قیمت و تاریخ عرضه WII U

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
سایت Amazon آلمان لیستی را منتشر کرده است که در آن تاریخ عرضه و همچنین قیمت WII U مشخص شده است.

wii_u_gamepad_tour4.jpg

بر اساس این لیست کنسول نسل بعد نینتندو یعنی WII U با قیمت €399.99 و در تاریخ 21 دسامبر امسال لانچ خواهد شد.

البته طبق یادداشت هایی که بروی این وب سایت قرار گرفته است ممکن است که این قیمت نهایی این کنسول نباشد و قیمت آن کمتر شود.

هفته ی گذشته هم سایت Amazon بریتانیا قیمت £199 را برای این کنسول تعیین کرده بود, قبل از اینکه از سوی مسولان صفحه ی مربوطه پاک شود.

البته احتمال می رود که این قیمت برآورد این سایت از قیمت نهایی WII U باشد و اعلام رسمی نینتندو نیست .

به همین منظور VG ارتباطی را با مسولان نینتندو برقرار کرده است و در مورد این شایعات از آنها پرسیده است . مسولان نینتندو در جواب VG اعلام کرده اند که:

" هیچ گونه اظهار نظری در مورد شایعات نمی کنیم. "

منبع

اگه شایعاتی که در مورد قیمت کنسول نسل بعد مایکرو به بیرون درز پیدا کرده حقیقت داشته باشه , کنسول نسل بعد نینتندو با این قیمت احتمالیش کار مشکلی

در پیش داره

آخرین ویرایش:
هیچ قدرتی ملاک نیست

فقط فقط و فقط

خودت ملاکی

مگه می خوای اونا برات بازی کنند بگیری دستت خودت بازی کنی می فهمی .. !

یا خوشت میاد یا ناراضی هستی !

کنسول می خواد تصاویر به دو جا انتقال بده اگه کل بازی رو دسته باشه کنسول راحت تره راحت تر که نیست بلکه سخت تر هم براش هست شما سرویس onlive رو نگاه کن اگه بهترین سرعت اینترنت رو هم داشته باشی توی دنیا باز هم تاخیر داره بازی رو دستگاه شما پردازش نمی شه و از جای دیگه هست روی سرور های خاصی اجرا می شه
zombie u لانچ wii u هست مگه بازی های لانچ کنسول از حداکثر قدرت دستگاه استفاده می کنند
مگه می خواد Cloud Gaming کنه اون سینی چای؟یه چیپ جدا گونست اطلاعات رو منتقل می کنه.بعد Onlive؟چی میگی انصافا؟خیلی فرق می کنن این دو حالت!تا حالا با یه مودم وای فای چیزی رو Share کردی؟تا حالا چیزای Share شده رو بدون هیچ سخت افزار دیگه ای (مثلا کابلی چیزی:دی) کپی کردی؟سرعت بیش از 12 - 13 مگابایت بر ثانیه است.هیچ فشاری هم روی GPU نمیاد!روی CPU هم فشار خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی کم!WII U هم یه چیزی مثل اینه ولی پیشرفته تر که 20 دلار هم قیمتش نمیشه!
دیگه بدتر!وقتی بازی لانچ Wii U در حد بازی های لانچ کنسول های نسل حاظر باشه!بدون چیز زیاد تری نسبت همین X360 و Ps3 نداره!

مگه می خواد Cloud Gaming کنه اون سینی چای؟یه چیپ جدا گونست اطلاعات رو منتقل می کنه.بعد Onlive؟چی میگی انصافا؟خیلی فرق می کنن این دو حالت!تا حالا با یه مودم وای فای چیزی رو Share کردی؟تا حالا چیزای Share شده رو بدون هیچ سخت افزار دیگه ای (مثلا کابلی چیزی:دی) کپی کردی؟سرعت بیش از 12 - 13 مگابایت بر ثانیه است.هیچ فشاری هم روی GPU نمیاد!روی CPU هم فشار خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی کم!WII U هم یه چیزی مثل اینه ولی پیشرفته تر که 20 دلار هم قیمتش نمیشه!
دیگه بدتر!وقتی بازی لانچ Wii U در حد بازی های لانچ کنسول های نسل حاظر باشه!بدون چیز زیاد تری نسبت همین X360 و Ps3 نداره!

که سینی چای
من کوتاه میام حرف اخرم رو به شما می رنم
معلومه ضد نینتندو هستید
که به خودتون ربط داره
کسی نمی ره کنسول نینتندو رو به خاطر گرافیکش بگیره بلکه به خاطر همون خلاقیت و بازی های معرف نینتندو می گره
بعد یک چیزی u1 برای لانچ ps3 نبود ولی گرافیک u1 کجا گرافیک u3 کجا
پس گرافیک zombie u هم در نسخه های بعدی بیشتر خواهد شد
نینتندو میاد کنسول هاش رو ارزان می ده
سونی و مایکروسافت میان با قیمت های وحشتناک می دن
بعد سونی و مایکروسافت نبودن رفتن از ایده ی دسته ی wii کپی زدن اسمش رو عوض کردن شکلش رو عوض کردن
حالا هم مایکروسافت اومده با smart glass این کار رو کرده

که سینی چای
من کوتاه میام حرف اخرم رو به شما می رنم
معلومه ضد نینتندو هستید
که به خودتون ربط داره
کسی نمی ره کنسول نینتندو رو به خاطر گرافیکش بگیره بلکه به خاطر همون خلاقیت و بازی های معرف نینتندو می گره
بعد یک چیزی u1 برای لانچ ps3 نبود ولی گرافیک u1 کجا گرافیک u3 کجا
پس گرافیک zombie u هم در نسخه های بعدی بیشتر خواهد شد
نینتندو میاد کنسول هاش رو ارزان می ده
سونی و مایکروسافت میان با قیمت های وحشتناک می دن
بعد سونی و مایکروسافت نبودن رفتن از ایده ی دسته ی wii کپی زدن اسمش رو عوض کردن شکلش رو عوض کردن
حالا هم مایکروسافت اومده با smart glass این کار رو کرده
من حرفی از موفق شدن یا نشدن زدم؟من گفتم: "WII U موفق نمیشه" که شما داری میگی Wii U موفق میشه؟خدایی؟من بحثم سر سخت افزاره!
ماکرو اصلا از Wiimote تقلید نکرد!کینکت چه ربطی به Wii Mote داره من نمیدونم!حالا اون چراق قوه(Move:d)رو میشه گفت تقلید ولی ماکرو برای اولین بار در زمینه ی گیمینگ یه خلاقیتی به خرج داد:دی

من حرفی از موفق شدن یا نشدن زدم؟من گفتم: "WII U موفق نمیشه" که شما داری میگی Wii U موفق میشه؟خدایی؟من بحثم سر سخت افزاره!
ماکرو اصلا از Wiimote تقلید نکرد!کینکت چه ربطی به Wii Mote داره من نمیدونم!حالا اون چراق قوه(Move:d)رو میشه گفت تقلید ولی ماکرو برای اولین بار در زمینه ی گیمینگ یه خلاقیتی به خرج داد:دی

دیگه اخرین بار هست تحریکم کردی
من کجا گفتم wii u موفق می شه
کینکت تقلید نبود مایکروسافت خودش رو هم می کشت همچین ایده هایی به ذهنش نمی رسید
با دسته ی wii بازی های حرکتی شکل گرفت که قبلا هم بود ولی نه به این صورت مایکروسافت و سونی هم که کنسول هاشون فروشش پایین بود گفتن بیایم دستش رو کپی بزنیم
مایکروسافت گفت بیایم یک کار متفاوت انجام بدیم
اومد کینکت رو داد بیرون که باز هم ایده ی بازی های حرکتی در اون بود
سونی هم که اومد یک بستنی رو داد بیرون گفت مردم بستنی دوست دارند پس این رو هم دوست دارن

اگر همین بازی سازها که میگن کنسول ضعیفه نیومدن برای همین کنسول بازی های خوف بسازن من اسمم رو عوض میکنم
خدا وکیلی این کنسول چقدر بازی های لانچ داره
مطمئن باشید این کنسول قدرت های خاصی داره که شرکت های عظیمی مثل ubi soft و Ea میان و روی این کنسول بازی های انحصاری می سازند و برنامه ریزی خاص می کنند
اون آقایی که میگه دارک سایدرز رو 15 فریمه بزار باید بدونه کنسول در بدو تولده و هنوز به برنامه نویسی های این کنسول بازی سازها آشنا نیستند
همون ps3 هم همچین مشکل هایی رو در بدو ورود داشت
سونی هم که اومد یک بستنی رو داد بیرون گفت مردم بستنی دوست دارند پس این رو هم دوست دارن
=))
واقعا این سونی هدفش از ساخت موو چی بود من نمیدونم

اگر همین بازی سازها که میگن کنسول ضعیفه نیومدن برای همین کنسول بازی های خوف بسازن من اسمم رو عوض میکنم
هر چقدر برای Wii بازی خوف ساختن مطمئن باش برای اینم میسازن.

مطمئن باشید این کنسول قدرت های خاصی داره که شرکت های عظیمی مثل ubi soft و Ea میان و روی این کنسول بازی های انحصاری می سازند و برنامه ریزی خاص می کنند
اون آقایی که میگه دارک سایدرز رو 15 فریمه بزار باید بدونه کنسول در بدو تولده و هنوز به برنامه نویسی های این کنسول بازی سازها آشنا نیستند
همون ps3 هم همچین مشکل هایی رو در بدو ورود داشت

=))
واقعا این سونی هدفش از ساخت موو چی بود من نمیدونم

فروش بیشتر:d

---------- نوشته در 12:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:02 AM ارسال شده بود ----------

همین کنسول هایی که شما ها دارید me3 رو با فریم 30 و با افت فریم شدید اجرا می کنن مخصوصا ps3
حالا me3 داره روی wii u با فریم 60 اجرا می شه

هر چقدر برای Wii بازی خوف ساختن مطمئن باش برای اینم میسازن.
ببخشد پس عنوان ها زیر همه چرت و پرت هستند دیگه
Cod MW3
Red Steel 1 ,2
zelda
NFS the run ,HP
kirby
donkey kong
epic micky
rabbid go home
rabbids travel in time
mad world
metroid