قیمت به روز PS Vita [پست اول حتما خوانده شود]

دو روزه DC برا ویتا تخفیف گذاشته

Wifi رو میده 870 (ازش خریدم)

3G Lock رو هم میده 915

تو توپ خونه هم بهترین جایی که تونستم گیر بیارم فروشگاه تماشا بود که با رم 4 میداد 950

این فروشگاه اینترنتی ویتای 3G آنلاک رو 1،050،000 تومن میده:

پی اس ویتا (3G-wifi) سازگار با سیم کارت

از این ارزون تر من تو اینترنت ندیدم ولی فکر میکنم زیاد شناخته شده نباشه.

نظرتون راجع به این پک های 22 کاره ی ویتاش چیه؟

22-in-1-2-500x500.jpg

من گارد تنها رو 60 تومن قیمت کرده بودم اما این پک با جای دسته ،جای بازی، شارژر ، قلم ،گوشی، محافظ صفحه و گارد( فکر کنم ژله ای باشه) و ... 58000 تومن هستش!

نکنه جنس درجه سه و بی کیفیت باشه بخریم پشیمون شیم.

22-in-1-2-500x500.jpg

من گارد تنها رو 60 تومن قیمت کرده بودم اما این پک با جای دسته ،جای بازی، شارژر ، قلم ،گوشی، محافظ صفحه و گارد( فکر کنم ژله ای باشه) و ... 58000 تومن هستش!

من یک هفته ی پیش از آشنا گرفتم 990 هر کاری هم کردم یه 10 تومان سود برداره برنداشت
واسه پک هم ، روی نت دنبال نظرات بگردید شاید مناسب باشه
همشون نه ولی بعضی گرونی ها بی حکمت نیست مخصوصا در زمینه ی اسکرین گارد به نظر من باید خوب هزینه کرد

22-in-1-2-500x500.jpg

چینی بودنش که هست اما به قول این آقا بالاییه ( :d ) نظرات رو بخون

اما با این قیمت آشغال هم بدن خوبه

آخه هم قلماشو داره هم استندش که کمتر جایی گیر میادش

22-in-1-2-500x500.jpg

کسی از اینا نخرید!؟:دی
اگه خریده و خوبه جنسش بگه ما هم بخریم!:d

کدوم گریپ رو برای ویتاتون دوست دارید؟

مدل اول (استایل پلی استیشن):

66969860007863974612.jpg

مدل دوم (استایل ایکس باکس):

05723432355505165448.jpg
34223809954638209276.jpg

مدل سوم:

92094964004553488843.jpg

مدل چهارم:

81172110646170879711.jpg

فقط دو مدل آخر رو اون فروشگاه داره.

آفتابه و لگن هفت دست ولی شام و ناهار هیچی.کاش جای این همه لوازم جانبی بازی داشت.

دوستان ويتاى ريجن ٢ پيدا ميشه الآن؟ ويتاهاى ريجن ٢ كه ديگه لاك نيستن !؟
ميخواستم يكى تهيه كنم خواستم اطلاع پيدا كنم بيشتر ازش.قفل منطقه اي واسه بازيها داره؟قيمت ريجن ٢ش چقدره هر دو مدل؟

دوستان ويتاى ريجن ٢ پيدا ميشه الآن؟ ويتاهاى ريجن ٢ كه ديگه لاك نيستن !؟
ميخواستم يكى تهيه كنم خواستم اطلاع پيدا كنم بيشتر ازش.قفل منطقه اي واسه بازيها داره؟قيمت ريجن ٢ش چقدره هر دو مدل؟
بگردی پیدا میشه.
لاک نیست.
من چند وقت پیش از شیراز و تهران با هم قیمت گرفتم قیمت شیراز پایین تر بود.
واسه بازی ها مشکلی نداره.
قیمت رو هم دقیق نمی دونم ولی بین 900تا 1تومن هست.

سلام دوستان
برای من میخواد یکی از امارات psvita بیاره با قیمت 600 درهم که تقریبا 500 هزار تومن میشه
من راستش از ویتا هیچی سر در نمیارم , میشه لطفا یک دید کلی از ویتا بهم بدین؟ مثلا کدوم رجین بهتره؟ چه مدل هایی داره؟ ایا بازی های کپی هم داره؟ وضعیت بازی هاش تو ایران چطوره؟ و اصلا ارزش خرید داره یا نه؟

سلام دوستان
برای من میخواد یکی از امارات psvita بیاره با قیمت 600 درهم که تقریبا 500 هزار تومن میشه
من راستش از ویتا هیچی سر در نمیارم , میشه لطفا یک دید کلی از ویتا بهم بدین؟ مثلا کدوم رجین بهتره؟ چه مدل هایی داره؟ ایا بازی های کپی هم داره؟ وضعیت بازی هاش تو ایران چطوره؟ و اصلا ارزش خرید داره یا نه؟

قیمت بازی ها تقریبن بالا هست.
ریجن دستگاه مهم نیست.
همش یه مدل هست.
بازی کپی نداره.
بازی ها روی گیم کارت و بصورت دیجیتالی هست.
قدرت دستگاه خیلی بالا هست و اگر 1- 2 سال دیگه صبر کنید قدرت واقعی رو میبینید.
الان هم بازی خوب براش هست.

سلام دوستان

علیک سلام بر شما
یه دید خیلی کلی بهت میدم ، یه کنسول دستی با قدرت پردازش بالا و دارای بازی های متنوع (الان دوستان باز میان با کنسول خانگی مقایسه میکنن فلفسه تولید میکنن میدن بیرون) ؛ اینم یه اسکرین از یونیت 13 اینجا
فرق بین رجیون ها تا جایی که در حد دانش من هست ، فقط در ورژن 3g هست که خودمم استفاده میکنم
در رجیون یک ویتا سیم کارت لاک هست و فقط سیم های امریکایی مثل at&t رو ساپورت میکنه ولی رجیون دو که مربوط به اروپا هست همه رو ساپورت میکنه (رایتل - همراه آخِر - ایرانسل)

در مورد بازی ها همه ی بازی ها به همه ی رجیون ها میخوره و رجیون لاک نیست. بازی کپی نداره و کپی خور نشده هنوز. وضعیت بازی ها در ایران از نظر قیمت آکبند بین 150 تا 250 بسته به بازی و در مورد دست دو بودن بین 60 تا 90 یا 100 و از نظر کمیت یا همون تعداد هم باید بگم که اکثر بازی ها گیر میان توی ایران (من منبعم میدان امام خمینی تهران هست) و مشکلی از این جهت نیست.

سوال آخر رو هم میذارم به عهده ی خودتون ولی این نکته رو میگم که شما داری نصف قیمت بازار ایران میخرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or