قیمت به روز Kinect در فروشگاه ها

به نظر من فروش حضوری خیلی بهتره حالا اگه اینا مطمئن ترین سایت باشن.
بازی که نمیخرم صحبته یه دستگاهه!(کم پولیم نیست 230 تومنه!)
در هر صورت ما که حضوری میخریمش:دی

همچین میگی "کم پولیم نیست" انگار اینا دزدن و پولت رو میخوان هپولی کنن ;) :d
چندتا پست قبلتر عرض کردم من رفتم دفترشون تو شریعتی و حضوری ازشون خریدم ( منم نمیدونستم موجود دارند )

در هر صورت چیز خوبیه قیمتشم مناسب حتما یکی بخر ولی عجله کن و زود بخر چون دلار بازم رفت بالا با این وضع ممکنه همین کف قیمت بره رو ۲۵۰ شایدم بالاتر ...

بحث تهران بودن و نبودنه...کسی که تهرانه می تونه بره توپخونه...اونجام امروز از 260 قیمت می دادن تا 235 تومن...آخرشم توی لباف یکی که آشنا بود 225 داد...اما توی اینترنتیا بهترین قیمت همین سایته که بچه ها آدرس دادن...فقط بچه ها بدونن قیمت J کمتر از پاله...اگرچه این دوتا عملن هیچ فرقی با هم ندارن...بی خودی هم شلوغش نکنید...این دلاره قیمتش اونقدرا بالا پایین نمیکنه که روی فروش کینکت اثر بذاره

آخرین ویرایش:
منم امروز از (توپ خونه )( پشت شهرداری )(میدان امام خمینی) (نمیدونستم کودومش رو بگم ) (فروشگاه سونی ) :d
خریدم 228 ت .. پیشنهاد هم میدم اگه کسی تواناییش رون نداره (توانایی جسمی) نخره چون من بدبخت که اسکلت بودم .. الان شدم پودر (دهنم سرویس شده:(( ) موفق باشید

کنسولم فالکونه. 3چراغ شد اما فعلا خدارو شکر درسته. قبلا بخاطر نوسان برق 3 چراغ شده بود. 3 چراغ چشمک زن بود. 3 چراغ سوختن اصل کاریه هم چشمک می زنن؟ البته بازیارو ریختم تو هارد, احساس می کنم بهتر شده. اما بازم می ترسم 3 چراغ شه:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or