قیمت به روز PS3 [پست اول حتما خوانده شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به نام الله

قیمت 320 گیگ اویجینال رو مطمئن هستید ؟ تو پست هفته پیش خودتون که قیمتها پایین تر بود نوشته بودید 1،070
من امروز توپخونه رفتم که 160 اوریجینال پیدا کنم ولی همونطور که گفتید نبود ... اما 320 اوریجینال پیدا کردم که قیمت دادن 1،250 !!!
2 مدل اوریج خور داریم 1 مدل که اصلا کپیخور نمیشن و یه مدل که همونطور که قیمت دادین قابل دانگرید و کپیخور هستن اون مدل 1250 که میگید خیلی سخت پیدا میشد دم غروب و گفتن شاید اصلا نباشه به خاطر همین قیمتشو نزدم

---------- نوشته در 11:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:53 PM ارسال شده بود ----------

دوستان عزیز دو تا سوال داشتم یکی اینکه قیمت دسته های اصل این دستگاه چنده و یکی اینکه قیمت مدل دست دو بسیار سالم رو بخوام بگیرم از کجا باید بگیرم چون یکی از دوستام میخواد بفروشه قیمت میخواستم دستگاهش 320 کپی خور اسلیم هست با دو تا دسته اصل و کابل hdmi و حدود 50 تا بازی شامل جدید ترین بازی ها که برای کپی خور اومده و 3.55 است لازم به ذکر است که فوق العاده تمیز هستش و دسته ها هم کم کارکرد هست ؟
ببیخشید اگه اشباها جای بدی سوالم رو پرسیدم .

اینجا تاپیک مشاوره نیستش تاپیک اطلاع رسانی قیمت هستش به خاطر همین فقط قیمت رو میگم
دسته اصل الان 160 تومن هستش
مدل های ارزونتر هم هست ولی همونطور که میگید اصل نیستن و بعضی مدل ها تقلبی هم هستن

دوستان قیمن ps3 پایین ترین مدلش چنده؟ دست دومم باشه . میخوام xbox arcade با دو دستمو بدم یکمم روش بزارم ps3 بگیرم

3 روز پیش PS3 FAT 80GB باندل Killzone2 و آکبند، ریفر نشده و OFW 3.55 گرفتم 600 تومان. (بعدش CFW 4.31 ریختم). واقعا عالیه. واقعا شانس آوردم یه همچین دستگاهی با این قیمت پیدا کردم. بسیار عالی.

دوستان قیمن ps3 پایین ترین مدلش چنده؟ دست دومم باشه . میخوام xbox arcade با دو دستمو بدم یکمم روش بزارم ps3 بگیرم

سلام شما فقط xbox360 تون را بفروشید بعد میتوانید یک ps3fat دسته دوم بخرید اگه هم میتوانید حدود 600 تومان روش بزارید slim بخرید اون هم میتوانید دسته دوم بخرید به نظر من صبر کنید و بروید slim 160 g دسته دوم بخرید تو همین بازار سنتر هست میتوانید بخرید فقط شما چه قدر میتوانید روی پولتان بگذارید؟؟؟
این xbox360 arced تون را 550 الی 600 میخرن خود من xbox360 arced را فروختم البته xbox 360 من روش گیتار و دو دسته با 80 بازی داشتم550 قبلا ps3slim 160 g خریدم 1 میلیون و 200 شما هم میتوانید روش بزارید دسته دوم بخرید

سلام خدمت دوستان عزیز
دیروزاز یک جا پرسیدم میگفت اسلیم 160کپیخور 20روز کارکرده 1100
به نظر شما این قیمت میارزه یا نه؟

بخاطر قيمت دلار
الان يه ps3 اسليم به 1 مليون ميرسه ؟؟؟
يا رد كرده ؟؟

PS3 Slim سفید ارجینال خور هست ؟ چنده ؟ :دی اون پایش گیر میاد ؟

آقا سوپر اسلیم که بازی های اوجینال بخوره چقدره؟نمی خوام هک کنم قیمت کار کرده سوپر اسلیم حدودا چقدره؟

سوپر اسلیم 500 گیگ چنده ؟! :d
حدود قیمت 1350 الی 1500 قیمت های مختلفی میگن. ولی من حدود 2 یا 3 هفته پیش قیمت با باندل Infamous گرفتم گفتن 1200 الی 1300
آقا سوپر اسلیم که بازی های اوجینال بخوره چقدره؟نمی خوام هک کنم قیمت کار کرده سوپر اسلیم حدودا چقدره؟
کلا عزیز سوپر اسلیم کپی خور(هک) نمیشه.
خیلی خیلی کم پیدا میشه که شما بتونید سوپر اسلیم دست دوم پیدا کنید. چون کسانی که میگرن اوریج بازن برای همین دیگه نمیآن بفروشن.

قیمت سوپر اسلیم 500 گیگ : امروز یک ملیون و پانصد و هفتاد هزار تومان میباشد.

160 گیگ کپیخور ----------
160 گیگ اوریج خور ----------
320 گیگ اوریج خور 1200
320 گیگ کپیخور 1730

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or