قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
فکر کنم تا اواخر اردیبهشت، قیمت دیجیتال به حدود ۱۳ میلیون و یا کمتر برسه؛ مثل اینکه قیمت کاهشی شده.
دوست عزیز این فکر شما خیالی بیش نیست اگه فکر میکنید تا یه ماه و نیم دیگه قیمت به "13 تومن یا کمتر" میرسه فقط دارید خودتون رو گول میزنید بهتره آدم واقع بین باشه و با خیال پردازی خودش رو سرگرم نکنه. چون وقتی آخر اردیبهشت رسید و قیمت حتی نزدیک به 13 تومن هم نبود بیشتر خودتون اذیت و دل سرد میشید.

PS5 restock woes could get worse

کی میخواد این مشکلات تموم شه خدا میدونه! واقعا دیگه خسته کننده شده شرایط.
این کمبود Semiconductor کلا تمام تولیدات دستگاه های دیجیتال حتی ماشین هارو هم تحت تاثیر گذاشته و فعلا خبری از بهتر شدن نیست.
چند روز پیش سامسونگ گفته که ممکنه بخاطر کمبود چیپست امسال Galaxy Note 21 رو عرضه نکنه و امسال رو skip کنه

The Samsung Galaxy Note 21 may be cancelled, and that's according to Samsung's own CEO that says it may be looking to release a new Note phone in 2022 rather than in 2021.

So why is this all happening? It's simple: chipset shortages. Samsung confirmed it's suffering from supply issues, which likely means it just doesn't have enough stock for a new wave of top selling smartphones.

به نظر من و با توجه به خبر هایی که خوندم تا بعد از تابستون این کمبود ادامه داره و اواسط پاییز احتمالا قیمت به قیمت دلاری نزدیک تر بشه.

-----------------
برای اینکه خیلی بیراه نشه امروز دیدم یه فروشگاه تهران تو پیج اینستاگرمش قیمت دیجیتال رو 20 زده بود.

یکی از آشناها 2 تا دسته ps5 گرفته بود حدود 2 ماه پیش برای بچه هاش که حدودا روزی 3-4 ساعت با pc فورتنایت میزنن که امروز بهم گفت هر دو دسته همین یکی دو روز اخیر دچار همون مشکل معروف شدن و هر کاری هم کرده خودش درست نشده متاسفانه
( این موضوع که گفتم خبری بود لطفا نقل قولش نکنید )
فقط جهت این عرض کردم که تا سری دوم کنسول نیومده خرید نکنید که درگیر دسته و مشکلاتش میشید ولی اگر خرید کردید چون آگاهی داشتید از این موضوع جای هیچ گله و شکایتی ندارید

در ضمن قیمت هم یک هفته هست که فریز شده و تغییری نداشته احتمالا از پنجم قیمت های جدید میاد

13تومن؟

حکایت اون جدول های معروف اوایل تاپیک هست که رقم 13تومن رو بررسی و پیشبینی کرده بودن با دلار 23تومنی

پرو که با دلار زیر 20 تومن اومده بود الان داره رو 14-15 میچرخه . یه چیزایی از واقعیت بازار اینجا خیلی دور ـه

میشه چندتا از مشکلات سری اول رو نام ببرید که ما تو این چند ماه اخیر خبر نداشتیم از نزدیک!

جفت کنسول فعلی هیچ مشکل خاصی ندارن . مگر آشنایان خلاف ش رو ثابت کنن :)

کنسول ها که خدا رو شکر اصلا مشکل بزرگی نداشتن
فقط دسته ها یکم نازک نارنجی شدن این نسل و خب به طبع به علت محبوبیت بیشتر پلی استیشن، دوآل سنس بیشتر اخبارش پیچیده
که اونم خیلی مشکلی نیست به قیمت نسبتا مناسبی میشه دسته اضافه تهیه کرد.
البته خودم تو این چند وقتی که PS5 گرفتم با اینکه خیلیم بازی های ملایمی انجام نمیدم اما همچنان مشکلی نداشتم!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Imaginative
دوست عزیز این فکر شما خیالی بیش نیست اگه فکر میکنید تا یه ماه و نیم دیگه قیمت به "13 تومن یا کمتر" میرسه فقط دارید خودتون رو گول میزنید بهتره آدم واقع بین باشه و با خیال پردازی خودش رو سرگرم نکنه. چون وقتی آخر اردیبهشت رسید و قیمت حتی نزدیک به 13 تومن هم نبود بیشتر خودتون اذیت و دل سرد میشید.
13تومن؟

حکایت اون جدول های معروف اوایل تاپیک هست که رقم 13تومن رو بررسی و پیشبینی کرده بودن با دلار 23تومنی

پرو که با دلار زیر 20 تومن اومده بود الان داره رو 14-15 میچرخه . یه چیزایی از واقعیت بازار اینجا خیلی دور ـه
منظورم از ۱۳ میلیون برای PS5 Digital بود؛ قیمت PS5 Standard قاعدتا تا آخر اردیبهشت به حدود ۱۷ تا ۱۷.۵ میلیون می‌رسه که با توجه به روند چند روز اخیر قیمت، اصلا دور از انتظار نیست. اگر اختلاف قیمت غیر منطقی Standard و Digital از بین بره، با توجه به قیمت احتمالی Standard که اون بالا گفتم، قیمت نسخه Digital هم باید بین ۱۳ تا ۱۴ میلیون باشه.

من که کلا 2 مورد داستان دسته رو دیدم یکی تینجیر بوده یکی هم بابای همون تینیجره

نشستن دوال سنس گرفتن دستشون یکبار کلا دفترچه رو نگاه نکردن ببینن ادپتیو تریگر کارش چی هست به کارمون نمیاد حداقل دیزیبل ش کنیم . هی کنش از دوال سنس و واکنش از پلیر . بازم هر چی از طریق astro playroom توضیح میدن گویا فایده نداره

دلشون خوشه . مامانه اومده کنسول گرفته برای بچه 24تومن + یدونه مرتال کمبت با اون رده بندی سنی برای بچه 13ساله !

به اینترنت بخوایم استناد کنیم نصف اس اس دی های 5 خرابه و از سری ایکس بخار در میاد !

قاعدتا تا آخر اردیبهشت به حدود ۱۷ تا ۱۷.۵ میلیون می‌رسه

این قاعده رو یک توضیح بدید ببینیم از کجا میاد اصلا. چون از این قاعده زیاد رویت شده تو تاپیک قاعده آبان و قاعده شب عید دو مورد معروف ش . اقتصاددانش اینجا از یک ساعت دیگه بی خبره . قاعده اگر اون قاعده معروف همیشگی عوام پسنده که هیچ کلا ولش

در کلمه *قاعدتا * عملا هیچ احتمالی وجود نداره .قطعیتی باید درش وجود داشته باشه که این قطعیت فعلا وجود خارجی نداره

منظورم از ۱۳ میلیون برای PS5 Digital بود؛ قیمت PS5 Standard قاعدتا تا آخر اردیبهشت به حدود ۱۷ تا ۱۷.۵ میلیون می‌رسه که با توجه به روند چند روز اخیر قیمت، اصلا دور از انتظار نیست. اگر اختلاف قیمت غیر منطقی Standard و Digital از بین بره، با توجه به قیمت احتمالی Standard که اون بالا گفتم، قیمت نسخه Digital هم باید بین ۱۳ تا ۱۴ میلیون باشه.
پرو الان 13 14 تومنه، والا ما که از خدامونه این قیمت بشه ولی بعیده این کسبه بذارن این دوتا یه قیمت بشن،
دوستان لطفا اف تاپیک رو تموم کنید و بحث خرابی ها رو در تاپیک خودش دنبال کنید

۲۵,۱۰۰,۰۰۰ تومان در فروشگاه دارای نماد رویت شد.
۲۵,۱۰۰,۰۰۰ تومان در فروشگاه دارای نماد رویت شد.
امروز سایت معتبر بانه ای 25500
خرید از هرجایی با این قیمتا اشتباهه
می تونید قیمت های بالا که مربوط به ۲ مارس هستن رو نگاه کنین و با الآن مقایسه کنید؛ بر اساس کاهش قیمتی که توی این ۲۳ روز دیدیم، ۱۷ میلیون برای PS5 Standard و ۱۳-۱۴ میلیون برای PS5 Digital اصلا دور از انتظار نیست!
این قاعده رو یک توضیح بدید ببینیم از کجا میاد اصلا.

در کلمه *قاعدتا * عملا هیچ احتمالی وجود نداره .قطعیتی باید درش وجود داشته باشه که این قطعیت فعلا وجود خارجی نداره
بر اساس کاهش قیمت در چند مدت اخیر، قیمتی که برای اواخر اردیبهشت گفتم، منطقیه.

امروز نسخه استاندارد ریجن اروپا برای یکی از آشناها گرفتم ۲۰۴۰۰
قیمت داره میاد پایین و فروشنده ها مایل به فروش هرچه سریعترن
بهش هم گفتم عجله نکن و ارزون تر میشه ولی خب عجله داشت و با این قیمت گرفتم براش
توی شیراز بعضی جاها توی دیوار آگهی زدن و نسخه استاندارد رو حتی ۲۰ هم میفروشن ولی صحت آگهیشون رو نمیدونم چقدره

بر اساس کاهش قیمتی که توی این ۲۳ روز دیدیم،

بر همین اساس خوب 2 ماه پیش هم کاهشی بود تا 19 اومد ولی بعدش چی

کلا اینا اسم ش ادله نیست

وعده فلان ماه دادن چیزی جز گیج کردن مردم نیست. صفحات قبلی رو ببینید خیلی صحبت شده بود که آبان آذر حتی شب عید ارزون میشه ولی خوب .........

افزایش 40%یی و کاهش 20%ی اسمش 20% افزایش ـه عملا

• Like
Reactions: DAVINCI
امروز نسخه استاندارد ریجن اروپا برای یکی از آشناها گرفتم ۲۰۴۰۰
قیمت داره میاد پایین و فروشنده ها مایل به فروش هرچه سریعترن
بهش هم گفتم عجله نکن و ارزون تر میشه ولی خب عجله داشت و با این قیمت گرفتم براش
توی شیراز بعضی جاها توی دیوار آگهی زدن و نسخه استاندارد رو حتی ۲۰ هم میفروشن ولی صحت آگهیشون رو نمیدونم چقدره
این قیمت کجاس؟
تهران؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or