2 مدل اوریج خور داریم 1 مدل که اصلا کپیخور نمیشن و یه مدل که همونطور که قیمت دادین قابل دانگرید و کپیخور هستن اون مدل 1250 که میگید خیلی سخت پیدا میشد دم غروب و گفتن شاید اصلا نباشه به خاطر همین قیمتشو نزدمبه نام الله
قیمت 320 گیگ اویجینال رو مطمئن هستید ؟ تو پست هفته پیش خودتون که قیمتها پایین تر بود نوشته بودید 1،070
من امروز توپخونه رفتم که 160 اوریجینال پیدا کنم ولی همونطور که گفتید نبود ... اما 320 اوریجینال پیدا کردم که قیمت دادن 1،250 !!!
---------- نوشته در 11:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:53 PM ارسال شده بود ----------
دوستان عزیز دو تا سوال داشتم یکی اینکه قیمت دسته های اصل این دستگاه چنده و یکی اینکه قیمت مدل دست دو بسیار سالم رو بخوام بگیرم از کجا باید بگیرم چون یکی از دوستام میخواد بفروشه قیمت میخواستم دستگاهش 320 کپی خور اسلیم هست با دو تا دسته اصل و کابل hdmi و حدود 50 تا بازی شامل جدید ترین بازی ها که برای کپی خور اومده و 3.55 است لازم به ذکر است که فوق العاده تمیز هستش و دسته ها هم کم کارکرد هست ؟
ببیخشید اگه اشباها جای بدی سوالم رو پرسیدم .
اینجا تاپیک مشاوره نیستش تاپیک اطلاع رسانی قیمت هستش به خاطر همین فقط قیمت رو میگم
دسته اصل الان 160 تومن هستش
مدل های ارزونتر هم هست ولی همونطور که میگید اصل نیستن و بعضی مدل ها تقلبی هم هستن