قیمت به روز PS3 [پست اول حتما خوانده شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فکر کنم این قیمتا واسه کنسول کپی خور باشه...
درسته ؟
ارجینال باید ارزون تر باشه...

دوست عزیز شما اگه فروشنده کنسول هستی باید بدونی اینجور بازار گرمی ها درست نیست
اینجور که شما داری بازار گرمی میکنی حتما فروشنده هستی و میخواهی کنسولاتو بندازی به ملت

اینجا درآمد ماهیانه مردم ایران به 600 هم نمیرسه چه برسه بخوان 700 واسه یه کنسول بازی بدن
یعنی یه آدم باید یک ماه کار کنه که فقط بتونه یه کنسول بخره ؟

من توصیه میکنم کلا خرید کنسول نو رو با این قیمت ها تحریم کنید
خیلی زور داره آدم بخواد این همه پول بده واسه یه کنسولی که داره از رده خارج میشه
دوست عزیز حرف شما کاملا خوب و شیرین و آرمان گرایانس ولی کسی با این کارها که هیچ کارهای محیر العقولتر هم نمی تونه قیمت د$ر که چند وقت دیگه بالای 2000 تومنه رو بگیره مشکل جایی دیکس . بنده رفتم بازار امروز بهترین کارت گرافیک موجود که 2 سال پیش هر کارتی میومد با گوش بری نهایت 1/5 میلیون بود قیمت زدن 3/5 میلیون کسی به درآمد بنده و شما نگاه نمی کنه و تحریم نخریدن و... هم بی اثر خود فروشنده ها هم از نبود مشتری واسه گرونی دارن دیوار گاز میزنن

دوست عزیز حرف شما کاملا خوب و شیرین و آرمان گرایانس ولی کسی با این کارها که هیچ کارهای محیر العقولتر هم نمی تونه قیمت د$ر که چند وقت دیگه بالای 2000 تومنه رو بگیره مشکل جایی دیکس . بنده رفتم بازار امروز بهترین کارت گرافیک موجود که 2 سال پیش هر کارتی میومد با گوش بری نهایت 1/5 میلیون بود قیمت زدن 3/5 میلیون کسی به درآمد بنده و شما نگاه نمی کنه و تحریم نخریدن و... هم بی اثر خود فروشنده ها هم از نبود مشتری واسه گرونی دارن دیوار گاز میزنن
ببخشید من زیاد اطلاعات ندارم اظهار نظر کنم . ولی تا بوده تابستون ها گرونتر بوده ! این بحث ها تو تاپیک هم بیشتر سر قیمت ها برای شروع تابستون هست تا دلار گرچه دلار هم که مزید بر علت است !!

ببخشید من الان یک ps3 Fat دارم ۶۰ گیگ الان قیمتش چنده؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD

ببخشید من الان یک ps3 Fat دارم ۶۰ گیگ الان قیمتش چنده؟

Sent from my iPad using Tapatalk HD
بستگی داره که اورج باشه یا کپی خور.اگه اورج باشه نهایتا دیگه 260 تومن.اگر هم که کپی خور باشه 300 تومن ارزش داره.

سلام به همه.
آقا من PC باز هستم. الان بخاطر the lost of us و یه سری بازی دیگه میخوام PS3 بگیرم. هیچ اطلاعاتی هم ندارم.
کسی میتونه کمکم کنه؟
ریجن بالا پایین چه فرقی باهم داره؟
بازی ریجن 1 روی ریجن 2یا 3 نسب اجرا میشه؟
کدوم حجم هارد بیشتر به درد میخوره؟
کپی خور بهتره یا اوریج؟
کپی خور دیگه بازی اورجینال قبول نمیکنه؟
دست دوم به سرفه هست یا نو؟
از کجا بگیرم که نه سیخ بسوزه نه جیگر من؟ (تهران هستم)

اگه یه جونمردی هست بهم بگه. شرمنده که سوالام زیاده.

سلام به همه.
آقا من PC باز هستم. الان بخاطر the lost of us و یه سری بازی دیگه میخوام PS3 بگیرم. هیچ اطلاعاتی هم ندارم.
کسی میتونه کمکم کنه؟
کپی خور بهتره یا اوریج؟

1اگر کپی خور باشه فرقی نمیکنه 2اگر دستگاه کپی خور باشه فرقی نمیکنه ولی غیر ازاین چرا3مسلمه اگر بخوای اصلی بازی کنی با 20 گیگ هم کارت میشه اما کپی هرچی بالاتر باشه بهتره 4بستگی به وضعیت مالیت داره اگر میتونی واسه هر بازی 100 هزینه کنی اصلی بهتره وگرنه که نه 5چرا قبول میکنه ولی کپی دستگاه میپره 6به نظر من اگر جای مطمعن سراغ داری دسته دو با صرفه تر با این قیمتهای فعلی 7شرمنده من شیرازم نمیتونم کمک کنم 8موفق باشی.:)

سلام به همه.
کسی میتونه کمکم کنه؟
کپی خور بهتره یا اوریج؟

به نظرم شما از همین بازارچه، از یکی از بچه های مطمئن بخر که دیگه هزینه زیادی رو صرف نکنی. ;)

سلام دوستان من میخوام یه ps3 160 gig با یه xbox360 با هارد 120 gig دسته دوم با موو و دانگل تروبلو با چند تا بازی اورجینال همش با هم میخوام بگیرم یک میلیون به نظر شما خوبه؟

حالا به نظر شما میارزه؟

هر دوتا کنسول دسته دوم هست.
خواهش میکنم راهنمایی کنید ممنون.

Salam agha man ye ps3 250gb dararam kheyli tamiz benazaretoon chand mitoonam befroosham?

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or