قیمت به روز ipad.ipod.iphone در ایران

• Thread starter Thread starter a r y a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

دوستان جایی آیپاد تاچ 4 هست ؟!

یعنی پیدا میشه ؟! یا اصن تولید میشه دیگه ؟!

نمی خوام دسته 2 و فلان و از فلان مغازه زیر زمین و اینا باشه

یه استادی آیپاد ما رو زده ناقص کرده که آیپادم ، 4 تاچ بود ، حالا میخوام پولشو ازش بگیرم ، اگه هست که پول تاچ 4 رو بگیرم وگرنه بتبع باید پول 5 رو ازش بگیرم

برو علائدین یه نمایندگی اپل اونجا هست

دوستمون درست میگه اپل اصلا نماینده تو ایران نداره اگه داشت که دیگه هیچ وقت از فروشنده های منصفمون محصولات اپل رو نمیخریدیم...امروز تو شهرمون رفتم یکی از مغازه هایی که به اصطلاح نماینده ی اپل هستن (دوتا ای مک گذاشتن کل مغازه رو هم سفید کردن با هفت هشت نور هالوژن روشن) ایپاد قیمت کنم بهم ایپاد ۳۲رو گفت 1320000...تو تهران فکر میکنم بالاترین قیمت توی پایتخته قیمت کردم 1080000 همچین فروشندهایی داریم ما...بازم مرسی که جواب دادی کسی که چیزی نگفت میرم همون پایتخت یا علایدین

اقا من یه ایپد ۲ جی اس ام ۶۴ گیگ دارم مشتری اومده واسش نمیدونم چقد بفروشمش؟

1800 تا 1900 میتونی ردش کنی بره... به شرطی که تمیز باشه و زدگی نداشته باشه و ترجیحا رو ورژنی باشه که بشه جیلبریکش کرد. زیر 1800 به هیچ عنوان نده چون ارزشش همون دور و بر 1850 تا 1900 هست... اگه زرنگ باشی میتونی به بهانه اینکه فول گیم و اپ و اینا روشه و با اسکرین محافظ ۲ تومن ردش کنی...

واسه آیپد یه Smart Case ـه خاکستری قیمت کردم از پایتخت یه ماه قبل حدود 230 تومن ولی یه سری کیس سرچ کردم دیدم که علاوه بر پشت و کناره ها حاشیه ی جلو رو هم در بر داره و طرح هاش هم قشنگه مثه قهوه ای ـه چرم که اصطلاحاً میگن مدل کلاســوری..
حالا کسی اینجا مورد دومی رو امتحان کرده؟ فرقش یا قیمتش در مقایسه با Smart Case چــیه دقیقاً؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or