قیمت به روز PS3 [پست اول حتما خوانده شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان نظرتون راجع به 468 تومن اسليم 160 كپي خور توي رشت چيه؟
خوب پسر خوب تهران ۴۱۵ تومنه و با ۵ تومن پول تیپاکس میشه ۴۲۰ تومن :دی از تهران بگیر خواستی بگو فروشگاه بهت معرفی کنم

وضع قیمت پلی3 که شهرستانها خیلی خرابهb-)

یه حداقل 40تا80 تومانی با تهران فرق داره>:)

نمیدونید من چقدر دنباله همچین تایپیکی بودم تا سوالاتم و بپرسم
لطفا همه بشتابند به سویه کمک به من:d
1)اقا خرید از این نمایندگی های سونی که کنسولاشون گارانتیه 1 ساله داره همون شرکته بانیان پرتو رو میگم که بیمه ی ای ایران هم میکنه.کاره خوبی هست؟؟؟
2)فرقیم داره؟؟؟
لطفا جواب های خوب و جامع ی بدید:d

مصطفی جان مطمئن باش پول گارانتی هم از حلقومت میکشن بیرون:دی*

نمیدونید من چقدر دنباله همچین تایپیکی بودم تا سوالاتم و بپرسم
لطفا همه بشتابند به سویه کمک به من:d
1)اقا خرید از این نمایندگی های سونی که کنسولاشون گارانتیه 1 ساله داره همون شرکته بانیان پرتو رو میگم که بیمه ی ای ایران هم میکنه.کاره خوبی هست؟؟؟
2)فرقیم داره؟؟؟
لطفا جواب های خوب و جامع ی بدید:d

من فقط يه نكته رو بهت بگم...احتمال اينكه كنسولت تو سال اول خراب بشه...خيلي خيلي ضعيفه..بايد باهاش كشتي بگيري شايد ....شايد ....بازم شايد خراب بشه.....ببين تو اين زمينه بد شانسي يا نه!!;)...وپول اضافه اي كه دارن براي گارانتي مي گيرن با صرفه هست برات يا نه...!!!

رفیق مطمئن باش این1سالی که گارانتی کردن همچین کار مهمی نکردن چون میدونن PS3 کلا خرابیش خیلی کمه چه برسه به سال اول که فقط باید از پشت بوم پرت کنی خراب شه !
تنها حالت خرابی لنز دستگاه هست که اگه همون اولش امتهان کردی مشکل نداشت حله !

حرفه من فقط خرابیه کنسول نیست حرفه من
1)اینکه انجوری مطمعن میشم که کنسول جعبش باز نشده
2)100%مطمعن میشم کنسول نو هست و کلکی تو کار نیست
میدونید من دونباله یک جایی هستم که مطمعن باشم جعبه باز نشده از کار خونه تا موقه ی که من بازش کنم:((

مگه این درست نیست که میگن کله کنسول ها از جعبه در میاد بعد تو ایران سرهم میشن؟؟؟
اصلا مگه تو ایران کنسوله با پلمپه سونی هم داریم؟؟؟؟؟؟

چرا قیمتا پایین نمیاد هیچی ؟ 360 داره کم میشه ولی پلی 3 دست نخورده ... اه اه ...

رفقای خوشتیپ بازی سنتر.

مخوام PS3 بگیرم لطفا راهنمایی کنید فت 160 بگیرم یا اسلیم 160 ؟؟؟ اخه فت خوشکل تره اما اسلیم ها جدیدتر و خنک تر.اگه راهنماییکندی یک دنیا ممنون میشم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or