master jons
کاربر سایت
شما خودت مطمئنی فروشنده نیستی؟ حالتون خوبه ایشالا؟ ملت رو چی فرض کردین؟ تو کجای دنیا 30% سود میکشن روی جنس و میفروشن؟ خودتون رو مسخره کردین یا مارو؟ حداکثر سودی که بر روی اجناس صوتی تصویری و از این قبیل وسائل میاد 15% هستش که اگه از 1400 حساب کنیم سودش میشه 210 تومن! که فکر هم هم نکنم کم باشه. اونموقع پول تمام شده کنسول با سود فروشنده های منصف!!! میشه 1 میلیون و 610 هزار تومن. حالا 40 تومن هم به خاطر روی گل شما میایم روش که بشه هزینه باربریش! این میشه 1650! حالا اینا رو با احتساب این بدست آوردیم که از دبی کنسول رو به قیمت مشتری بگیرن نه تعداد بالا و به قیمت عمده و فروشندگی! حاجی بورو خدا روزیت رو جای دیگه بده بچه های این جا رو چیز فرض نکن.
دیگه فک نکنم از 1600 پایین تر بیاد!! حالا نمیدونم شما نظرتون چیه؟!فقط دوستای عزیز تا زمانی که قیمتا معقول نشده نخرید
بابا فروشنده کجا بود؟؟ یه سوال پرسیدم خوب. مغازه دارها اینو بهم جواب میدن میخوام ببینم درسته یا نه. چرا قاطی میکنید شما مثلا ناظم انجمنید. این لحن حرف زدن در شان یه آدم نیست. حداقل بقیه پست هام رو هم میخوندید. منم مثل بقیه بچه های این انجمن منتظرم قیمت ها بیاد پایین.
پایدار باشید
- - -ویرایش - - -
من که سعی میکنم خودم برم دبی بخرم و بیام. هم یه تفریحی کردم هم کنسول رو ارزون گرفتم. پول رو بریزم توی جیب عرب ها بهتر از اینه که 700 تومن اضافه بدم این لاشخورها بخورن:-o
معقولترین قیمت همینه. حالا اونم با توجه به اینکه بگیم برا خودشون 1400 در بیاد! (حالا این حرف دوستمون که بالا میگه روی تعداد 250$ در میاد رو فاکتور گرفتیم! )دیگه فک نکنم از 1600 پایین تر بیاد!! حالا نمیدونم شما نظرتون چیه؟!
پ خ شد اقا نیما گلاین حرف کدومه رو تعداد 250 ؟! منبعتون کجاست ؟! مگه اینایی که میرن جنس میارن نماینده رسمی سونی هستن که یه همچین تخفیفی بهشون بخوره ؟!! حتی من کاملا بعید میدونم که فروشگاههای بزرگ و مهم مثل Amazon و ... هم الان بتونن PS4 رو 250 دلار از سونی تحویل بگیرن !!
ااگه خواستید من سایت هایی برای شما میارم که ps4 رو رویه 200 عدد سفارش بدید براتون میفته دونه ای 250 $ دلار .
اقا نیما من چیزیرو که میدونستم گفتم دیگه تصمیم گیریش با خودتون هستاین حرف کدومه رو تعداد 250 ؟! منبعتون کجاست ؟! مگه اینایی که میرن جنس میارن نماینده رسمی سونی هستن که یه همچین تخفیفی بهشون بخوره ؟!! حتی من کاملا بعید میدونم که فروشگاههای بزرگ و مهم مثل Amazon و ... هم الان بتونن PS4 رو 250 دلار از سونی تحویل بگیرن !!