قیمت به روز PS3 [پست اول حتما خوانده شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تو رو خدا قیمت های فت رو بذارید که دیگه حالم از هرچی اسلیمه به هم میخوره!از بس که خرابی داده!

فت 80 گیگ اگه باشه 320 هست حدودا.

اسلیم هم 120 گیگ 330-340 و مدل 250 گیگ قیمتش 370 هست حدودا.

ببخشید دوستان فت و اسلیم چیه منظورتون همون ورژن هایی از کنسول هان که بعضی بزرگن و بعضی کوچک مثل Ps2 , ps1 که از هر کدوم دو نوعه؟ عکسشون رو بزاری یه دنیا ممنون میشم.
در ضمن اگه فت خوبه چرا قیمتش از اسلیم کمتره؟

ببخشید دوستان فت و اسلیم چیه منظورتون همون ورژن هایی از کنسول هان که بعضی بزرگن و بعضی کوچک مثل Ps2 , ps1 که از هر کدوم دو نوعه؟ عکسشون رو بزاری یه دنیا ممنون میشم.
در ضمن اگه فت خوبه چرا قیمتش از اسلیم کمتره؟

این تصویر :

فت 80 گیگابایت هست و مدل های اسلیم 120 و 250.
در ضمن اینجا ایران است... :دی

ببخشید دیر جواب دادم
از میدان امام خمینی کنار پاساژ لباف ( یا همون کلا توپخونه!) .دو سه تا مغازه هست که این قیمت میدن
اگه کسی اسم مغازه خواست پ خ بهم بده

ادرس بدید ممنون میشم ! از کجا بگیرم ؟ :confused:

آقا شما که انقد می گی کارت گیره یه سر باامترو برو میدون امام خمینی ، اون جا 100 تا مغازه پیدا می کنی که همین قیمت می دن ، و نیازی به آدرس گرفتن نیست !

دوستانی که مثل من میان این جا می پرسن واسه اینه که تا اونجا پا نشن برن !;)

من که همیشه از یگانه کنسول می گیرم حرف نداره. یه بار یه خبطی کردم از توپخونه x360 گرفتم که بیچاره شدم وگرنه ps3 که پارسال یه فت 80 یو سی از یگانه گرفتم عین تراکتور کار می کنه. پی اس پی و دی اس هم ازش گرفتم اگه بگه چیزی خوبه، واقعا خوبه.

یگانه؟
#@!%&
ببینه حرفه ای نیستی همچین میندازه بهت که نفهمی!
2 سال پیش به یکی از دخترای سایت کنسول 400 تومنی رو 700 تومن اینداخته بود!

قانون شماره 15) در صورت مشاهده هرگونه بی احترامی، تمسخر، توهین به کاربران دیگر و مدیران و مسئولان سایت و یا عقاید جامعه یا فرد٬ با کاربر مربوطه برخورد و در صورت لزوم دسترسی وی به انجمن‌ ها قطع خواهد شد.

Last edited by a moderator:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or