قیمت پلی استیشن 4 [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بالاخره آخر هفته پیش کنسول رو یکم گرون تر اما با مهلت تست زیاد و پلمپ اصلی گرفتم، نه از این پلمپ های صد تا 1 تومنیه مرکز سونی یا...:d
دستگاه برای دسامبر 2013 (1 Region) است. تا الان هم هیچ مشکلی خداروشکر نداشته;;) 1,690,000 تومان:|
البته با بازی کیلزون آکبند 1،850،000 داد خوبه؟:|
اولین جایی که رفتم گفت 1540000 :| دیدم زیادی ارزون میگه و نکنه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه نگرفتم:d

قیمت روز Region 1 هم از 1650000 تا 1700000 در نقاط مختلف شهر که دیدم، بسته به تاریخ ساختش متغیره ...

Region 2 اروپا (نه ژاپن) هم در بازار کم هست، برای همین قیمتش رفته انگار بالاتر همون طور که دوستان گفتند، اما از چیزایی که دوستان در صفحات گذشته گفتند هم بالاتر رفته، سه جا این چند روزه دیدم داشتن، از 1780000 تا 1810000 میدادن:d اما جعبه های دوتاشون داغون بود، نمیدونم چرا، 1 کی دیگه تقریبا سالم بود:|:d

من بالاخره آخر هفته پیش کنسول رو یکم گرون تر اما با مهلت تست زیاد و پلمپ اصلی گرفتم، نه از این پلمپ های صد تا 1 تومنیه مرکز سونی یا...:d
دستگاه برای دسامبر 2013 (1 Region) است. تا الان هم هیچ مشکلی خداروشکر نداشته;;) 1,690,000 تومان:|
البته با بازی کیلزون آکبند 1،850،000 داد خوبه؟:|
اولین جایی که رفتم گفت 1540000 :| دیدم زیادی ارزون میگه و نکنه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه نگرفتم:d

قیمت روز Region 1 هم از 1650000 تا 1700000 در نقاط مختلف شهر که دیدم، بسته به تاریخ ساختش متغیره ...

Region 2 اروپا (نه ژاپن) هم در بازار کم هست، برای همین قیمتش رفته انگار بالاتر همون طور که دوستان گفتند، اما از چیزایی که دوستان در صفحات گذشته گفتند هم بالاتر رفته، سه جا این چند روزه دیدم داشتن، از 1780000 تا 1810000 میدادن:d اما جعبه های دوتاشون داغون بود، نمیدونم چرا، 1 کی دیگه تقریبا سالم بود:|:d

مبارکه امیر جان مال منم مال دسامبر 2013 و تا حالا خدا رو شکر مشکلی نداشته;)

امیدوارم فنش برات بچرخه :d

من از ساری گرفتم 1700 اینجا چون شهرستانه یه کم بخور بخورشون بیشتره:|

من ریجن 1 تولید 2014 خریدم 1720 شنبه از توپخونه با گارانتی شش ماهه تعویض رایگان کل دستگاه. یه جا دیگه هم 1600 هم بود اما نخریدم و البته سال ساختش هم نپرسیدم چه سالیه چون قشنگ مشخص بود یارو قالپاق دزد بود. یه فیفا 14 هم ازش خریدم 180 اما کاش COD Ghosts رو برمیداشتم. البته بهم گفت هروقت خواستی میتونی بیای بازیهاتو عوض کنی.

قیمت امروز تبریز

ریجن 1 : 1550( تولید جدید)
ریجن 2 : 1600 (ژاپن)
ریجن 2 : 1670 ( اروپا)
دسته : 205
گیم : از 155 تا 185 (ارزون ترین knack و گرونترین infamous بود )

راستی ابن مغازه ای که رفتم قیمت گرفتم جنساش دیروز از انور رسیده - نزدیک به 50 تا کنسول تو مغازش بود

سلام.بچه ها منم 5شنبه از توپخونه با 1 سال گارانتی تعویض بر طبق فاکتور و تضمین فروشنده رجین 1 تولید دسامبر 2013 ،1670 خریدم.امیدوارم تا آخر نسل حسابی برام بدون مشکل کار کنه

یکی از پدر بزرگای سایت هم ps4 خرید!.(۳۰ سالمه). رجیین ۲. ۱۶۷۰ . ولی خداوکیلی با اینکه کارمندم و دستم تو جیب خودمه باید اعتراف کنم خیلی گرونه. تازه من شش قسطه خریدم. اونایی که هنوز ندارن هم اصلا غصه نخورن چون خیلی فعلا با نسل قبلی تفاوت نداره . اینا کسی میگه که از نسل یک کنسولها را تا حالا داشته .

با سلام.دوستان بنده هم امروز PS4 خریدم.
ریجن 2
تولید 2014
قیمت 1670با یه بازی Infamous Second Son به قیمت 200 تومان
البته باید عرض کنم که بنده هم 29 سالمه و اگه قراره کابر محترم maravess پدربزرگ سایت خطاب بشه پس منم پدربزرگم :)

فقط یه سوال من الان از کجا بفهمم که کنسولم مال چه ماهی هست؟و اینکه از کجا بفهمم که ریجن دوی اروپا هست یا ژاپن؟

سلام دوستان منم به عنوان یکی ار گیمرهای قدیمی امروز
ریجن 2 ژاپن نسخه دوربین دار 1850 خریداری کردم امیدوارم کنسولای همه از جمله خودم تا اخر نسل بچرخه فنش!
:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or