قیمت و زمان عرضه Wii U در مناطق مختلف و مشخصات کنسول هنگام عرضه

mahi58

کاربر سایت
فقط چند ماه قبل از عرضه بین المللی کنسول Wii U، نینتندوی ژاپن امروز زمان عرضه، قیمت و برخی مشخصات کنسول رو اعلام کرد [آپدیت) قیمت و زمان عرضه کنسول در اروپا و آمریکای شمالی هم اعلام شد که به تاپیک اضافه شدند].

- این کنسول در ژاپن در تاریخ 8 دسامبر 2012 [18 آذر 91]، در آمریکا در تاریخ 18 نوامبر [28 آبان 91] و در اروپا در تاریخ 30 نوامبر [10 آذر 91] عرضه خواهد شد.

- کنسول به شکل دو بسته متفاوت خواهد بود:

نسخه Basic کنسول که حاوی کنسول سفید رنگ، گیم پد و یک هارد دیسک 8 گیگابایت است.

نسخه Premium کنسول که حاوی کنسول مشکی رنگ، یک هارد دیسک 32 گیگابایتی، پایه و Dock و همچنین دارای Nintendo Network Premium می باشد. Nintendo Network Premium قابلیت خرید نرم افزار با 10 درصد تخفیف را به خریدار می دهد، و همچنین امتیاز (Point) برای خرید بازی به او جایزه می دهد. عضویت خریدار در شبکه پرمیوم نینتندو تا دسامبر 2014 ادامه خواهد داشت.

آپدیت) تفاوت های این دو نسخه در اروپا و آمریکا با ژاپن: هر دو نسخه کنسول در اروپا و آمریکا دارای Sensor Bar هستند که در نسخه ژاپن موجود نیست. نام نسخه پرمیوم در اروپا و آمریکا نسخه Deluxe است، یک حافظه اضافی دارد و در آن یک نسخه از بازی Nintendo Land قرار دارد (به احتمال زیاد به جای Nintendo Network Premium قرار داده شده).

- قیمت در ژاپن: نسخه Premium کنسول 31500 ین (معادل 405 دلار آمریکا) و قیمت نسخه Basic معادل 26250 ین (معادل 337 دلار آمریکا) خواهد بود.

آپدیت) - قیمت در آمریکای شمالی: قیمت نسخه Deluxe کنسول معادل 349 دلار و نسخه Basic معادل 299 دلار هستند.

- قیمت در اروپا: نینتندو قیمت کنسول رو در اروپا اعلام نکرده و در عوض درخواست کرده که خریدارها از فروشگاه های محلی شون قیمت دستگاه رو تحقیق کنند.

با تشکر از behrooz عزیز بابت لینک خبر قیمت در اروپا و آمریکا.

- در هر دوی بسته ها علاوه بر اجزای ذکر شده آداپتور HDMI و آداپتور برق دستگاه نیز هست.

- لوازم جانبی عرضه شده توسط نینتندو شامل Pro Controller به رنگ سفید و مشکی، Wii Mote در 5 رنگ متفاوت، Nunchuk در سه رنگ متفاوت، پایه برای کنسول، و همچنین پایه و Dock برای گیم پد می باشد. گیم پدها در دو رنگ سفید و مشکی عرضه می شوند و قیمت آن ها (در بسته ای که حاوی آداپتور برق و Dock نیز هست) 13440 ین (تقریبا معادل 173 دلار آمریکا) خواهد بود.

- بازی ها و نرم افزارهای کنسول در هنگام عرضه در آینده اعلام خواهد شد.

آپدیت) بازی های زمان عرضه کنسول اعلام شدند:

بازی هایی که توسط خود نینتندو عرضه می شوند:

New Super Mario Bros. U
NintendoLand
Game & Wario
Wii Fit U

بازی هایی که توسط شرکت های دیگر در زمان عرضه Wii U ارائه خواهند شد:

Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge
Orochi 2: Hyper
Tekken Tag Tournament 2: Wii U Edition - with added Nintendo-themed costumes, including Mario, Luigi and Link outfits
ZombiU
Assassin’s Creed III
Rayman Legends
Batman: Arkham City – Armored Edition
Mass Effect 3
FIFA 13
Monster Hunter 3G HD Version
The Wonderful 101
Bayonetta 2 - این بازی انحصاری Wii U خواهد بود
Dragon Quest X

بازی Call of Duty: Black Ops 2 هم برای کنسول تایید شده، ولی در لیست بازی های زمان عرضه نیست.

آپدیت: لیست کامل بازی های تایید شده برای Launch Window (از 18 نوامبر 2012 تا مارس 2013):

New Super Mario Bros. U

Lego City: Undercover

NintendoLand

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge

Game & Wario

Sing Party

Pikmin 3

Wii Fit U

The Wonderful 101 (formerly Project P-100)

Call of Duty: Black Ops 2

NBA 2K13

Warriors Orochi 3: Hyper

Tank! Tank! Tank!

Tekken Tag Tournament 2

Zombi U

Rabbids Land

Just Dance 4

Marvel Avengers: Battle For Earth

You Shape: Fitness Evolved 2013

Sports Connection

Assassin's Creed III

Rayman Legends

Darksiders II

Jeopardy!

Wheel of Fortune

Runner2: Future Legend of Rhythm Alien

Nano Assault Neo

Aliens: Colonial Marines

Sonic & All-Stars Racing Transformed

Skylanders Giants

Rapala Pro Bass Fishing

Transformers Prime

Scribblenauts Unlimited

Game Party Champions

Batman: Arkham City Armored Edition

Zumba Fitness Core

Wipeout 3

007 Legends

Cabela's Dangerous Hunts 2013

Monster Hunter 3 Ultimate

Trine 2: Director's Cut

Toki Tori 2

Funky Barn

Ben 10: Omniverse

Rise of the Guardians: The Video Game

Family Party: 30 Great Games Obstacle Arcade

Epic Mickey 2: The Power of Two

Mass Effect 3

FIFA Soccer 13

Madden NFL 13

Runner2: Future Legend of Rhythm Alien

Jett Tailfin

در ضمن قیمت بازی های عرضه شده توسط خود نینتندو هم 60 دلار اعلام شده (با تشکر از mamad street به خاطر لینک خبر).

آپدیت (اطلاعات بیشتر):

- آقای Satoru Iwata رییس نینتندو در زمان معرفی کنسول روی رزولوشن 1080P (یا Full HD) دستگاه خیلی مانور داده و گفته اند که این کنسول اولین کار HD شرکت نینتندو است.

- ایشان گفته اند که دستگاه 1 گیگابایت System Memory و 1 گیگابایت Game Memory داره، و در نتیجه 2 گیگابایت رم باعث انتقال راحت اطلاعات بین بازی و منوها می شود.

- دستگاه 75 وات برق مصرف می کند، که در حالت Power Save این مقدار به 45 وات کاهش می یابد.

- گیم پد کنسول [همون گیم پد بزرگ لمسی معروفش] دارای Touchscreen، Speaker، Gyroscope و دوربین خواهد بود.

این تاپیک در صورت وجود اطلاعات بیشتر در مورد مشخصات کنسول در زمان عرضه، آپدیت خواهد شد. :)

منبع

آخرین ویرایش:
دوستان من و داداشم بخوایم اینها رو برای بازی بخریم چند پیاده میشیم..؟

دو تا بازی هم میخوام بخرم..

برو امازون نگاه کن wii u که 350 هست
اون ها هم توی ایران نانچاک با ویموت فکر کنم بیشتر از 100 بشه دسته ها هم خدا می دونه

وقتی یه مادری دست بچش رو میگیره میره فروشگاه بازی عکس کریتوس رو میبینه داره کله یکی رو پاره میکنه بعد کس ماریو و رفقا رو میبینه واضحه که ps3 رو ول میکنه میره سراغ nintendo
سر همین قضیه "کودک-دوست" بودن کنسول کلی فروش میره

وقتی یه مادری دست بچش رو میگیره میره فروشگاه بازی عکس کریتوس رو میبینه داره کله یکی رو پاره میکنه بعد کس ماریو و رفقا رو میبینه واضحه که ps3 رو ول میکنه میره سراغ nintendo
سر همین قضیه "کودک-دوست" بودن کنسول کلی فروش میره
یعنی همش بچه ها می رن طرف نینتندو:|
خب حالا اگر بچه عکس سک بوی رو دید می ره ps3 می گیره=))

یعنی همش بچه ها می رن طرف نینتندو:|
خب حالا اگر بچه عکس سک بوی رو دید می ره ps3 می گیره=))
پس فك كردي اون 70و چند ميليون ادم بزرگسال بودن رفتن وي خريدن/؟
نينتندو با تمركز روي بازار كژوال تونست اين نسل تو فروش موفق عمل كنه
فك كنم نينتندو مثه 3ds تا كنسول سوني بياد كاسه زهرو بنوشه و قيمتشو كم كنه

چقدر اطلاعات دقیقی فیض بردیم از این منبع گوهر بار یه چیز بگید کسی نخنده بچه چیه؟منم دارم منم بچم ژاپنی ها بچه هستند؟
فکر چیز خوبیه

1-مگه شما ها اون 70 میلیون رو می شناسید
2-wii رو از بچه تا پیر می خریدن
3-نینتندو سیاستش رو عوض کرده
4-این همه بازی هاردکور معرفی کرده
5-خود نینتندو می گه wii u و3ds برای هاردکور ها هست
6-حرف هاتون منطقی نداره

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

البته خود بچه ها هم شاید wii رو ترجیح ندن ولی از اون جایی که والدین خصوصا اروپایی خیلی به درجه سنی اهمیت میدن(بازیای خشن خیلی کم wii) و تبلیغات wii هم رو سلامت بودن wii تاکید می کرد.فروشش بالا رفت.خیلی ها که کمن نیستن به بهونه بچه شون برا خودشون کنسول می خرن و طبیعتا آدم 40 50 ساله سنسورای حرکتی رو به بازیای هاردکور ترجیح میده.

مصطفی دمت گرم دیگه حالا ما شدیم بچه
این حرفا چیه ؟ نگی جایی :d
wii اینقدر تبلیغ شد که همه به سمتش هجوم آوردند
من خودم موقعی که ps3 خریدم همه منو دعوا کردم اما وقتی Wii خریدم همه نشستن بازی کردن
بعد ماها میشیم بچه اونی که میره بکش بکش میکنه میشه بزرگ=))

مصطفی دمت گرم دیگه حالا ما شدیم بچه
این حرفا چیه ؟ نگی جایی :d
wii اینقدر تبلیغ شد که همه به سمتش هجوم آوردند
من خودم موقعی که ps3 خریدم همه منو دعوا کردم اما وقتی Wii خریدم همه نشستن بازی کردن
بعد ماها میشیم بچه اونی که میره بکش بکش میکنه میشه بزرگ=))
????
با بچه بودن موافق نیستم ولی‌ تمرکز رو بازارCasual با تمرکز رو بچه‌ها خیلی‌ فرق داره.

Nintendo با بازی‌هایی‌ که همه می‌تونن باهاشون ارتباط بر قرار کنن و صرفاً برا فان هستن تا رقابت فروش و طرفداری خودش رو به دست آورد. حرف ایشون که تمرکز نینتندو به بازار Casual هست کاملا درسته، یه نفر می‌تونه چهل ساله باشه ولی‌ Casual هم باشه.

یه نفر که بخواد یه محیط جدی competitive تجربه کنه و رقابت سنگین داشته باشه نمیاد بره دنبال Wii & DS .خودتون هم میگین همه نشستن بازی کردن، پس هدف عام مردم هست نه فقط گیمر هایNerd .

من خودم ارادت خاصی‌ به nintendo دارم :دی، فقط خواستم یکم توضیح بدم :دی

دقیقا بچه ها میرن کنسول های نینتندو رو میخرن که اینقدر پرفروش میشه
در ضمن lbp فقط یه بازی هست.uncharted-tlou-gow-hr-... خیلی بیشترن

خب اصلا میگیریم فقط بچه ها برن بخرن ایرادی داره؟! خوده ما هم بچه بودیم از این بازیا خیلی دوست داشتیم نکنه شما 20 ساله زاده شدی؟!

uncharted-gow-halo و ... یه ماریو میارزه به همه اینا واسه من

?!I'm noob & casual & baby . problem

پ.ن: باز یه عده شروع کردن بگم ما هاردکوریم ، بخدا فهمیدیم شماها خدا اصلا، نمیخواید تمومش کنید؟!

بشین بینیم نیم بیم نیم بابا !! :d این چه قیمتی باو ! به همین خیال باش ملت بخرن !

تو ولایت ایران رو نگاه نکن .

از 6 ماه پیش که من vgchartz رو تقریبا دنبال میکنم وضعیت فروش کنسول فعلا 3ds اوله پایینم نمیاد.
هر بازی هم که براش میاد تو صدر جدول هست.

خودمم موندم خداییش !!!!!

فقط مثل اینکه تو این هفته یه معجزه ایی شده یه بازی انحصاری pc اول شده از نظر فروش تو یه هفته 1 میلیون فروخته و تا الان نزدیک 2 میلیون وجالب اینجا که تو بخش pc تاپیکی در مورد این بازی ندیدم:d
guild war2
اپدیت:
یافتم تو بخش انلاینه.
بچهای بخش pc بازیسنتر رو دسته کم گرفته بودم!:d

آخرین ویرایش:
بشین بینیم نیم بیم نیم بابا !! :d این چه قیمتی باو ! به همین خیال باش ملت بخرن !
شما هم به همین خیال باش که ملت نمی خرن
شما خود کنسول رو در نظر بگیر هم قوی تر از کنسول ها فعلی هست هم این که داره بر خلاف بعضی شرکت های خسیس روی باندل هاش یک کابل hd-mi هم می ده:d
شما برو ببین ارزان ترین 360 قیمتش چقدر هست قسطی 99 می ده مایکرو با 4 گیگ حافظه تازه مال wii u دو برابر همراه با قدرت بیشتر و کابل Hd-mi هست خود کنسول با یک دسته ی معمولی هم بیشتر از 360 ارزش داره:d
یک دسته داره یک نمایش گر لمسی هم داره همراه با دوربین در جلو ومیکروفون و شتاب سنج اون هم بی سیم با اسپیکر و ... حالا خودت بگو ارزش نداره خیلی هم عالی هست حالا ببینم سونی و مایکرو چه قیمتی رو می ذارن روی کنسول های نسل بعدشون:|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or