قیمت و تاریخ انتشار Oculus Rift مشخص شد

این نشان دهنده این نیست که موفق میشه چون سری اول با قیمت 600$ فروش رفته PS3 هم اول عرضه فروشش کرد
PS3 هم فروش کرد بعد مردم میبردن میفروختن Wii میخریدن بجاش!. PS3 فروش کرد ولی نه به این صورت. متوجه شدید اصلا؟ :دی پیش فروشش توی 14 دقیقه تموم شد :دی. گفتن یه سری از سفارشات شاید 3 ماه بعد از عرضه به دست مشتری برسه.

کلا خنده دار بود مقایسه PS3 و Rift. لذت بردیم :دی.

فراموش نکنید که والو هم به شدت SteamVr رو توسعه داده و HTC Vive رو از یه شکست کامل به یه محصول مورد انتظار تبدیل کرد. به نظرم vive با قیمت خوب و ساپورت نرم افزاری استیم رقیب اصلیه rift باشه
من 2 هزار تا پست خوندم تا الان همه میگن این محصول گرونترین VR بازار میشه (طبق چیزهای که درموردش گفته شده). درکل از نظر قیمت:

1. Vive
2. Rift
3.PSVR

ظاهرا کیفیت کلی و رزولیشن Vive از همه بالاتره. قیمت محصولات HTC همیشه بالاست :دی

آخرین ویرایش:
PS3 هم فروش کرد بعد مردم میبردن میفروختن Wii میخریدن بجاش!. PS3 فروش کرد ولی نه به این صورت. متوجه شدید اصلا؟ :دی پیش فروشش توی 14 دقیقه تموم شد :دی. گفتن یه سری از سفارشات شاید 3 ماه بعد از عرضه به دست مشتری برسه.

کلا خنده دار بود مقایسه PS3 و Rift. لذت بردیم :دی.

اول از همه من از نظر فروش مقایسه نکردم بلکه گفتم فروش رفت اینجوری نبود که ملت PS3 تحریم کنن در مقایسه با 360 کمتر داشت میفروخت با اون قیمت .:|

دوم از همه شما اصلا نمیدوین حتی چقدر Rift برای پیش فروش بوده که بخوای اینجوری قاطع نظر بدی الان شما فکر کردی 1 میلیون در 14 دقیقه فروش رفته حتی فکر کردن بهش خنده داره .;)

مقایسه فروش این دوتا خننده داره به خاطر اینکه یکی کنسول بازی یکی وسیله جانبی اون کنسول .:|

طی 14 دقیقه Sold out شده بعد شما انتظار موفقیت تجاری نداری؟ :دی. پالمر لاکی گفته تو موج اول انتظار قیمت اروزن نداشته باشید.

الان نوبت سونیه رکب بزنه :دی 399$ با پاسپورت کامل از PC و اجرا کانتنت های غیره گیمینگ و چیزهای دیگه. محبوبیت برند PS + موفقیت باورنکردنی PS4 + یک مقدار اینده بینی از سونی میتونه همه مارو صاحب PSVR بکنه :دی.

یه جوری میگین sold out شد کسی ندونه انگار میلیونی فروخته .فروشش خیلی محدود بوده 1000 دلار هم اگه بود بازم کسانی بودن که این تعداد محدود رو بخرن

سوال اعضای یکی از سایت ها من دیگه حرفی ندارم :|
;

LOL
5TB SSD ???? اصلا داریم همچین چیزی ؟؟؟:d

آخرین ویرایش:
LOL
5TB SSD ???? اصلا داریم همچین چیزی ؟؟؟:d

داشتن که داریم 5 تا 1TB اما طرف دروغ گفته به خاطر چی به خاطر اینکه :

اول از همه 5690 اصلا DDR4 پشتیبانی نمیکه .=))
دوم از همه کدوم احمقی میاد فقط 7500 فقط پول هارد SSD بده .
سوم از همه بیاد 2 تا Titan X ببنده که 7 میلیون پولش میشه که شما مشخصا هیچ چیزی وجود نداره که شما نیاز باشه 2 تا TITAN x ببندی .

در آخر هم دروغ که حناق نیست تو گلو ملت گیر کنه

قیمت یکم زیادی بالاست :دی امیدوارم PS VR ارزونتر باشه...

هولو لنز هم گفته بودن قیمتش جوری خواهد بود که مردم بتونن بخرن. قیمتشم برای دولوپرا ۳۰۰۰ دلار اعلام شد. فکر کنم اینم همین حدود ها (۶۰۰ دلار) قیمت بخوره

PS VR واسه مدت کوتاهی تو آمازون کانادا با قیمت تصویر پایین مشاهده شده اما سریع پاکش کردن!!!

PS4-Virtual-Reality-UK-Playstation-4-PS4-Virtual-Reality-UK-Price-Release-Date-Playstation-4-PS4-Games-Virtual-Reality-UK-Headse-432263.jpg

1125$ کانادا برابر با 800$ آمریکا میشه! ظاهرا باید خواب یه قیمت معقول رو ببینیم

قیمت اشتباه به چند دلیل :
اول از همه همین الان قیمت مدل HMZ-T2 سونی 800 دلار درسته Tracking نداره اما دیگه نمیشه دو مدل بدی با یک قیمت تازه خودشون هم 100 میدونن با این قیمت با مخ تو دیواره و دیوانگی به حد بالایی میرسونه با عرضه با این قیمت .
دوم از همه سونی 10 هزار دفعه اعلام کرده که قیمتش در حدود یک کنسول که مشخصا گرون ترین کنسول بازار هم 600 دلار بوده یعنی از این قیمت بیشتر نخواهد بود.
سوم از همه با بازخوردی که سونی از برخورد ملت با oculus دیدن و قیمت گزاریشون برای PS3 و قمیت گزاری برای PS4 هیچ وقت نمیان یه همچین قیمتی بزارن احتمال 90% حاضر میشن اون اول مقداری روی خود سخت افزار ضرر مالی بدن اما یه همچین قیمتی نزارن .

ویدئوی گیم اسپات رو ببینید جالبه خیلی، هر دو منتقد آخر کار Vive رو انتخاب کردن!

دقیقا به صورت کلی مثل اینکه Vive بهتره اما بازم هرچقدر هم هر کدام بهتر باشن اگه نتونن پشتیبانی خوبی از محصولشون انجام بدن یا قیمت زیادی داشته باشه و یا همه نتونن ازش استفاده کنن در مقابل کسی که بازار دست میگیره شکست میخوره .
البته به نظر خودم هیچ کدام 100% شکست نمیخورن هر کدام فروش خاص خودشون خواهند داشت که مشخصا با تب شدیدی که بازار گرفته به اینجور محصولات به نظر من بد هم نخواهند فروخت .

آخرین ویرایش:
دوستان الان سیستمی که Core i5 4440 داشته باشه و AMD R9 280 داشته باشه . نمیتونه با این همخوانی داشته باشه ؟ اجازه نمیده اجرا بشه اصلا به نظر شما ؟ یا کم میاره ؟
دوستان الان سیستمی که Core i5 4440 داشته باشه و AMD R9 280 داشته باشه . نمیتونه با این همخوانی داشته باشه ؟ اجازه نمیده اجرا بشه اصلا به نظر شما ؟ یا کم میاره ؟
دوست عزیز این مینیمم سیستم مورد نیازه که خودشون گفتن اگه میخوای باهاش کارکنی باید داشته باشی اما تا وقتی که تو بازار نیاد و مقایسه های عملی روی سیستم های مختلف صورت نگیره درست مشکلاتش روی سیستم های پایینتر مشخص نمیشه یعنی در معقول ترین حالت میگه باید سیستم پایین داشته باشی سیستم شما هم تا حدودی در مقایسه با همین سیستم که معرفی شده زیاد پایین تر نیست با مقایسه این دو مورد اما مشخص نیست که اگه سیستم پایینتر باشه چه مشکلاتی ایجاد میشه مشخصا اجرا که میشه اما اگه قرار باشه فریم کم بیاره یا مواردی دیگه شما مجبور بشی جزئیات کم کنی مشخصا استفاده از این وسیله مسخره میشه و استفاده نکردنش بهتر از استفاده کردنش میشه .
Video Card NVIDIA GTX 970 / AMD R9 290 equivalent or greater
CPU Intel i5-4590 equivalent or greater
Memory 8GB+ RAM
Video Output Compatible HDMI 1.3 video output
USB Ports 3x USB 3.0 ports plus 1x USB 2.0 port
OS Windows 7 SP1 64 bit or newer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or