قیمت به روز PS3 [پست اول حتما خوانده شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
120 گیگ هست ولی 110 گیگ بیشتر فضا نداره:cheesygri
سوالت هم جای بدی پرسیدی برو تاپیک بالایی هر چی خواستی بپرس

ظاهرا قیمت توپخونه امروز PS3 Slim 350 -355 بود ؟!! آمار درسته ؟؟؟

سلام
من الان در بندرعباس هستم.
کسی خریدslim در بندر یا قشم رو پیشنهاد میکنه؟

من چند روز پیش تو جمهوری یه 80 گیگ باندل کیلزون دیدم که یکی از نمایندگی های سونی داشت ؛ منتها پیاده نبودم برم بپرسم چنده ؛ کسی قیمت نداره ؟؟؟ :confused::confused::confused:

امروز خودم پرسيدم از چند جا ps3 slim رو
350تا 370 تومن بيشتر جا ها هم 350 بود.
بايد خيلي ارزونتر باشه.
ولي...

آخرین ویرایش:
قیمت های امروز فروشگاه تصویر :

اسلیم 375
اسلیم با کیلزون 420
80 گیگ با بازی 390

با تشکر از کلیه دوستان که در انجمن فعالیت مثبت میکنند
یک سوال
در مورد این کنسول جدید اسلیم
قیمت این کنسول در حال حاضر چند هست و چقدر هارد داره و کلا تفاوتش با بقیه کنسولها چیه ؟
به نظر دوستان خرید اسلیم توصیه میشه یا مدلهای قدیمی

امروز زنگ زدم میگم PS3 Slim با KZ2 چنده میگه 470!میشه یکی یه رقم دقیق ثابت بهم بگه؟

سلام!!! میگم اگه PS3 اسلیم رو بدون هارد بگیرید چقدر میشه؟؟!! چون PS3 یکی از مزیت هاش امکان استفاده از هر هاردی (2.5 اینچ) به عنوان هارد اصلی هست!حتی هارد 1TB !

من هارد 250 (2.5 اینچ) گرفتم به قیمت 58 با مارک Western Digital! شما هم برید هارد 500 بگیرید بذارید روی PS3 و حالشو ببرید!

پ.ن: من هارد 250 رو برای 360 گرفتم ولی چون Firmware هارد باید عوض شه و هارد با فرمت FATX :eek: مورد فرمت قرار بگیره :biggrin1: نتونستم استفاده کنم و الان یه گوشه انداختمش. منتظرم که هارد 250 برای XBOX 360 به صورت رسمی عرضه بشه و یک خداپدر بیامرزی :biggrin1: فایل HDDSS.bin رو روی اینترنت بذاره و ما هم دانلود و استفاده کنیم و حال 250 GB فضا روی 360 رو ببریم!:biggrin1:

پ.ن 2: من PS3 ندارم به همین خاطر هارد بلا استفاده گذاشته!

پ.ن 3: من یه فن بوی شدید Sony و PS3 هستم ولی به خاطر کمبود پول 360 دارم!!!:biggrin1:

سلام!!! میگم اگه PS3 اسلیم رو بدون هارد بگیرید چقدر میشه؟؟!! چون PS3 یکی از مزیت هاش امکان استفاده از هر هاردی (2.5 اینچ) به عنوان هارد اصلی هست!حتی هارد 1TB !

من هارد 250 (2.5 اینچ) گرفتم به قیمت 58 با مارک Western Digital! شما هم برید هارد 500 بگیرید بذارید روی PS3 و حالشو ببرید!

پ.ن: من هارد 250 رو برای 360 گرفتم ولی چون Firmware هارد باید عوض شه و هارد با فرمت FATX :eek: مورد فرمت قرار بگیره :biggrin1: نتونستم استفاده کنم و الان یه گوشه انداختمش. منتظرم که هارد 250 برای XBOX 360 به صورت رسمی عرضه بشه و یک خداپدر بیامرزی :biggrin1: فایل HDDSS.bin رو روی اینترنت بذاره و ما هم دانلود و استفاده کنیم و حال 250 GB فضا روی 360 رو ببریم!:biggrin1:

پ.ن 2: من PS3 ندارم به همین خاطر هارد بلا استفاده گذاشته!

پ.ن 3: من یه فن بوی شدید Sony و PS3 هستم ولی به خاطر کمبود پول 360 دارم!!!:biggrin1:

هارد Fat هم همین طوره هارد Sata2 لپ تاپ هست .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or