قیمت انواع PSP در فروشگاه های مختلف ( قیمت روز psp )

پس از کلی گشت و گذار خوندن این تاپیک و اون تاپیک خوندن این پست و اون پست این شکلی شدم :wacko:
من میخوام هم x360 بخرم هم psp ولی با این وضعیت توی psp موندم

خودم به شخصه psp3000 رو ترجیح میدم اما کسی نیست به من بگه که این کنسول بازی کپی میخونه یا نه
کدوم مدلش رو بخرم که قابلیت اجرای بازی کپی داشته باشه و قیمت روزش توی تهران چنده ؟؟؟

آخرین ویرایش:
پس از کلی گشت و گذار خوندن این تاپیک و اون تاپیک خوندن این پست و اون پست این شکلی شدم :wacko:
من میخوام هم x360 بخرم هم psp ولی با این وضعیت توی psp موندم

خودم به شخصه psp3000 رو ترجیح میدم اما کسی نیست به من بگه که این کنسول بازی کپی میخونه یا نه
کدوم مدلش رو بخرم که قابلیت اجرای بازی کپی داشته باشه و قیمت روزش توی تهران چنده ؟؟؟
همه مدلای psp به غیر از psp go میتونه بازیهای کپی رو از طریق رم اجرا کنه.
البته 3000 طراحی باریکتر و کیفیت lcd بهتر و دارای mic و تنها نکته منفی که خیلی ها ترجیخ میدن 2000 یا 1000 بگیرن کپی خور موقت بودنشه که البته با یکی دو دفع کپیخور کردن دیگه بعدا باهاش مشکلی نداری...
قیمت روز رو دقیق ندارم ولی فک کنم حدود 270 تومن باشه (3000)

سلام به همه من میخوام یه psp تا دو روز دیگه بخرم به نظر شما 3000 بگیرم یا 2000
من از یه مقازه قیمت 2000 رو گرفتم گفت 300 تومن کپی خور دائم نو هم هست البته هنوز کپی خور نشده
حالا به نظر شما چی وکنم:confused: خوا هشن کمک کنید :love:

سلام به همه من میخوام یه psp تا دو روز دیگه بخرم به نظر شما 3000 بگیرم یا :confused:2000
الان قیمتا چند بید اگه کسی جایی سراغ داره که خوب میفروشه میشه بگه با آدرسش :cheesygri
فرق 3000 با 3004 چیه؟
please help:love:

سلام به همه من میخوام یه psp تا دو روز دیگه بخرم به نظر شما 3000 بگیرم یا :confused:2000
الان قیمتا چند بید اگه کسی جایی سراغ داره که خوب میفروشه میشه بگه با آدرسش :cheesygri
فرق 3000 با 3004 چیه؟
راستش قیمتش یخورده بالاست,همین امروز قیمت psp2000 کپی داعم 250,کپی موقت 220 ,psp 3000 هم کپی موقت 240,ایناییم که فعلا کپی نمیشن,مثل مال خودم,psp 3000, پک gran turismo با کیف فابریک و یه umd میدن 180
من چند روز پیش یکی گرفتم,اگه کسی خواست pm بده,میفروشمش

فرق 3000 با 3004 چیه؟

psp 3000 و psp3004 همشون یکی هستند فقط psp 3000 رجیون ژاپن هست و psp 3004 رجیون pal یا همون آسیا

فعلا دست نگه دارید تا بلکه psp go هک بشه قیمتها افت کنه البته بعید میدونم چون دیگه psp با umd عرضه نمیشه اگر هم میخواید بخرید psp 3000 بخرید که کپی خور موقت هست قیمتش هم حدود 170 تومن هست

فعلا دست نگه دارید تا بلکه psp go هک بشه قیمتها افت کنه البته بعید میدونم چون دیگه psp با umd عرضه نمیشه اگر هم میخواید بخرید psp 3000 بخرید که کپی خور موقت هست قیمتش هم حدود 170 تومن هست[/QUOTE]

دوسته عزیز شما این قیمت رو از کجا اوردی؟میشه ادرسی,شماره ای,چیزی,به ماهم بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟اخه قیمتت الیه:horse:

دوستان سوالم به این تاپیک ربط نداره ولی عجله دارم یه psp fat هست 2 سال کار کرده 70 میارزه بخرم و به دلیل اینکه wierles نداره نمیشه دو نفره بازی کرد؟

فعلا دست نگه دارید تا بلکه psp go هک بشه قیمتها افت کنه البته بعید میدونم چون دیگه psp با umd عرضه نمیشه اگر هم میخواید بخرید psp 3000 بخرید که کپی خور موقت هست قیمتش هم حدود 170 تومن هست

دوسته عزیز شما این قیمت رو از کجا اوردی؟میشه ادرسی,شماره ای,چیزی,به ماهم بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟اخه قیمتت الیه:horse:[/QUOTE]
شما یه چرخی بزن تو بازار بعد اضحار نظر کن :mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or