taherism
کاربر سایت
البته داستان هک شدنش یادتون نره! ها!!!!!ممنونم از جوابت همون صبر میکنم که psp2 بیاد :d
ولی ارزش داره!!!خریدنش!!!!با اون گرافیک!!!
خوراکِ دانشگاست!
البته داستان هک شدنش یادتون نره! ها!!!!!ممنونم از جوابت همون صبر میکنم که psp2 بیاد :d
كپي خور كه ميشه اگه من بودم چون كپي خور نيست (معمولا 10 تومن ميگيرن واسه كپي خور و ريختن فريمور) زياد زيادش 100 - 110 تومان ميخريدم البته بايد ديد سالمه يا نه اين قيمت براي سالمه شايد توپخونه بره گرون تر هم ازش بر دارن (اگه تميز باشه تا 140 هم بر ميدارن)سلام.دوستان عزیز یه psp1000 دست دوم مال یکی از دوستان که میگه از خارج آوردم وکپی خور نیست چند میارزه؟آیا اصلا کپی خور میشه؟
دوستان عزیز من برای اولین بار یک psp فت مدل 1004 از یکی از دوستان که از خارج براش آورده بودن خریدم میخواستم راهنمایی کنید که این مدل با این مشخصات system software 5.50 gen-d3 کپی خور هست یا نه؟اگه کپی خور نیست خودم میتونم کپی خورش کنم؟برای اجرای بازی فیفا وپی اس 11 باید بازیشو از کجا تهیه کنم؟در ضمن مموری کارت هم نداره 4گیگ بخرم براش کافیه؟
سلام دوستان میخواستم اخرین قیمت psp go و اخرین قیمتpsp های مدل معمولی رو بدونم
salam ,bebakhshid k man farsi neminevisam akhe keyboard farsi nadaram.man mikhasam psp bekharam va mikhasam bedunam alan behtarin modele psp chi hast?? behtar nist sabr konam ta psp vita begiram ta inke alan beram psp go bekharam??psp go rahat copy khor shode ya dardesarhai mesle ps3 dare vase bazi nasb kardan roosh?? agar mishe moshakhasate sakht afzariye psp go ham vasam bezarin va begin hengame kharid che laavazemi bayad toye jaabash bashe, mamnoon misham rahnamai konid,ba tashakor
سلام
من تازه ميخوام يه پي اس پي بخرمدر شهر تهران هستم
الان كه تاريخ 11مرداد90 هست چه شرايطي براي خريد يه پي اس پي لازمه؟ چون قبل از اين تو تاپيك خيلي قيمت گذاشته شده و خيلي ورژن معرفي شده.!!!!!
حدود قيمت چي هست ؟
تا اين تاريخ ،چه ورژني از اين كنسول كپي خور شده؟
كدومشون به صرفه تر هست؟
راستي به نظر شما يه psp دست دوم مناسبتره كه قيمتش هم افت كرده يا يه نوي اون كه تا حالا كپي خور هم نشده
(چون قيمت و افت قيمت هم برام مهمه)
چرا نسبت به 3000 خيلي كوچيكه و اين نقطه ضعفي براي اين كنسولهمن یه 3004 با قیمت مناسب سراغ دارم(دست دو) کسی خواست بگه.
به نظرتون پی اس پی گو یه ذره کوچیک نیس؟:d