قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
اعتماد کردن به این سایت واقعا سخته
در حال حاضر خرید از سایت ریسک زیادی داره.
یکی از دوستای فروشنده ما تو یزد می گه از شنبه قیمتها میاد پائین.
امیدوارم حرفش درست باشه
الان چند تا سایت قیمت رو اوردن پائین تر
متوسط قیمتها اینطوریه:
دیجیتال ۲۵۵۰۰
استاندارد ۲۷۵۰۰

آخرین ویرایش:
دوستم امروز توپخونه بوده می گفت همه مغازه ها تا سقف ps5 پر بوده بذارید اینقدر رو دستشون بمونه تا کپک بزنه

دنیا بفهمه این همه ps5 توی ایران هست سکته می کنه
منم امروز توپخونه بودم،قیمت زیر ۲۹ نبود
اونا اکثرا دکوریه(کارتون خالی)
تا عید قیمتا میره بالاتر

منم امروز توپخونه بودم،قیمت زیر ۲۹ نبود
اونا اکثرا دکوریه(کارتون خالی)
تا عید قیمتا میره بالاتر

عزیزم به شما اینطوری می گن واقعا باورتون شده :D

کلا این تریک مغازه دارها هست می گن نداریم بگین پس اون چیه می گن دکوریه اخه کارت گرافیک یا دستگاه هایی تازه اومده کلا ازش توی دنیا نیست این همه جعبه خالی اخه بگو بده پس جعبه خالیش ببینم

کلا این تریک مغازه دارها هست می گن نداریم بگین پس اون چیه می گن دکوریه اخه کارت گرافیک یا دستگاه هایی تازه اومده کلا ازش توی دنیا نیست این همه جعبه خالی اخه بگو بده پس جعبه خالیش ببینم
امیدوارم حرف شما درست باشه

وب سایت در قشم
استاندارد 25,900,000
دیجیتال 23,500,000
توی قشم و کلا جاهایی که منطقه آزاده همه چی معمولا ارزون تره اما مشکل اینه که من باهاشون تماس گرفتم میگن امکان پست کردن وجود نداره و باید یکی رو اونجا داشته باشی حضوری بره تحویل بگیره !!! که توی این کرونایی منتفیه

کلا همه میگن کنسول کمیاب هست اما من هر سایت رسمی و درست حسابی که رفتم ps5 موجود داشته . مغازه دار هم موجود داشته
حالا درسته شاید از هم دیگه کنسول بگیرن ولی به هرحال قحطی کنسول نشده یعنی کسی قصدش خرید باشه و قیمت مهم نباشه 10 دقیقه ای خرید میکنه
وقتی واقعا من قبول میکنم کنسول کمیاب شده باشه که فروشنده های معتبر توی وب سایت هاشون بزنن موجود نداریم ...
من فکر میکنم وضع خیلی از جاهای دنیا همینه و کنسول 500 دلاری شاید پیدا نشه ولی بخوای 1000 یا 1500 دلار بدی کنسول پیدا میکنی

دوست من از مغازه دار ها هست بارها ساعت های زیادی خودم تو لباف داخل مغازه اش بودم
توی مغازه اش پر از جعبه های PS4 بود.همه خالی

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk

• Smile
  • Like
Reactions: reza51 and IMANOKA
دوست من از مغازه دار ها هست بارها ساعت های زیادی خودم تو لباف داخل مغازه اش بودم
توی مغازه اش پر از جعبه های PS4 بود.همه خالی

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk

اخه جعبه ی خالی برای چی برای چی بذارن اصلا از کجا میارن؟ حالا اون ps4 بوده می گیم سال ها فروختن خرابی داشتن هر چی نه دیگه ps5 بعدم از ظاهر جعبه می شه فهمید اکبنده یا نه

همین ps4 هم یادمه تابستون 2 باری قیمتش فضایی شد گفتن کمه من رفتم توپ خونه همین طور بار اکبند بود که می یومد همه هم دورش سیم پیچ بود چنتا چنتا

نمی دونم چرا می خواید می گید بگید نیست توی دنیا نیست اما توی با توجه به شرایط اقتضادی و قیمتش فعلا تعدادش زیاده و هر سایت و مغازه ای هم که برید داره اگرم 1 سری از مغازه دارها نمیارن چون مطمئن نیستن با این قیمت بتونن بفروشن

کلا همه میگن کنسول کمیاب هست اما من هر سایت رسمی و درست حسابی که رفتم ps5 موجود داشته . مغازه دار هم موجود داشته
حالا درسته شاید از هم دیگه کنسول بگیرن ولی به هرحال قحطی کنسول نشده یعنی کسی قصدش خرید باشه و قیمت مهم نباشه 10 دقیقه ای خرید میکنه
وقتی واقعا من قبول میکنم کنسول کمیاب شده باشه که فروشنده های معتبر توی وب سایت هاشون بزنن موجود نداریم ...
من فکر میکنم وضع خیلی از جاهای دنیا همینه و کنسول 500 دلاری شاید پیدا نشه ولی بخوای 1000 یا 1500 دلار بدی کنسول پیدا میکنی
من تو خود آمریکا یه هفته س نشستم نوتیفیکیشن گذاشتم کلا سه بار این هفته موجود شده فروشگاه های مختلف هر کدومم تا اومدم بزنم تو سبد خرید تموم شد. مضحکه س واقعا. کاش PS4 مو میاوردم حداقل. نشستم با لپتاپ و PS Now بازی های PS3 بازی میکنم. (یه تروفی مونده RDR پلاتینیوم کنم :)) )

تحویل ۲۰ روزه
سایت توی torob هست
بنطرتون قابل اعتماده؟؟
تنها چیزی‌که قابل اعتماده،کارت کشیدن تو مغازه یا کارت خوان‌سیار دم‌خونه آدمه:D اونم بعد از تست سلامت دستگاه.اونم از‌کسی‌که بشه خرش‌رو‌بعدا گرفت و حداقل ۱۰ روز گارانتی سلامت و اصل بودن کالا رو‌بده.اگر این قیمت پیش فروش‌میکنه‌مطمعن باش اون‌موقع توی بازار هم‌همین قیمت گیر میاد چه بسا کمتر.خیلی از سایت های اینترنتی درست کارم فروش اینترنتیشون پرداخت در محل داره،یعنی اصلا چه دلیلی داره پول رو‌اول بدیم جز اینکه اگر طرف‌کلاهبردار‌نباشه با‌پول ما کار کنه! سرمایه نداره بای بای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or