قیمت به روز PS3 [پست اول حتما خوانده شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام دوستان
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه اما یک دستگاه 160 گیگ اسلیم ورژن فابریکی 3.55 کپی خور شده + بسیار بسیار کم کار و تمیز دارم اگه از دوستان کسی خواست
من مشهد هستم خوشحال میشم کار بچه ها رو راه بندازم
قیمت خوب میدم
پیام خصوصی بدید
ممنونتونم​

لطفا یکی قیمتارو بروز کنه ببینیم که قیمتا رفته بالا یا پایین؟؟؟​

معمولا قیمت ها هفتگی تغییر میکنه نه روزانه من خودم هر هفته قیمتا رو میزارم

من همین الان با تلفن از چند جا تو توپخونه قیمت گرفتم.حدودا ایناست(چون میدونید که ماشالا قیمت ها چون جهانیه همه مغازه ها یکی هست قیمت هاشون!!)

320 گیگ کپی خور 680
320 گیگ ارجینال 600

پس هفته قبل چطوری 700 به بالا بوده! خوب شده یعنی الان؟ اومده پایین؟

با این قیمتهای کاذب و قوت گرفتن شایعه معرفی نسل جدید....من توصیه ام اینه که دوستان خرید نکنن...

با این قیمتهای کاذب و قوت گرفتن شایعه معرفی نسل جدید....من توصیه ام اینه که دوستان خرید نکنن...

حالا فعلا شايعس.من مي گم حتي اگه نسل جديد بياد.يك:قيمتاشون فضاييه.دو:معلوم نيس اصلا كپي خور بشن

سلام
امروز توپخونه بودم 320 گیگ 620 تومن با کپی خور.مدرسه ها وا شده ارزون شده.
قیمت ها داره میاد پایین دوستانی که میخوان بفروشند مثل من تا تابستون صبر کنند.

هایپراستار شیراز
160 با گارانتی لادیز 540تومن
320 Killzone Edition با گارانتی لادیز 580!!
320 Move Pack با گارانتی لادیز 610!!!
همه هم کپی خور

فکرکنم کپی خور نیستند ها!
چون با پک آنچارتد و fifa12 داشت قیمتشم 568 تومن بود و فریمور اش هم 3.72 بود و کپی خور نمیشد به هیچ وجه!
حالا شما مطمئن شو کپی خور میشه بعد بگیر! چون میگن که اینا اگرم کپی خور بشن سخت افزاری کپی خور میشن یعنی باید کنسول آکبندت رو بدی زیردست تعمیر کار که دیوانگیه!

اوه بابا خیلی رفتی جلو
کو الان دقیقا نسل بعد؟! تا معرفی شه...1 سال بعدش کم کمش تازه! میاد بازار...تا همه جا پخش شه...جا بیفته...برسه ایران...یه 1سالی اونم نمیشه خرید...یه چی میگیا!

فکرکنم کپی خور نیستند ها!
چون با پک آنچارتد و fifa12 داشت قیمتشم 568 تومن بود و فریمور اش هم 3.72 بود و کپی خور نمیشد به هیچ وجه!
حالا شما مطمئن شو کپی خور میشه بعد بگیر! چون میگن که اینا اگرم کپی خور بشن سخت افزاری کپی خور میشن یعنی باید کنسول آکبندت رو بدی زیردست تعمیر کار که دیوانگیه!

من که قبل از عید خریدم
ولی دیروز اونجا بودم از فروشنده هم پرسیدم که کپی خور هستند گفت آره 3.55 هه...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or