ismael_73_hz
کاربر سایت
باباهه داره میره مکه کسی اطلاعی در مورد شرایط خرید از اونجا نداره؟
دقيقا تاييد ميشه من خودم يه دوستي داشتم ميگفت كلا بعضي از مغازه داران بالاشهري اگه جنساشونو خيلي گرون ندن مشتريها فك ميكنن بنجله و نميخرنیکی از رفیقام از زبون دوستش که مغازه داره تو تهرون میگفت یه عده مشتری بالا شهری داره که میان بازی ps3 میخرن . اگه بهشون قیمت کمتر از 150 تومن بده بازی رو نمیخرن فکر میکنن بازیش مزخرفه .... با وجود همچین موجوداتی فروشنده ها ککشونم نمیگزه اگه 4 نفر مثل شما مثلا نرن ازشون خرید کنن تا ارزون تر بدن .
ماه های اول Vita رو دوبل و سوبل حساب میکنن کاریشم نمیشه کرد.
ربطش رو با این فرمول می تونی پیدا کنی .....داداش اینجا نوشتی قیمت ویتا در فروشگاه های مختلف بعد این چه ربطی به پیش فروش داره؟؟؟؟؟؟؟باز همین که بچه ها میان پست میدن خیلیه.......
آره مثله اینکه سایتش خیلی کم آپدیت میشه منم تعجب کردم اولش گفتم این XBOX چقدر ارزون اما ....کاملا نامعتبره. برای iPad 2 هم همین جمله رو نوشته و من تصمیم گرفتم ازشون بخرم. اصرار داشتن که با پیک رایگانشون بفرستند و من قبول نکردم چون نقد نداشتم با کارت می خواستم بخرم. بعد که رفتم با بدبختی مغازه شون رو پیدا کردم بعد یکی دو ساعت از یه مغازه دیگه سفارش داد و آورد دیدم اونی که من می خواستم نبود!!!
فرداش رفتم پایتخت ۱۰۰ تومن ارزونتر خریدم.
اونایی هم که میزنه سایتش نصفش رو نداره نصف دیگه هم زنگ بزنی میگه قیمت قدیمه ۱۰۰ تومان قیمت اصلی بالاتره!!
با این Sony PS VITA چه می خواد بکنه خدا می دونه!
دوست عزیز خیلی وقت هست که اعلام شده ..........بالاخره تاریخ عرضه اعلام شد؟؟؟؟
اگر کمتر از 600 نباشه من میزنم تو کار خرید فروش ویتا البته منصفانه !!!!من صبر میکنم با عرضه جهانی میرم از دبی میگیرم به این فروشنده های با انصاف توپخونه نمیشه اطمینان کرد مطمئن باشید ویتا به محض ورود به ایران زیر 600 پیدا نمیکنین