hell boy2
کاربر سایت
این قیمتاش خوبه. ولی مطمئنه؟ فریمور رو چه جوری بفهمیم؟دوستان یه سری به اینجا بزنید،فعلا که قیمتش خوبه،خدا کنه بیشتر ازین نشه
http://www.digikala.com/?Products=GameConsole&Product=GameConsole-PS3-160GB
این قیمتاش خوبه. ولی مطمئنه؟ فریمور رو چه جوری بفهمیم؟دوستان یه سری به اینجا بزنید،فعلا که قیمتش خوبه،خدا کنه بیشتر ازین نشه
http://www.digikala.com/?Products=GameConsole&Product=GameConsole-PS3-160GB
درست ميگه اين اقا به دليل كم شدن ps3 قابل هك قيمت به شدت گرون شده است.ps3 40 g كه بود 320 تومن الان شده 450 تومن تازه ريفر 160 g شده 550 تومن و 320 g شده 600 هزار تومن.همه اين دستگاه توي انبار بوده فروشنده ها با ديدن اين كه داره ps3 قابل هك كم ميشه قيمت بردن بالا تازه از اين هم گرون تر هم ميشه:-oاصلا ربطی به این حرفا نداره.من خودم علتشو از یکی از دوستان فروشنده پرسیدم گفت به این دلیل هستش که الان اکثره Ps3 موجود تو بازار مخصا اسلیم فرموراشون بالای 3.55 هستش و قابل هک نیستش.دلیله اصلیش اینه دوستان.
آقا این قیمت 40 گیگ ها رو شما حتم داری ؟درست ميگه اين اقا به دليل كم شدن ps3 قابل هك قيمت به شدت گرون شده است.ps3 40 g كه بود 320 تومن الان شده 450 تومن تازه ريفر 160 g شده 550 تومن و 320 g شده 600 هزار تومن.همه اين دستگاه توي انبار بوده فروشنده ها با ديدن اين كه داره ps3 قابل هك كم ميشه قيمت بردن بالا تازه از اين هم گرون تر هم ميشه:-o
نمیفروشیش؟ 300 میخرمش.:d قیمته آخرمهخوش به حال خودم که همین دو هفته پیش 320 گیگ رو خریدم 500 تومن
چه شانسی آوردم
این قیمتاش خوبه. ولی مطمئنه؟ فریمور رو چه جوری بفهمیم؟
نوچ:d حداقل باید بعد از هک شدن 3.60 ببینیم چی میشه. البته اون موقع شاهد برگشتن 40 گیگ ها به قیمت سابقشون هستیم و تکلیف این اسلیم ها معلوم نیستدوستان تروخدا بگین قیمتا میاد پایین
تا همین چند روز پیش 160 G قیمتش 450 بود ولی الآن شده 560!!!!!!!!!!!!
خیلی بی انصافن اینا.....)x
میاد پایین!!!!؟؟
اونی که من ازش دستگاه رو خریدم ریش نداشت،اما الان قیافش که یادم میاد خندم می گیرهالان با خیال راحت می شستین به ریش این فروشنده ها می خندیدین و می گذاشتین کار خودشونو بکنن :d
با اینکه اصلا بازی کردن با pc حال نمیکنم.....ولی خدایی ان حرفتو قبول دارماين 600 تومنو بديد سيستم pc رو ارتقاع بديد با صرفه تره...