رو خوده اسم فروشگاه لینکشونو گزاشتم .آدرس میدی علی جان؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت دسته Dual Shock 3 اصل چنده ؟
اصلا نوع تقلبی هم داره ؟!
کجا می تونم اصلشو گیر بیارم ؟
ممنون
با سلام خدمت دوستان بزوگوار
قصد خرید پلی استیشن 3 رو داشتم به نظرتون الان بخرم یا صبر کنم اول مهر که ارزون تر میشه؟
در ضمن اینکه من الان درسام سنگینه اگر هم بخرم؛ نمیتونم بازی کنم باید صبر کنم تا اواخر شهریور.
به نظرتون قیمته چه تغییری میکنه؟ الان موقع خوبی واسه خریده؟
و یه سوال دیگه
حقیقتش من سنم یه خورده بالاتر از این حرفاست همش میترسم اطرافیانم منو سرزنش کنن
به نظرتون سرگرمی این دستگاه به چندتا سرزنش اطرافیان می ارزه؟
واسه ی ما تو ایران هیچ فرقی نمیکنه .برای سومین بار میگم و این دفعه دیگه مطمئن هستم قیمت PS3 متاسفانه 50 دلار ارزون شد یعنی 160 گیگش شد 250 دلار و 320 گیگش شد 300 دلار
دیروز سونی داخل GAMESCOM اعلام کرد
منبع رو هم میزارم تا کسی نگه که دوباره داری اشتیاه می کنی:http://gamescom.gamespot.com/story/6329108/ps3-price-drops-to-249/?tag=updates%3Beditor%3Ball%3Btitle%3B3
چرا فرق میکنه اگه این کیته که میشه باهاش دستگاه رو دانگرید کرد بیاد حداقل 50 تا 100تومان قیمت ها میاد پایینواسه ی ما تو ایران هیچ فرقی نمیکنه .
15 تومن بزار سرش برو اسلیم 160 بخر چه کاریه ؟بچه ها ps3 fat 80 gig قابل کپی خور شدن*
100% مطمعنم ریفر نیست(مغازه داداش خودمه) نو هم هست دستگاه 425 می ارزه ازش بردارم البته 25 هم سر برادری تخفیف میگیریم
با اینکه جاش اینحا نیست مدل های اسلیم از همه بهتر هستند بخاطر صدای کمتر و همچنین گرمای کمتر چون 45 نانومتری هستندمیشه بگین الان بهترین مدل PS3 چه قیمته ؟
با اینکه جاش اینحا نیست مدل های اسلیم از همه بهتر هستند بخاطر صدای کمتر و همچنین گرمای کمتر چون 45 نانومتری هستند