ebadi360
کاربر سایت
قیمت بعد از تابستان چنان می یاد پایین که همه کسایی که رفتند خریدن برای عجله 3 ماه باید بزنن توی سر خودشوندوستان قیمت نمیاد پایین به نظرتون ؟
راحت بعد از این ایام می یاد رو قیمت معمول خودش
قیمت بعد از تابستان چنان می یاد پایین که همه کسایی که رفتند خریدن برای عجله 3 ماه باید بزنن توی سر خودشوندوستان قیمت نمیاد پایین به نظرتون ؟
خب عزیز من یکی مثل من بیچاره که قصد خریدن ps3 دارم نمیتونم 3ماه تابستون رو از دست بدم موقعه ای که درس و دانشگاه شروع میشه تازه برم ps3 بخرم با کلی بازی های انجام نداده و.....قیمت بعد از تابستان چنان می یاد پایین که همه کسایی که رفتند خریدن برای عجله 3 ماه باید بزنن توی سر خودشون
راحت بعد از این ایام می یاد رو قیمت معمول خودش
آقا الان زنگ زدم همین مغازه ای که دستگامو گرفتم بدون گارانتی میده 6300000. خیلی نامردن اینا.آقا تحریم کنین ببینیم چه غلطی میخوان بکنن. خاک بر سر سونی که قیمت یه دستگاشو نمیتونه جمع کنه
آقا شما تو همین تاپیک ها یه چزخی بزنید، میبینید که قیمت 320 گیگ 110 هزار تومن طی 1 روز گرون شده ( فقط و فقط یه روز ) !!!مطمینین ps3 320 شده 600 تومان!!! من دوشنبه توپخونه 490000 قیمت گرفتم.
خودم هم هفته ی پیش 320 ps3 با گارانتیه بانیان و هک خریدم 510000.
اگه خرید یه کنسول مثل اعتیاد می مونه برو بخر. وقتی قیمت اینطوری هستش و همچنین تازه بازی های 2011 از اوایل پاییز شروع به بازار اومدن می کنند به نظر من خرید کنسول عاقلانه نیست توی این آشفته بازارخب عزیز من یکی مثل من بیچاره که قصد خریدن ps3 دارم نمیتونم 3ماه تابستون رو از دست بدم موقعه ای که درس و دانشگاه شروع میشه تازه برم ps3 بخرم با کلی بازی های انجام نداده و.....
دوست عزیز شما اگه خیلی عجله داری بهترین گزینه فت 40 گیگ که بیشتر از 340 - 50 ارزش نداره. اگه به این قیمت گیر آوردی یه فت بگیر راحتخب عزیز من یکی مثل من بیچاره که قصد خریدن ps3 دارم نمیتونم 3ماه تابستون رو از دست بدم موقعه ای که درس و دانشگاه شروع میشه تازه برم ps3 بخرم با کلی بازی های انجام نداده و.....
اگه خود نمایندگی های سونی با قیمت جهانی این دستگاه و ارایه میکرد فروشنده های دیگه نمیتونستن واسه خودشون نرخ ببرن بالا چون کسی از اونا خرید نمیکرد. ولی الان چون میبینن مردم گزینه ی دیگه ای ندارن راحت قیمت میبرن بالاتو اینجا گرونه چه ربطی به سونی داره؟؟
این تاپیک فقط برای تبادل قیمت ps3 هستش و نه چیز دیگهیکی از دوستام دستگاهشو هک کرده اصلا راضی نیست. میگه همش هنگ میکنه. جریان چیه؟ ps3 اون fat هست.
دوست عزیز شما سوالتون رو اینجا مطرح کنید بهترهیکی از دوستام دستگاهشو هک کرده اصلا راضی نیست. میگه همش هنگ میکنه. جریان چیه؟ ps3 اون fat هست.
حساب کن دیگه ... 1 شبه 130 تومن کشیدن روش :d یعنی 24 ساعته همه PS3 های ایران تخلیه شد؟؟ :-oراستی با توجه به قیمت کنسول بخوایم تورم رو حساب کنیم چقدر میشه؟؟؟!!!!!