قیمت به روز PS3 [پست اول حتما خوانده شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
داداش منظورت چيه وقتى پلمبه ديگه پول نو رو بايد بدى ديگه قيمته اونم که تو توپخونه هست حالا يه ده بيست تومنى ارزون تر

دلار نوسان شدید داره پیدا میکنه ممکنه تغییرات زیادی تو قیمت کنسول و قطعات دیگه ببینیم من فردا یا پسفردا قیمت میزارم

الان بهترین موقع واسه خریده پایین تر هم ممکنه بیاد؟؟؟؟

بهترین موقع قبل از این روزا بود که داره میگذره الان صبح یه قیمت میشه ظهر یه قیمت شب یه قیمت اگه بودجشو دارید همین الان اقدام به خرید کنید 1 روز هم ممکنه به ضررتون باشه

داداش منظورت چيه وقتى پلمبه ديگه پول نو رو بايد بدى ديگه قيمته اونم که تو توپخونه هست حالا يه ده بيست تومنى ارزون تر

خب داداشم من ميگم قيمتش چنده. قيمتش رو ميدونستم نميومدم بپرسم.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

توپخونه.ولی X360 گرون شده بود.

سلام دوست عزیز. میبخشید اگه ممکنه آدرس کامل یا اسم فروشگاه و یا تلفنش رو اگه داری برام پیغام کن. آخه من ساکن بوشهر هستم و قیمتا اینجا خیلی بالاست. میخوام تا این قیمتها هنوز تغییری نکرده . یکی پیدا کنم از تهران بگیره و یا خوده فروشگاه برام پست کنه. ممنون

سلام دوستان ممنون میشم بگید 250 گیگ کار کرده رو چقدر میخرن؟

سلام دوستان ممنون میشم بگید 250 گیگ کار کرده رو چقدر میخرن؟
تا 450 تومن. بستگى به تميزيش داره و خريدارش. يعنى اگه مغازه دار باشه خيلى کمتر ميخره. بايد به دست بفروشى.

سلام
کسی از قیمت slim 320gig Original خبر داره؟

اکبندش نزديکاى 700 بايد باشه.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

سلام دوست عزیز. میبخشید اگه ممکنه آدرس کامل یا اسم فروشگاه و یا تلفنش رو اگه داری برام پیغام کن. آخه من ساکن بوشهر هستم و قیمتا اینجا خیلی بالاست. میخوام تا این قیمتها هنوز تغییری نکرده . یکی پیدا کنم از تهران بگیره و یا خوده فروشگاه برام پست کنه. ممنون

سلام دوستان. یکی قیمتهای جدید و یه جای خوب واسه خرید معرفی کنه. تا گرونتر نشده تو این هفته بخرم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or