PS4 به همراه 7 روز مهلت تست : 2099
PS4 با 24 ساعت مهلت تست : 2 ( ریجن 1 )
PS4 با 24 ساعت مهلت تست : 1.900 ( ریجن 3 )
PS4 با 24 ساعت مهلت تست : 2100 و 2200 ( ریجن 2 )
به همراه7روز تست که سایت معتبرمیده همه میدونید آیامیدونید ریجن چنده؟
قيمت ايران كه مشخصه از 2 ميليون پايين تر نمياد،حداقل قيمت هاي دبي و ... رو ملت بدونن كه سرشون كلاه نره ،مثل بعضي سايتا ميان قيمت هاي الكي ميذارن كه بگن ما داريم كنسول رو تو ايران مفت ميديمیه نفر قیمتای ایران رو نمیذاره ؟!
الان همه اینجا تو دبی زندگی میکنن ؟!
شورشو دیگه در آوردین !
نگران نباش علي جان مياد پايينخب اوایل میگفتم 1600 بشه می خرم ولی مثل اینکه بعیده به اون قیمت برسه! 100 تومن بودجه رو می کشیم بالا :d
1700 شد من می خرم! خدا کنه این اتفاق حداقل برا 2-3 هفته ی بعد رخ بده!
دوست عزیز مگه تا سه هفته دیگه قرار چه بازی بیاد که ما خبر نداریم؟خب اوایل میگفتم 1600 بشه می خرم ولی مثل اینکه بعیده به اون قیمت برسه! 100 تومن بودجه رو می کشیم بالا :d
1700 شد من می خرم! خدا کنه این اتفاق حداقل برا 2-3 هفته ی بعد رخ بده!
دوست عزیز حرف شما درسته اما شاید بازی شاخ برای شما نیومده اما برای خیلی ها همین بازی ها هم کفایت می کنه برای خرید کنسول !دوست عزیز مگه تا سه هفته دیگه قرار چه بازی بیاد که ما خبر نداریم؟
اصلا تا چند ماه دیگه کنسول نخری چی رو از دست دادی؟
چرا ماها اینقدر عجولیم.
یه کنسول بخری در صورتیکه فعلا بازی شاخی واسش نیومده تا بگی آره منم کنسول خریدم .
آهان یه کنسول بخری تا آیکون دسته PS4 رو در بازیسنتر بذاری زیر عکس آواتارت.
طرف صحبتهام اصلا شما نیست دارم کلی میگم خودمون به خودمون رحم نمیکنیم خیال داریم دلال دلش بسوزه واسه ما.
این سایتا و قیمتاشون همه چرت هستن ، پول رو از شما میگیرن میخوابونن به حسابشون سود که اومد رو پولشون ، میگن ببخشید نشد کنسول بیاریم ، پولاتون رو مرجوع میکنیم ، دلیلای خنده داری میارن !قيمت ايران كه مشخصه از 2 ميليون پايين تر نمياد،حداقل قيمت هاي دبي و ... رو ملت بدونن كه سرشون كلاه نره ،مثل بعضي سايتا ميان قيمت هاي الكي ميذارن كه بگن ما داريم كنسول رو تو ايران مفت ميديم
دوست عزیز مگه تا سه هفته دیگه قرار چه بازی بیاد که ما خبر نداریم؟
اصلا تا چند ماه دیگه کنسول نخری چی رو از دست دادی؟
چرا ماها اینقدر عجولیم.
یه کنسول بخری در صورتیکه فعلا بازی شاخی واسش نیومده تا بگی آره منم کنسول خریدم .
آهان یه کنسول بخری تا آیکون دسته PS4 رو در بازیسنتر بذاری زیر عکس آواتارت.
طرف صحبتهام اصلا شما نیست دارم کلی میگم خودمون به خودمون رحم نمیکنیم خیال داریم دلال دلش بسوزه واسه ما.
دوست خوبم تا الان هر بازی اومده شما میتونید رو Pc یا کنسول های نسل قبل تجربه اش کنی(الی کیلزون)دوستان اونور آب الان باندل هم برای پیش خرید هست !؟ قیمت باندلا چندن !؟
دوست عزیز حرف شما درسته اما شاید بازی شاخ برای شما نیومده اما برای خیلی ها همین بازی ها هم کفایت می کنه برای خرید کنسول !
یا بگیم که بخریم که بگیم منم دارم یا زیر آواتار ... !!!! بعضی ها دوست دارن آخرین تکنولوژی رو داشته باشن بعضی هام از بازی ها خوششون میاد !
بازار که مدت زیادیه ثابت هستش.من نمیگم خریدن کنسول بده میگم پول یا مفت دست دلال دادن بده.اونم در شرایطی که هیچ دلیلی برای عجله کردن وجود نداره.حرف دوستان درباره تعجیل در خرید کنسول درسته و من یکی از طرفداران ان هستم ولی از انجایی که که ما در کشوری زندگی می کنیم که وضعیت اقتصاد و بازار با ثباتی نداره و هر لحظه ممکنه قیمت دلار دوبرابر بشه و قیمت کنسول حال حاضر که 2میله بکشه به 3 میل اونوقت شما نمیای بگی ایکاش کنسول رو همون قیمت قبلی می خریدم .آرامش در بازار ایران با توجه به حضور دلالان عزیزو زحمتکش اصلا نمیشه تضمین کرد . همین الان بگن قیمت طلا کشیده بالا یا نفت گرون شد و یا هر اتفاق بی ربط دیگه تو این مملکت بیفته رو قیمت کنسول که هیچ رو قیمت آفتابه هم تاثیر می ذاره .واقعا نمیشه به امید آینده و پایین اومدن قیمت ها منتظر نشست چه بسا که واقعا ممکنه تا 1/5 میل هم برسه و چه بسا حالت برعکس بالای 2 میل بره .
در کشوری بس عجیب زندگی می کنیم برادران
حقیقتا دیدم و شنیدم که میگم حالا اون حرف من فقط یه مثال بود برای اینکه بگم کنسول فعلا ارزش خرید نداره.دوست عزیز برای شما بازی شاخ نیومده منی که میخوام یه بتلفیلد فیفا بازی کنم فرق می کنه مثلا همین بتلفیلد راحت
تا دو سال میشه لذت برد بعدم شرایط هرکس فرق داره من خودم به شخصه هم صبح و هم بعد از ظهر سر کارم وps4 خریدم
لذت ببرم دیگه دوران این چیزا گذشته که بیایی کنسول بخری عکسشو تو بازی سنتر بزاری دوست عزیز.
دوستان به نظرتون بعد عید قیمت به ۱۵۰۰ میرسه یا نه؟
کلا به نظرتون قیمت ها دم عید و بعد عید چقد میشه؟
اصلا قیمتش داره کم میشه یا از یه قیمتی دیگه پایین تر نمیاد؟