قیمت به روز PS3 [پست اول حتما خوانده شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
مث اینکه قیمت ها افت کرده میشه یکی لطف کنه قیمت های به روز رو بزاره

خب خیلی نیومده پایین قیمتها ولی بازم خوبه و قطعا میاد

160 کپی خور : کمترین قیمت 560 بود(فقط یه مغازه این قیمت بود) بیشترین 590 . دله دزد ها هم 610 + 20 هزینه کپی خور 160 با ورژن بالا : 500
320 کپی خور : کمترین 650 بیشترین 665 320 با ورژن بالا : 550 تا 570

در مورد ریفر ها هم خیلی کم هستند که میفروشن که کلا ریفر اسلیم جنس تابلوییه که همه قدرت تشخیصشو دارن-خریدار واقعی باشید درصدی هم تخفیف میدن روی این قیمتها.
به نظر من صبر کنید با توجه به بازارچه های فروم های مختلف که همه ps3 هارو دارن میفروشن و زمزمه های توی بازار و کاهش قیمت دلار طلا و قطعات کامپیوتری صبر بهترین کاره

خب خیلی نیومده پایین قیمتها ولی بازم خوبه و قطعا میاد

160 کپی خور : کمترین قیمت 560 بود(فقط یه مغازه این قیمت بود) بیشترین 590 . دله دزد ها هم 610 + 20 هزینه کپی خور 160 با ورژن بالا : 500
320 کپی خور : کمترین 650 بیشترین 665 320 با ورژن بالا : 550 تا 570

در مورد ریفر ها هم خیلی کم هستند که میفروشن که کلا ریفر اسلیم جنس تابلوییه که همه قدرت تشخیصشو دارن-خریدار واقعی باشید درصدی هم تخفیف میدن روی این قیمتها.
به نظر من صبر کنید با توجه به بازارچه های فروم های مختلف که همه ps3 هارو دارن میفروشن و زمزمه های توی بازار و کاهش قیمت دلار طلا و قطعات کامپیوتری صبر بهترین کاره

سلام اقا آدرس ااین مغازه که کمترین قیمت داره کجاست؟؟؟تلفن؟؟؟؟؟

ببخشید PS3 SLIM 250 G و320 G اورجینال الان تو بازار چنده؟ و تا تیر ماه چه هدسی میزنید که بشه و اینکه PS3 250 G کپی خور و فریمور 3.55 و خیلی تمیز و حدود 20 تا 30 ساعت ازش استفاده شده چند می ارزه؟

ماله دوستم هست و شاید ازش گرفتم.من تبریز هستم.

دوستان یکی لطف کنه و قیمتهای جدید رو بزاره
خدا امواتشو بیامرزه

این قیمتا توهم محض عمراااااااا این قدر رفته باشه بالا .نه نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
باور نکنید:-o
افرین نکنیاااااااااااااااااااااااااااااا:-b

قیمت ها کماکان همون پست 1908 هست در همین صفحه
یه مدل 320 و 160 اومده تو بازار کناره هاش مشکیه + پنل جلویش که قبلا براق بود الان مشکیه پر رنگ شده حتی دکمه های پاور و اجکت اینا رو ارزونتر میدن جعبه هاشونم تابلو مثل خود جنس.
سایر قیمت ها که گفتم بیشتر نشده هیچ که کمترم شده خود من 160 ارجینال 500 گرفتم برای خودم فرداش برای دوستم 470 گرفتم.(در همین هفته که گذشت)
اینم بگم توپخونه کاملا عشقیه قیمتهاش هستن موجوداتی که هنوز 160 کپی خور رو 650 یا 660 میدن(میندازن) اما انسانهای با شخصیتی هم هستن که 590 میدن بدون بامبول هزینه کپی خور و ....((جلوی چشمام مردک مولتی من ریخت برای یه جوون 17.18 ساله 45 ازش گرفت اعتراض هم کردم پسره ناراحت شد یه جوری نگاه کرد یهنی اقا به شما ربطی نداره منم تو دلم گفتم تا امثال تو هستن وضع بازار بهتر از این نمیشه))
میرید اونجا بگردید قشنگ قیمتهایی که من گذاشتم نتیجه ی سوال حد اقل از 11 تا فروشگاه توی توپخونس

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or