sooski
کاربر سایت
الان PS3 120 گیگه اسلیم تو ، توپخونه قیمتش چقدره؟؟
120 تو توپخونه نیست،160گیگ 460تومن(قیمت 3-4 شب پیش)
الان PS3 120 گیگه اسلیم تو ، توپخونه قیمتش چقدره؟؟
آدرس فروشگاهی یا جایی رو میخوام که ps3 fat داشته باشه،چه نوع ps3 fat بخرم که هک بشه؟یا فرقی نداره؟کلا ps3 fat تا چند گیگش وجود داره؟ این ریفر یعنی چی؟چه کاربردی داره؟کلا یعنی چه؟ممنون میشم جواب بدین
چرا واسه فروش گذاشتیش؟مگه نمیگی با اسلیم فرقی نداره؟مشکلی داره؟ریفر به دستگاه هایی میگن که رفته کارخونه و تمعیر شده و برگشته.
الان هم فت توی مغازه ها کمه و بالای 80گیگ فکر نمیکنم باشه
شما هرچی بگیری میتونی هاردشو ارتقاء بدی.. مشکلی از نظر هارد نیست
((راستی اگه خواستی تو بازارچه یه دونه فت برای فروس گذاشتم)):d
چرا واسه فروش گذاشتیش؟مگه نمیگی با اسلیم فرقی نداره؟مشکلی داره؟
اره عزیز من دیروز320 گیگ گرفتم بین 490 تا 520 هست که فرق قیمت بین ریجن هاشون هستسلام کف کف قیمت ps3 slim 320 gbرو میخوام ؟
قبلا این مدل بین۴۲۰-۴۰۰ نبود؟
چرا رفته بالا کی قیمتش میرسه به حد معمول؟
اگه از تب تاب تابستون بیفته قیمتش چند میشه؟
بیشابیش ممنون
منظورتون 450 هست دیگه؟اره عزیز من دیروز320 گیگ گرفتم بین 490 تا 520 هست که فرق قیمت بین ریجن هاشون هست
160 گیگی بین 650 تا 480
320 بین 490 تا 520
اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه.چون الان Fat 40 Gig دارن میدن 320 تومن.سلام
من دیروز قیمت fat 160 رو از چند مغازه بین 380 تا 390 گرفتم . به نظرتون این قیمت مناسبه؟
سلام دوستان .
کسی از قیمت ps3 تو مکه خبر نداره؟ آخه بابام داره هفته دیگه میره گفتم از اونجا بیاره مناسبتره ؟ خواستم بدونم کسی قیمت دستش هست اونجا؟
سلام دوستان .
کسی از قیمت ps3 تو مکه خبر نداره؟ آخه بابام داره هفته دیگه میره گفتم از اونجا بیاره مناسبتره ؟ خواستم بدونم کسی قیمت دستش هست اونجا؟
اونم کجا.مکههههههه... حتما بهش اکبند میدن البته توش یه ps1 میزارن.اگر نمیخواهی هک کنی خیلی خوبه حتما بخر چون اونجا دیگه اکبند هست :d
فت یا اسلیم!!بعدم منظورت فرمور 3.55 هست دیگه.دوستان بالاخره فرم ویر 3.60 میاد یا نه(منظورم هکش هست)؟
کسی قیمت از 160گیگ با 3.6 نداره؟