قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
قیمتا باز صعودی شد هنوز 20 روز به عید :D
منتظر روند کاهشی از اواخر فروردین باید باشیم دوستان ؟
با تشکر
هیچی معلوم نیست بنظر من تا آخر 2021 روی قیمت معقول کنسول نباید حساب باز کرد شاید بهترین قیمت رو همون اواسط اردیبهشت تا اوایل خرداد ببینیم که احتمال داره بازم بالای 20 باشه
من نمیتونم درک کنم وقتی کمتر از 3 سال پیش ps4 pro رو 1700 خریدم الان بدون تغییر قیمت جهانی بخوام 16 برابر بیشتر پول بدم ترجیح میدم تنها تفریحی که داشتم هم فراموش کنم ...

این کلیپ هم برای بررسی قیمت احتمالی پلی استیشن در اینده هست با توجه به تجربه ی سال ها خرید کنسول بازی چه از ایران چه خارج که توضیح هم دادم حتی اگه می خواید از خارج از ایران هم تهیه کنید چه زمانی برای اون هم مناسب تره در کل هم نتیجه ی من اواخز شهریور سال دیگه هست اگر البته قیمت ارز جهشی نشه که می تونید پولتون به دلار هم نگه دارید

برای کسایی که قبلا ویدیو قبلی رو مشاهده کرده بودن مشکل صدا کاملا برطرف شده و هم کیفیتش رو افزایش دادم اما جاهای صدای خالی حذف شده هم بلندی صدا افزایش پیدا کرده محوریت ویدیو هم بهترین بازی های اینده هست که قراره براش بیاد که بک راند صدام هست و البته کیفیت اون هم افزایش دادم امیدوارم خوشتون بیاد و البته عذرخواهی می کنم بابت کلیپ قبلی مشکل نرم افزار ثبت صدا بود که قاطی کرده بود و البته خوشبختانه با ادیت صدا تقویت شد

البته به زودی تجربه استفاده از دوال سنس و اینکه اصلا این تکنولوژی چی هست توضیح می دم و البته کلی چیز دیگه برای 5 از جمله نحوه ی نصب اکانت اشتراکی اینکه چقدر ریسک بن داره یا چطوری نصب کنیم که بن نشیم یا غیره

آخرین ویرایش:
نزدیک 5 تا سایت و چنل رو چک کردم
De 24700
St26
این قیمت دیجیتال هم خیلی سوژه ست یه سایت که دیروز اختلاف بین این دوتا رو فقط 200 هزار تومن گذاشته بود، کامل معلومه دوست ندارن کلا Ps5 از یه حدی فعلا بیاد پایین

بنظرتون حضوری بین مغازه های توپ خانه و پشت شهرداری بگردیم قیمت پایین تر و بهتری نسبت به این سایت های معتبر ( که معمولا شعبه هاشونم هم در توپ خانه و پشت شهرداری هست ) پیدا میکنیم یا قیمت ها چه اینترنتی چه حضوری همه خیلی نزدیک به هم هست و گشتن حضوری کلا فایده نداره ؟

بنظرتون حضوری بین مغازه های توپ خانه و پشت شهرداری بگردیم قیمت پایین تر و بهتری نسبت به این سایت های معتبر ( که معمولا شعبه هاشونم هم در توپ خانه و پشت شهرداری هست ) پیدا میکنیم یا قیمت ها چه اینترنتی چه حضوری همه خیلی نزدیک به هم هست و گشتن حضوری کلا فایده نداره ؟
بنظر من فعلا بیخیال خرید شو :D
در بدترین حالت اگه تا 1 سال دیگه گرون هم بشه نهایتا میشه 30 تومن ، حالا دیگه اگه الان قرار باشه ادم 25 تومن پول بده فرقی نداره تا اینکه 1 سال دیگه 30 تومن بده بر اساس تورم
دیگه فروشنده ها هم مغز خر نخوردن و میفهمن باید شل کنن وگرنه دیگه خیلی ها پول پای کنسول 30 تومنی نمیدن و اینا هم قیمت رو جوری بالا پایین میکنن ک ملت بخرن ازشون.

من ک اصلا هیچ عجله ای ندارم چون بازی خاصی برای ps5 نیست بعدشم میذارم تا سال دیگه هم بازی بیاد هم ایراداتش رفع بشه هم رنگ مشکی بیاد هم اینکه شاید با ظرفیت هارد بیشتر موجود شد و خریدم :D

بنظر من فعلا بیخیال خرید شو :D
در بدترین حالت اگه تا 1 سال دیگه گرون هم بشه نهایتا میشه 30 تومن ، حالا دیگه اگه الان قرار باشه ادم 25 تومن پول بده فرقی نداره تا اینکه 1 سال دیگه 30 تومن بده بر اساس تورم
دیگه فروشنده ها هم مغز خر نخوردن و میفهمن باید شل کنن وگرنه دیگه خیلی ها پول پای کنسول 30 تومنی نمیدن و اینا هم قیمت رو جوری بالا پایین میکنن ک ملت بخرن ازشون.

من ک اصلا هیچ عجله ای ندارم چون بازی خاصی برای ps5 نیست بعدشم میذارم تا سال دیگه هم بازی بیاد هم ایراداتش رفع بشه هم رنگ مشکی بیاد هم اینکه شاید با ضرفیت هارد بیشتر موجود شد و خریدم :D
من که قصد خرید ندارم با این قیمت ها. در کل پرسیدم یک اطلاعی از وضع بازار پیدا کنم چون چندین ماه هست اونور ها نرفتم

میگم شاید این فروشنده های ایرانی از Scalper ها میخرن خودشون، وگرنه قطعا طرف ارزون تر بده بنفعشه تو رقابت.

توی همچین رقابتی اگه طرف ارزون تر بفروشه در کوتاه مدت شاید ب نفعش بشه ولی در دراز مدت ضرر میکنه ضمن اینکه احتمال کله پا شدن طرف توسط بقیه فروشنده و اون وارد کننده اصلی یا همون سلطان ps5 هم هست :دی
مورد داشتیم طرف همین کار رو کرده جوری کله پاش کردن ک کاربری مغازش رو از فروش کنسول و بازی ب فروش گیرنده دیجیتال تغییر داده :دی

فوقش یه تومن پایین تر از سایت‌ها باشه

• Like
Reactions: dooste.man83
حضوری بهتره جای چونه زدن قیمت و تست و این حرفها هستش

• Like
Reactions: dooste.man83
من حضوری قیمت گرفتم دیروز ، ۲۵۳۰۰ نسخه دیسک خور ارزونترین جایی بود که پیدا کردم پشت شهرداری . گفت ۴۸ ساعت مهلت تست هم میده . نخریدم چون فلسفه ذهنی من جوریه که بیشتر ۱۵ میلیون پول این کنسولو نمیدم :D

من حضوری قیمت گرفتم دیروز ، ۲۵۳۰۰ نسخه دیسک خور ارزونترین جایی بود که پیدا کردم پشت شهرداری . گفت ۴۸ ساعت مهلت تست هم میده . نخریدم چون فلسفه ذهنی من جوریه که بیشتر ۱۵ میلیون پول این کنسولو نمیدم :D
دیجیتال قیمت گرفتی؟ چند بود؟

دیجیتال قیمت گرفتی؟ چند بود؟
دیجیتال زیاد پیگیری نکردم ولی نسخه دیسک خور همون حدودا که گفتم پیدا میشد . در نهایت تا از طرف سونی وضعیت عرضه و تقاضا درست نشه من انتظار ندارم قیمتای پایین تر تو ایران ببینیم . یه سناریو دیگه هم وجود داره که همه چیز تو سیاست خارجی گل و بلبل بشه و دلار بشه ۱۷ یا ۱۸ تومن و اونموقع بازم همون ۱۰۰۰ دلار بابت کنسول پرداخت کنیم ولی چون دلار اومده پایین کنسول رو با قیمت ارزونتری به پول خودمون بخریم !
الان تو انگلستان ، کانادا و دبی فامیل درجه ۱ اشنا دارم و مامورشون کردم ۲ ماهه ولی خبری از پیدا شدن کنسول تو این ۳ تا کشورم به قیمت عادی نیست متاسفانه . همه در عرض ۱۰ دقیقه سولداوت میشه.هزینه حمل و نقلم بماند . خلاصه که برید و خرداد دوباره پیگیری کنید واسه قیمتای پایین تر ایشالا :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or