خوب مشخصهالان بهترین PSP کدومه واسه خرید ؟؟؟
قیمتشون هم اگه میشه بگید
ممنون
جدیدترین مدلش PSV که 20 روز دیگه عرضه جهانی میشه و قیمتش هم در ایران کمتر از 600 نخواهد بود خوب این رو هم باید در نظر بگیری که هک هم نشده و باید بازی اوریجینال براش بگیریالان بهترین PSP کدومه واسه خرید ؟؟؟
قیمتشون هم اگه میشه بگید
ممنون
خوب مشخصه
Go
قیمتشم فکر کنم 240-250 باشه.
جدیدترین مدلش PSV که 20 روز دیگه عرضه جهانی میشه و قیمتش هم در ایران کمتر از 600 نخواهد بود خوب این رو هم باید در نظر بگیری که هک هم نشده و باید بازی اوریجینال براش بگیری
خوب مشخصا دوست ما منظورش PSP هست نه ویتا. ویتا کنسول دستی جدید سونی هست و نسخه جدید PSP نیست و الا اسمش رو عوض نمی کردن.جدیدترین مدلش PSV که 20 روز دیگه عرضه جهانی میشه و قیمتش هم در ایران کمتر از 600 نخواهد بود خوب این رو هم باید در نظر بگیری که هک هم نشده و باید بازی اوریجینال براش بگیری
Go هیچی نداشته باشه دو تا چیز داره یکی 16 گیگش و دوم سایز فوق العاده عالیش که یه کنسول قابل حمل واقعی حساب میشه که به تبع وقتی سایزش کوچیک بشه صفحه نمایششم یه مقدار کوچیک میشه ولی اصلا طوری نیست که به چشم بیادpsp go اخه صفحش خیلی کوچیکه
Go هیچی نداشته باشه دو تا چیز داره یکی 16 گیگش و دوم سایز فوق العاده عالیش که یه کنسول قابل حمل واقعی حساب میشه که به تبع وقتی سایزش کوچیک بشه صفحه نمایششم یه مقدار کوچیک میشه ولی اصلا طوری نیست که به چشم بیاد
اگه PSP میخوای شک نکن که بهترین انتخابه
این مشکل رو تمامی PSP ها داشتن و Go تفاوت چندانی نمی کنهحرف شما درست هست.ولی Go یک مشکل داره اونهم این هست که دست آدم خسته میشه.که این هم بخاطر سایزش هست.وگرنه برادر خودم Go داره.راضی هستیم ازش!
ما اینجا PSP رو با DS مقایسه نمی کنیم و الا DS به نظر من هم از PSP بازی های بهتر و ارزشمند تری داره ولی هر کدوم مخاطب خاص خودشون رو دارنفقط یه سری بازی ها براش سخت گیر میاد و بعضی بازیها هم براش اصلا ساخته نشده بر عکس رقیبش Ds که بازیهای زیادی داره!مثلا سری رزیدنت اویل که روی Psp نسخه ای نداره اما دی اس داره!بازیهایی که سخت گیر میان نمونش Monster Hunter Portable 3rd که به سختی گیر آوردم.
این مشکل رو تمامی PSP ها داشتن و Go تفاوت چندانی نمی کنه
شما از اینجا سوال بپرسی و مطالبش رو بخونی بهتره.سلام دوستان
من میخوام یه pspgo بخرم اصلا هیچ اطلاعاتی در موردش ندارم برام مهمه که کپی خور باشه بازیهایه ps1 رو هم اجرا کنه مخصوصا رزیدنت اویل .ممنون میشم راهنماییم کنید یک جایه خوب رو هم برایه خرید بهم بگید
حتی دکمه هاشم مثل 3000 بر آمدگی و نرمی نداره-به نظر دکمه ها ظریف میاد و بعد یه مدت فرو رفتگی مشاهده میشه.حرف شما درست هست.ولی Go یک مشکل داره اونهم این هست که دست آدم خسته میشه.که این هم بخاطر سایزش هست.وگرنه برادر خودم Go داره.راضی هستیم ازش!فقط یه سری بازی ها براش سخت گیر میاد و بعضی بازیها هم براش اصلا ساخته نشده بر عکس رقیبش Ds که بازیهای زیادی داره!مثلا سری رزیدنت اویل که روی Psp نسخه ای نداره اما دی اس داره!بازیهایی که سخت گیر میان نمونش Monster Hunter Portable 3rd که به سختی گیر آوردم.