X-BOY
کاربر سایت
نه چون همه باطری رو psp خالی نمیکنه و مقداره کمی شو نگه میداره تا psp رو تو standby نگه داره.x-boy ممنونم از راهنماییت
یه سوال دیگه اگه باطری تموم بشه کپی میپره؟
نه چون همه باطری رو psp خالی نمیکنه و مقداره کمی شو نگه میداره تا psp رو تو standby نگه داره.x-boy ممنونم از راهنماییت
یه سوال دیگه اگه باطری تموم بشه کپی میپره؟
قیمت psp go فعلا 265 تومن هست.PSPgo چنده؟ go بهتره یا 3000
3000 کپی خور شده با تمامی وسایل (هندزفری-کابل-کابل Tv -کیف - کاور صفحه و...) کلا 320 تومنبهترین مدل PSP که ارزش داشته باشه و کپی خور باشه چیه؟ و قیمتش چنده؟
قیمت psp go فعلا 265 تومن هست.
برای اینکه 3000 کپی خور میشه 3000 بهتره. psp go فعلا کپی خور نداره برا همین به درد نمیخوره.
دوست عزیز go هک نشده و هر کسی گفته بازی روش داره اون 100 تا دورغ گفته!بازیاش رو باید خریداری کنین و از psn داونلود کنین!در حال حاظر بهترین مدل همین 3000 هست!پس قضیه چیه که pspgo رو پرسیدم با حدود 100-110تا بازی براش میفروشن. بازیها هم همشون کار درستن.
اگر کسی از PSN بازی بخره اونو می تونه با 5 نفر شیر کنه و این فروشندگان هم از این روش استفاده می کنندوست عزیز go هک نشده و هر کسی گفته بازی روش داره اون 100 تا دورغ گفته!بازیاش رو باید خریداری کنین و از psn داونلود کنین!در حال حاظر بهترین مدل همین 3000 هست!
فعلا دائم نشده ولی به نظر من بهترین نوع psp فعلا 3000 هست. پس اگه میخوایین psp بخرین همون 3000 بهتره.بالاخره psp3000 هک دائم شده یا نه.
اینی که دست دوستمونه هر بار که خاموشس میکنه هک ش میپره.
بالاخره بخریم یا نه؟ (مسئله این است)
240 تومن فعلا! کپی خور شدهسلام
psp 2004 آكش چنده؟
خوب پس برا دسته 2 یه 2004 فک کنم 170 قیمت خوبی باشه.نه؟240 تومن فعلا! کپی خور شده
کپی نخور 160 تومن.
آره قیمت خوبیه.خوب پس برا دسته 2 یه 2004 فک کنم 170 قیمت خوبی باشه.نه؟
اگر کسی از PSN بازی بخره اونو می تونه با 5 نفر شیر کنه و این فروشندگان هم از این روش استفاده می کنن