم هر تعداد همون 15 یه ساعته نقد میشه
15.700 تعداد سراغ دارم . ولی تعداد که میگن مشخص نیست . پشت تل میگه حداقل 5تا اونجا دبه میکنه 8تا

موجودی کنسول فکر میکنم در اون حدی نباشه که تعداد بدن بیشتر از 10تا

تعداد فروش هاهم عموما با حلقه اولی های خودشون معامله دارن . غریب بره بگه تعداد احتما90 % بهش نمیدن . مگر معرفی شده باشه

سناریو ها و گیر گور ها داره یک کنسول ساده در ایران . اصلا تصور نکنید یکی وارد میکنه یکی میفروشه یکی هم میخره

یسری از دوستان که انتظار دارن تو ایران به قیمت جهانی خرید کنند یه نکته رو بگم
شما تو این کشور خودرو ساخت همین کشور که اینهمه هم نمایندگی داره رو نمیتونی به قیمت کارخونه بگیری چطور انتظار دارین که کنسول رو به اون قیمت بگیرین
اینکه تو این کشور قیمت رو دلال ها تعیین میکنن یه واقعیته غیر قابل انکاره که متاسفانه نمیشه باهاش مقابله کرد تو تمام اجناس هم همینه
قیمت استاندارد سایت معروف 22490

دقیقا برعکس چیزی شد که همه میگفتن.خرداد گرون شد به جای ارزون شدن. به نظرم تا اخر خرداد هم بخواد ارزون بشه به 20 میرسه اما بعد کنکور دوباره سر به فلک میکشه چون تقاضا دوباره زیاد میشه.

همینطور که در این تاپیک معاملات 15 و 16 چوقی بین کاربران در جریانه :D اون بیرون قیمت استاندارد R2 R1 به 22500/700/800 رسیده
با این وضعی که پیش میره کم کم قیمتهای لنجی و درب کارخونه سونی رو بچه ها بزارن

همینطور که در این تاپیک معاملات 15 و 16 چوقی بین کاربران در جریانه :D اون بیرون قیمت استاندارد R2 R1 به 22500/700/800 رسیده
نکته جالبش اینه ps4 pro شده 16 میلیون !!! بعد بعضی ها ps5 رو دارن 14 و 15 میلیون میخرن :D !!!

فقط از فروشگاه های معتبر و شناخته شده که قبلا امتحانشون رو پس دادن خرید کنید
آگهی دیوار و شیپور و بانه ای و 5 تا بخر 6 تا ببر و ... اینا همه کلاه برداریه
این قیمت 15 یا 16 روی تعداد ممکنه درست باشه اما 5 تا دونه تعداد حساب نمیشه اینا اگر شناخته شده نباشن قطعا کلاه برداریه
20 تومن کنسولت رو از جای معتبر با خیال راحت بخری شرف داره به اینکه 15 بخری و از آدم نامعتبر بگیری که همش استرس کلاه برداری و کنسول مشکل دار و دست دوم و ... داشته باشی
در آخر هیچ ارزونی ای بی دلیل نیست اونم واسه جنسی که راحت توی بازار به قیمت عرف مشتریش رو داره

آخرین ویرایش:
یه حالت سردرگمی پیدا کردم وضعیت هم طبق معمول غیرقابل پیش بینی
اصلا نمیدونم بگیرم یا صبر کنم ~X( خیلی سخت کار کردم یه چندر غازی کنار بزارم و واقعا دستام میلرزه وقتی فکر میکنم انقدر قراره پول کنسول بدم:-<
بنظر من صبر کنی بهتره اگه میخاستی بگیری تو اون رنج قیمت ۱۹ تا ۲۰ باید میگرفتی
قیمت کنسول فعلا این حول و حوش میچرخه ایندفه اومد زیر ۲۰ بگیر طمع کاری نکن حرف یه سری کارشناسان این تاپیک که وقتی قیمت افت میکنه میگن دو روز دیگه قیمتش به ۱۵ میرسه گوش نکن
فعلا دو سال وضع اینطوریه الان نگیری بهتره اومد زیر ۲۰ بگیر

• Like
Reactions: Destro
https://media.direct.playstation.com/is/image/sierialto/PS5-front-with-dualsense?$Background_Large$

سلام دوستان وقت بخیر

امیدوارم در این ایام تعطیلات خوش بوده باشید

ببینید دوستان آنچیزیکه اینجا عنوان میشه پیش بینی و تحلیل از شرایط موجود هست و همین الان هم هیچکی نمیتونه بگه فردا چی میشه

در پستهای قبلی هم میتونید ببینید اردیبهشت رو گفتیم فرصت خرید بود برخی از دوستان خرید زدن و مبارکشون باشه و خود من یه هدست 3D و یه دسته Ps5 از آفر سایت معروف خریداری کردم

هدف بنده و سایر دوستان نه خصومت هست نه دشمنی فقط میخام جلوی دلال پروری رو از یجای گرفته بشه حالا از این تاپیک کوچک که شاید صدایش زیاد نباشه

قیمت کنسول ها و لوازم جانبیش پایینتر از این حرفاست ولی باز تصمیم با خریدار هست چه زمانی خرید برایش خوب است و تمام.

صبر برای قیمت معقول و خرید معقول ...

موفق باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or