essi 10
کاربر سایت
)xجدیدترین قیمت
ps3 160gb 570
ps3 320 gb تا قیمتو شنیدم گوشیو قطع کردم:d
قیمت این FAT ها چنده....
)xجدیدترین قیمت
ps3 160gb 570
ps3 320 gb تا قیمتو شنیدم گوشیو قطع کردم:d
بستگی داره چند گیگ بخواهی...
کپی خور شده کامل قیمتش الان 420 تومن هستش دوست من...80GB
ولی از اون rapeir ها نباشه....:d
630 تومن شنیدی نه...:d:dps3 320 gb تا قیمتو شنیدم گوشیو قطع کردم:d
نه امیر جان...فکر نکنم...:d:dمن صبح مغازه دوستم بودم...قیمتا به روز هستن...:d:dاشکان جان دیروز 680 بوده. احتمالا ایشون 700 به بالا شنیدن :d
اتفاقا دوست من اگر 3.60 هک بشه قیمتا خیلی فرق خواهد کرد...:d:dبه نظر من اگه 3.60 هم هک شه باز هم نباید توقع داشته باشیم یه روزه قیمت ها برگرده مثله سابق شه. ( حداقل 20 تول می کشه )
شما میتونی یه 80 گیگ بگیری دوست من در کنارشم یه هارد اکسرنال بگیری یا اینکه اگه خواستی هارد داخلی دستگاه رو هم میتونی عوض کنی که خیالت راحت شه.با وضعیت الان اگه بخواییم حساب کنیم خرید فت به صرفه تره.یعنی اگه مثلا من هارد جدا و مخصوص برای ریختن کپی بازیای ps3 داشته باشم 80 گیگ بگیرم کار درستی کردم یعنی این دستگاها بعدا مشکلی واسش پیش نمیاد یا اینکه احتمال خراب شدن داره
این Fat 80 Gig تاریخ ساختش برای چه سالیه؟ همون 4 پورت ها هستند؟من صبح مغازه دوستم بودم...قیمتا به روز هستن...:d:d
Ps3 Fat 80 Gig=420
محال از اون 80 gb های سری اول باشه .این Fat 80 Gig تاریخ ساختش برای چه سالیه؟ همون 4 پورت ها هستند؟
می تونی یه آمار برا من بگیری؟
من که عرض کردم دوست من قیمتش 630 تومن هستش.دوستان قیمت ps3 320G که هک نمیشه ( من نمیدونم فیرمویرش چیه ) الان قیمتش چنده؟
والا رضا جان همشون 4 پورت هستن.هم پک معمولی داره هم پک K2این Fat 80 Gig تاریخ ساختش برای چه سالیه؟ همون 4 پورت ها هستند؟
می تونی یه آمار برا من بگیری؟
دوست من اگر منظورت اون سری های اول هستش که باید بگم خیرمحال از اون 80 gb های سری اول باشه .
اخه چرا حرف بی ربط میزنی شما.تقلبی چیه دوست من.خیالت راحت دستگاه به شرط تست بهت میده.طرف مطمئن هستش.این 80Gig ها اصلا از جعبش مشخصه تقلبی هست دیگه خودش که هیچی!!
دوست من فقط Ps3 های مدل 60 و 80 گیگ رم ریدر داشتن.سلام
دوستان پی اس تری فت ps3 fat 0GIG سری اول ایا راستی رم ریدر داشتن ؟؟؟
یکی از بچه ها میگه سری اول 4 پورت رمرید داره به قولی از اون کریستالی هاشه فکر کنم سال 2007 یا 2006 هستش اصلی هستش ؟؟؟ به نظر شما یه نه؟؟؟