قیمت به روز PS3 [پست اول حتما خوانده شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان سلام
من واقعا گیج شدم.من الان حدود 250 تومن دارم از طرفی نمیدونم پی اس پی که قابل حمل بگیرم و از طرفی زورم میاد این همه پول بدم(حدود 230) برای پی اس پی 3000 بدم .درضمن بازی های قدیمی سونی هم که الان انحصاری پی اس 3 هست دیونم میکنه موندم پولم رو جمع کنم پی اس 3 بگیرم یا همون پی اس پی .
اگه ممکنه راهنمایی کنید و قیمت اصل یک پی اس 3 خوب را بدید.
واقعا ممنون میشم

دوستان سلام
من واقعا گیج شدم.من الان حدود 250 تومن دارم از طرفی نمیدونم پی اس پی که قابل حمل بگیرم و از طرفی زورم میاد این همه پول بدم(حدود 230) برای پی اس پی 3000 بدم .درضمن بازی های قدیمی سونی هم که الان انحصاری پی اس 3 هست دیونم میکنه موندم پولم رو جمع کنم پی اس 3 بگیرم یا همون پی اس پی .
اگه ممکنه راهنمایی کنید و قیمت اصل یک پی اس 3 خوب را بدید.
واقعا ممنون میشم
شما اگه با بازيهاي ps3 مشكلي نداريد حتكا ps3 بخريد
من حدود 1 ماه پيش يه ps3 120 رو خريدم 340 (همين مدلشو بگيري كارت را ميفته :biggrin1:)

من چندروز پيش از هايپراستار يه 250 گيگ اسليم خريدم 400.
ولي قيمتهاي قبل عيدر رو چك كردم ديدم همين حدود 350تا 360 بوده اين افزايش ناگهاني 40 تومني اونهم بعد عيد براي چيه؟

من چندروز پيش از هايپراستار يه 250 گيگ اسليم خريدم 400.
ولي قيمتهاي قبل عيدر رو چك كردم ديدم همين حدود 350تا 360 بوده اين افزايش ناگهاني 40 تومني اونهم بعد عيد براي چيه؟
بخاطره بازی god of war3 گرون شده و اونم تا چند روزه اینده درست میشه و قیمت ها برمیگرده به حالته اولیه:-"

اگه کسی قیمت های جدید رو داره بزاره
لطفا
:biggrin1:
Slim 120 رو میدونم:
تو پاساژ لباف همه ی مغازه ها می گن 375 .
حتی مغازه ی فتحی هم 375
فقط یکی میگفت 360

آخرین ویرایش:
با یکی از فعالان بازار که صحبت میکردم میگفت تا اواخر اردیبهشت قیمتا بالا میمونه تا قبل عید به 325 هم رسیده بود اسلیم 120 منم همون موقع گرفتم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or