قیمت به روز PS3 [پست اول حتما خوانده شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
عزیز من تنها کسایی که این وسط سود میبرن این فروشنده های ناکس هستند...چه دلیلی داره که چون می خواد جنس دوباره بیاره جنس قبلی رو با دلار نرخ جدید بفروشه و دوبرارش رو به دست بیاره؟؟خب جنسی که می خواد با دلار نرخ جدید بیاره تو فروش به همون قیمت بفروشه...اینا مثلا چند ما پیش با دلار 2300 جنس اوردن الان با دلار 3500 میفروشن این انصافه اخه؟؟
نه انصاف نیست منم با شما موافقم بالا هم گفتم اینا دارن از همه طرف می خورن اما به هیچ عنوان نمیشه قیمت دلار را توی این خراب شده ثابت نگهداشت که طرف بتوان برنامه ریزی کنه. اصلا معلوم نیست.منم با شما کامل موافقم ،در اینکه فروشنده های ایران یک مشت آدم بی وجدان و سودجو هستند هیچ شکی توش نیست اما فقط تقصیر اون که نیست،تقصیر خریدار هم هست ،چرا هر قیمتی باشه میره می خره؟خوب وقتی می بینه هر قیمتی بزار مشتری می خره مگه مرض داره که با قیمت درست بده.
در کل بازهم می گم توی این بحث ما هر دو در یک سمت قرار داریم.:)

زیاد نگران نباشید تا چند وقت دیگه اصلا کسی وارد نمی کنه بخواد قیمت بالا بده با این وضعیت

دوستان گفتم تاپیک رو منحرف نکنید
امروز بازار تعطیل بود نمیشد قیمت گرفت قیمت جدید رفت برای شنبه یا یکشنبه

منظور از " بازار " توپ خونه هم هست ؟!

من نفهمیدم بازار به کجا میگن آخر ؟!

منظور از " بازار " توپ خونه هم هست ؟!

من نفهمیدم بازار به کجا میگن آخر ؟!
بازار به جایی میگن که بورس یک جنس یا اجناسی در آنجا باشد حالا ممکنه این بازار خورده بازار باشه ممکنه مثل بازار تهران باشه
بله شامل توپخونه هم هستش

سلام

من ایکس با کس دارم تصمیم داشتم ps3 هم بگیرم (160 گیگ کپی خور استوک بود میگفت 670) با این قیمت ها چی بگیم (فاتحهههههههههههههه پ) دلار 1200 یادش بخیر شده ارزو برام

ای کاش یک گوی جادو میداشتیم

اینجا ps3 نزدیک 800 بود قیمتش :| پس از کسب اطلاعات بیشتر درخبر میذارمتون :دی
( ظاهرا 4500 شده ادلار :دی فعلا که هیچجا هیچی نزده :دی کم کم صبر کنیم بشه دلاری 6 تومن بریم کنسولامونو بفروشیم میلیونر بشیم :دی هرچند که اون به قیمت دلاری 1000 تومن ازمون میرخن :| )

دلال و واسطه نباید جمع بشه چون یه نیازه برای رسیدن جنس از بازار به دست خورده فروش
دلال باید قیمتو کنترل کنه نه اینکه مثل وضعیت الان بزنه بترکونه
قدیم دلال حرمت داشت شرف داشت حواسش به یه قرون دوزاری که جابجا میکرد بود مبادا قیمتا کذایی نشه ولی الان چند تا بچه به اسم دلال ریختن تو بازار هرکی یه قیمتی میده
همین توپخونه که همتون رفتین 80% مغازه داراش همه یه مشت بچه زبون نفهم هستن که خودشونو کاسب فرض میکنن

دوستان این جا قیمت به روز PS3 هستش!!! نه قیمت به روز دلار.!
دلار به 3000 تومن رسید(کاهش یافت به خاطر تظاهرات)

با این وضع سوپر اسلیم فکر کنم حدود یک میلیون و هفت صد هشت صد باشه قیمتش وقتی بیاد توی ایران

دلار 3 تومن ثابت شد ...
خوبه باز ( البته معنی خوب خیلی فرق داره تو این جمله :| ولی به هر حال بهتر از خر تو خر بودن و نوسان تا 4 و 5 تومنه ...)

فعلا 3 تومن ثابت هست ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or