javid
کاربر سایت
خوب یه تفاوتی که بین PS2 های بزرگ و کوچیک هست (حالا سوا از مواردی که دوستان اشاره کردن)اینه که احتمالا کوچیکها بعضی بازی ها رو اجرا نکنن.یه دوستی داشتم که به عشق RE4 یکی از این دستگاههای کوچیک خریده بود ولی مثل بازی MGS2 اونو هم اجرا نکرد اولش فکر کردم از بازی هاست ولی دیدم دستگاه خودم اونا رو مثل اب خوردن اجرا میکنه و مجبور شدم کنسولم رو چند هفتهای بهش قرض بدم. (راستی کنسولش رو به فروشنده داده بود و بعد از تست مشخص شد هیچیش نبود و کاملا سالم)
یه مساله مهم هم ظاهر دستگاه هست . ps2 های کوچیک لنزشون بز خلاف بزرگا بیشتر در معرض گرد و غبار و لکه برداشتن هست و باید هر از چند گاهی تمیز بشن .این مساله رو از من داشته باشیدlease do not TOUCH the LENS
خلاصصصصصصصصصصصصصصصصصصصه:بزرگ و کوچیک بودن مساله ای نیست و باید از این کنسول استثنایی و قدرتمند کمال لذت رو برد.
خوش باشید.:cheesygri
یه مساله مهم هم ظاهر دستگاه هست . ps2 های کوچیک لنزشون بز خلاف بزرگا بیشتر در معرض گرد و غبار و لکه برداشتن هست و باید هر از چند گاهی تمیز بشن .این مساله رو از من داشته باشیدlease do not TOUCH the LENS
خلاصصصصصصصصصصصصصصصصصصصه:بزرگ و کوچیک بودن مساله ای نیست و باید از این کنسول استثنایی و قدرتمند کمال لذت رو برد.
خوش باشید.:cheesygri