قیمت و تاریخ عرضه WII U

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
سایت Amazon آلمان لیستی را منتشر کرده است که در آن تاریخ عرضه و همچنین قیمت WII U مشخص شده است.

wii_u_gamepad_tour4.jpg

بر اساس این لیست کنسول نسل بعد نینتندو یعنی WII U با قیمت €399.99 و در تاریخ 21 دسامبر امسال لانچ خواهد شد.

البته طبق یادداشت هایی که بروی این وب سایت قرار گرفته است ممکن است که این قیمت نهایی این کنسول نباشد و قیمت آن کمتر شود.

هفته ی گذشته هم سایت Amazon بریتانیا قیمت £199 را برای این کنسول تعیین کرده بود, قبل از اینکه از سوی مسولان صفحه ی مربوطه پاک شود.

البته احتمال می رود که این قیمت برآورد این سایت از قیمت نهایی WII U باشد و اعلام رسمی نینتندو نیست .

به همین منظور VG ارتباطی را با مسولان نینتندو برقرار کرده است و در مورد این شایعات از آنها پرسیده است . مسولان نینتندو در جواب VG اعلام کرده اند که:

" هیچ گونه اظهار نظری در مورد شایعات نمی کنیم. "

منبع

اگه شایعاتی که در مورد قیمت کنسول نسل بعد مایکرو به بیرون درز پیدا کرده حقیقت داشته باشه , کنسول نسل بعد نینتندو با این قیمت احتمالیش کار مشکلی

در پیش داره

آخرین ویرایش:
خودم ویتا داشتم ولی ترجیح میدم 3DS داشته باشم ( نظر شخصی ) !
شما حتما شیزوفرنی دارید که وقتی به 3DS علاقه داشتی رفتید ویتا خریدین (نظر شخصی)!
دیگه اخرین بار هست تحریکم کردی
من کجا گفتم wii u موفق می شه
کینکت تقلید نبود مایکروسافت خودش رو هم می کشت همچین ایده هایی به ذهنش نمی رسید
با دسته ی wii بازی های حرکتی شکل گرفت که قبلا هم بود ولی نه به این صورت مایکروسافت و سونی هم که کنسول هاشون فروشش پایین بود گفتن بیایم دستش رو کپی بزنیم
مایکروسافت گفت بیایم یک کار متفاوت انجام بدیم
اومد کینکت رو داد بیرون که باز هم ایده ی بازی های حرکتی در اون بود
سونی هم که اومد یک بستنی رو داد بیرون گفت مردم بستنی دوست دارند پس این رو هم دوست دارن
اصولا نباید بی احترامی کرد به مخاطب ها و اشخاصی که به برند خاصی علاقه دارند الان با توجه به تحلیل شما دسته Wii شبیه شیاف هست و حنما نینتندو گفته طرفدارام شیاف دوست دارن پس این رو هم دوست دارن......
باز دوباره هیتر ها هو منطق نماها و روشنفکران ریختن وسط

لطفا سنجیده نظر بدید

مادر پدر سونی یا مثلا شرکت X رو نیار وسط به خاطر نینتندو !
این حرفاتونم بعد از تحریک دوبارست....
واقعا چرا تو تاپیک فیلم فایت کلاب راه انداختید متوجه نمیشم....

مسلما نینتندو مجبوره که با قیمت پایینی کنسولشو عرضه کنه و نمیخواد اشتباه کنسول دستیشو تکرار کنه به همین خاطرم تو E3 یک دسته عادی معرفی کرد و یحتمل با همون دسته عرضه کنه کنسول رو..و این تبلت رو به عنوان یک وسیله جانبی مثل کینکت نهایتا به صورت باندل بفروشه چون در غیر این صورت قیمت کنسول مطمئنا خیلی بالاتر میره....
باید تا تکذیب/تایید خود نینتندو صبر کرد!

ببخشد پس عنوان ها زیر همه چرت و پرت هستند دیگه
Cod MW3
Red Steel 1 ,2
zelda
NFS the run ,HP
kirby
donkey kong
epic micky
rabbid go home
rabbids travel in time
mad world
metroid
tin tin
wwe 12
the last story
Conduit 2
tenchu
ghost recon
mario galaxy سر دمدار بازی های این نسل در امتیاز و نو آوری
:x
و......

حق با شما هستش.اینا بازی های خوبی هستن ولی فقط در حد خود کنسول نینتندو.

آخرین ویرایش:
حق باش شما هستش.اینا بازی های خوبی هستن ولی فقط در حد خود کنسول نینتندو.

همین سونی و مایکرو از خداشه اینارو داشته باشه عزیزم ..

شما حتما شیزوفرنی دارید که وقتی به 3DS علاقه داشتی رفتید ویتا خریدین (نظر شخصی)!

بنده خریدم تست کنم .. DS داشتم باید ببینم 3DS هم تست کنم .. !

این حرفاتونم بعد از تحریک دوبارست....
واقعا چرا تو تاپیک فیلم فایت کلاب راه انداختید متوجه نمیشم....

مسلما نینتندو مجبوره که با قیمت پایینی کنسولشو عرضه کنه و نمیخواد اشتباه کنسول دستیشو تکرار کنه به همین خاطرم تو E3 یک دسته عادی معرفی کرد و یحتمل با همون دسته عرضه کنه کنسول رو..و این تبلت رو به عنوان یک وسیله جانبی مثل کینکت نهایتا به صورت باندل بفروشه چون در غیر این صورت قیمت کنسول مطمئنا خیلی بالاتر میره....
باید تا تکذیب/تایید خود نینتندو صبر کرد!

......

بازاریاب هاش اگر شعور داشتن که 3DS رو 365$ قیمت گذاری نمیکردن و بعد از چند هفته با "غلط کردم اشتباه کردم" 200$ کاهش قیمت نمیدادن.
سخت افزارش بهینه شده 360ـه همین حدود قدرت داره واسه 7-8 سال پیش. GamePad هم مشکل خودشونه. یه کنترلر بسازی بعد 200$ مشتری رو شارژ کنی؟ LOL.
اگر میخوان مثل 3DS تبدیل به تُف سربالا نیشه باید قیمت عقلانی و درستی واسه سخت فزار و نرم افزارش بزارن. با توجه به اینکه از Online هم خبری نیست و اگر باشه در حده سرویس های نرمال و بروز نخواهد بود. با این اوصاف باید زیر 300$ باشه چون در مقایسه با 360ـه 199$ که قسطی ام میشه خریدتش و ps3ـه 299$ نمیتونه رقابت کنه.
تو که چرا فری؟ تو که تا هفته پیش با توپ و تَشَر میوفتادی به جون هرکی میگفت نینتندو بالا چشاش ابروئه . . . :دی.

قیمت 500 دلاری Wii U یعنی همون خریتی که سونی با PS3 کرد فقط فرض این بود که PS3 قوی ترین کنسول نسل بود با این قیمت Wii U قاعدتن قویترین کنسول نسل پیشش ( در نسل بعد به احتمال زیاد همراه با Xbox 3 و PS4 عرضه میشه ) خواهد بود.

قیمت 500 دلاری Wii U یعنی همون خریتی که سونی با PS3 کرد فقط فرض این بود که PS3 قوی ترین کنسول نسل بود
خودت داری میگی اگه 500 دلار پول PS3 میدادی فرض بر این بود که میدونستی قوی ترین کنسول نسل هستش.جدا میثم تو حاضری 500 دلار پول بی زبون رو بدی فقط برای خرید این سینی چایی!!:d

خودت داری میگی اگه 500 دلار پول PS3 میدادی فرض بر این بود که میدونستی قوی ترین کنسول نسل هستش.جدا میثم تو حاضری 500 دلار پول بی زبون رو بدی فقط برای خرید این سینی چایی!!:d

تروخدا نگاه کن ...

واقعا نینتندو چی فرض کردی ؟!

اگر بحث سره فروشش باشه .. 3DS رو ببین

کسی جز نینتندو قدرت به دست گرفتن بازار ژاپن رو نداره هر کی بتون اون بازار رو بگیره برگ برنده دستشه ! ...

باز هم میگم

نینتندو = سرگرمی

گرافیک می خوای چی کار

شما یه دست ماریو رو DS بازی کن ببین چقدر سرگرمت میکنه !

همین سینی چایی رو که میگین من باب کردم =)).
نه بابا من غلط بکنم :دی. من 500 دلارش رو برای PS3 هم نمیدادم اون زمان، چه برسه به اینکه بخوام یه سینی داشته باشم با یه قوطی :دی.
ولی نینتندو اینو 399 دلار بیشتر نمیده. مطمئنم دو مدل هم عرضه میکنه 299 دلار و 399 دلار . . .
یه دلار گرون تر بفروشه عملن باید بای بای کنه.

شکر خدا که ما این همه کارشناس بازاریابی، کارشناس فروش و کارشناس سخت افزار به همراه طنر پرداز توی بازیسنتر داریم.

واقعا کجای دنیا رو دیدید این همه کارشناس و طنزپرداز رو باهم داشته باشه؟ تازه اکثرا تمامی این موارد رو باهم دارن، همه هم از قیمت گزاری سر در میارن هم این که کنسول چه سخت افزاری باید داشته باشه هم این که چه جوری باید با کنسول های دیگه رقابت کنه و تشبیه هم از توی درس های مدرسه خوب یاد گرفتن.

صدالبته باید از "تفاوتی باریک تر از یک تار مو" هم یاد بشه، عملیات در سطح S.W.A.T هست، برخورد خیلی شدیده از شدت زیاد قابل رویت نیست.

آخرین ویرایش:
تو که چرا فری؟ تو که تا هفته پیش با توپ و تَشَر میوفتادی به جون هرکی میگفت نینتندو بالا چشاش ابروئه . . . :دی.
نفهمیدی چی شد یا مثل Lavigne خواستی ابراز وجود کنی؟
بحث سره قیمته نه ایده، نه خوب یا بد بودن، نه چیز دیگه; فقط قیمت. همه دوست دارن یه کنسول جدید داشته باشن، نه صرفاً نسل بعدی ولی یه کنسول جدید. با مشخصاتی که شایعه شده Wii U حداکثر 200$-250$ بیشتر نمرازه. قیمت منصفانه و معقول. اگر یادتون باشه فروش 3DS قبل از اون کاهش قیمت عظیم خیلی کم بود و داشت تبدیل یه یه تراژدی تازه میشد واسه نینتندو مثل Game Cube.
به اعتراف خود میاموتو هدف از ساخت !!W یه کنسول 100$ بود. سخت افزار 6 سال پیش رو توی یه کیس جدید گذاشتن یه کنترلر جدید و روی هر یونیت 150$ سود کردن.

حالا کاری نداریم Second Screen و GamePad و ایدهای جدید و .... چقدر میتونه لذت بخش باشه اما به هیچ عنوان ارزش نداره 399 یورو خرجش کنیم.

نفهمیدی چی شد یا مثل Lavigne خواستی ابراز وجود کنی؟
بحث سره قیمته نه ایده، نه خوب یا بد بودن، نه چیز دیگه; فقط قیمت. همه دوست دارن یه کنسول جدید داشته باشن، نه صرفاً نسل بعدی ولی یه کنسول جدید. با مشخصاتی که شایعه شده Wii U حداکثر 200$-250$ بیشتر نمرازه. قیمت منصفانه و معقول. اگر یادتون باشه فروش 3DS قبل از اون کاهش قیمت عظیم خیلی کم بود و داشت تبدیل یه یه تراژدی تازه میشد واسه نینتندو مثل Game Cube.
به اعتراف خود میاموتو هدف از ساخت !!W یه کنسول 100$ بود. سخت افزار 6 سال پیش رو توی یه کیس جدید گذاشتن یه کنترلر جدید و روی هر یونیت 150$ سود کردن.

حالا کاری نداریم Second Screen و GamePad و ایدهای جدید و .... چقدر میتونه لذت بخش باشه اما به هیچ عنوان ارزش نداره 399 یورو خرجش کنیم.

این حرفتو قبول دارم این قیمت خیلی بالاست

به نظر من اگر بخواد گرون بشه فقط به خاطر اون کنترل سینی نمای دستگاه هست و گرنه کنسول اصلی 100 دلار هم نمی ارزه..

من احساس میکنم این شرکتهای کنسول ساز با هم تبانی میکنن وگرنه اگر هر کدومشون می امدن و کنسول نسل بعد رو معرفی میکردن رسما با این شرایط نینتیدو لِه می شد..

من نمی دونم شما درست نمی تونید حرف بزنید
smart glass که از دسته ی wii u هم بزرگتر هست کسی بهش نمی گه سینی
سونی میاد بستنی با طعم بازی های حرکتی میده بیرون تقلیده
مایکروسافت میاد کینکت می ده بیرون تقلیده
اگه نینتندو نبود هیچ کدوم از این ایده ها هم نبود
کلا مایکروسافت و سونی تنها یک چیز بلد هستند می رن یک کنسول قوی با قیمت فضایی می دن بیرون براش بازی می دن بیرون
نینتندو میاد یک کنسول ارزان به شما میده گیم پلی بازی هاش هم خیلی لذت بخش تر از دو تای دیگه هست

من نمی دونم شما درست نمی تونید حرف بزنید
smart glass که از دسته ی wii u هم بزرگتر هست کسی بهش نمی گه سینی
سونی میاد بستنی با طعم بازی های حرکتی میده بیرون تقلیده
مایکروسافت میاد کینکت می ده بیرون تقلیده
اگه نینتندو نبود هیچ کدوم از این ایده ها هم نبود
کلا مایکروسافت و سونی تنها یک چیز بلد هستند می رن یک کنسول قوی با قیمت فضایی می دن بیرون براش بازی می دن بیرون
نینتندو میاد یک کنسول ارزان به شما میده گیم پلی بازی هاش هم خیلی لذت بخش تر از دو تای دیگه هست

طوری حرف میزنی که انگار ملت از پشت کوه اومدن..!
اصلا میدونی smart glass چی هست..؟
الان کینکت دقیقا تقلید از چی هست..؟ سوپر ماریو آیا..؟

الان 199 دلار برای 360 فضای هست یا 550 دلار برای WII U..؟
فقط بازیهای نینتیدو گیم پای دارن تو 360 و PS3 مردم میشینن فیلم سینمای نگاه میکنن..؟ نزن این حرفها رو نزن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or