PS3 هم فروش کرد بعد مردم میبردن میفروختن Wii میخریدن بجاش!. PS3 فروش کرد ولی نه به این صورت. متوجه شدید اصلا؟ پیش فروشش توی 14 دقیقه تموم شد . گفتن یه سری از سفارشات شاید 3 ماه بعد از عرضه به دست مشتری برسه.این نشان دهنده این نیست که موفق میشه چون سری اول با قیمت 600$ فروش رفته PS3 هم اول عرضه فروشش کرد
من 2 هزار تا پست خوندم تا الان همه میگن این محصول گرونترین VR بازار میشه (طبق چیزهای که درموردش گفته شده). درکل از نظر قیمت:فراموش نکنید که والو هم به شدت SteamVr رو توسعه داده و HTC Vive رو از یه شکست کامل به یه محصول مورد انتظار تبدیل کرد. به نظرم vive با قیمت خوب و ساپورت نرم افزاری استیم رقیب اصلیه rift باشه
PS3 هم فروش کرد بعد مردم میبردن میفروختن Wii میخریدن بجاش!. PS3 فروش کرد ولی نه به این صورت. متوجه شدید اصلا؟ پیش فروشش توی 14 دقیقه تموم شد . گفتن یه سری از سفارشات شاید 3 ماه بعد از عرضه به دست مشتری برسه.
کلا خنده دار بود مقایسه PS3 و Rift. لذت بردیم .
طی 14 دقیقه Sold out شده بعد شما انتظار موفقیت تجاری نداری؟ . پالمر لاکی گفته تو موج اول انتظار قیمت اروزن نداشته باشید.
الان نوبت سونیه رکب بزنه 399$ با پاسپورت کامل از PC و اجرا کانتنت های غیره گیمینگ و چیزهای دیگه. محبوبیت برند PS + موفقیت باورنکردنی PS4 + یک مقدار اینده بینی از سونی میتونه همه مارو صاحب PSVR بکنه .
LOL
5TB SSD ???? اصلا داریم همچین چیزی ؟؟؟:d
خونه من 60 متره یک خوابه کیپ تا کیپ وسیله داخلش هست و امکانات وحشتناک vive بدرد من نمیخوره
Sarcasm اینجا معنی نداره؟ خو معلومه طرف داشته مسخره میکرده. مچ گیری میکنین؟
PS VR واسه مدت کوتاهی تو آمازون کانادا با قیمت تصویر پایین مشاهده شده اما سریع پاکش کردن!!!
1125$ کانادا برابر با 800$ آمریکا میشه! ظاهرا باید خواب یه قیمت معقول رو ببینیم
ویدئوی گیم اسپات رو ببینید جالبه خیلی، هر دو منتقد آخر کار Vive رو انتخاب کردن!
دوستان الان سیستمی که Core i5 4440 داشته باشه و AMD R9 280 داشته باشه . نمیتونه با این همخوانی داشته باشه ؟ اجازه نمیده اجرا بشه اصلا به نظر شما ؟ یا کم میاره ؟