قيمت مموری كارت های PSV مشخص شد

Zack_Fair

کاربر سایت
PlayStationVita-MemoryCard.jpg

پس از مشخص شدن ويژگی ها و كم و كيف باتری PSV،اكنون قيمت مموری كارت های اين كنسول دستی نيز مشخص شده است؛كه البته ارزان نيستند.
ظاهرا در جريان پروسه ساخت PSV سونی مجبور شده است برای‌ انتخاب كردن يا انتخاب نكردن ويژگی هایی كه بر هزينه كنسول می افزودند تصميم بگيرد.يكی از اين ويژگی ها حافظه آنبرد كنسول بوده است كه سونی در اين مورد تصميم گرفته حد اعتدال را برگزيند و گيمرها را وادار كند كه خودشان بعد از خريدن كنسول مموری كارت مناسبشان (از نظر گنجايش) را برای ذخيره كردن بازیها و چيزهای ديگرشان تهيه كنند.
از آنجایی كه PSV متعلق به سونیست اين مموری كارت ها نيز در انحصار سونی می باشند (و سونی هم از اين راه پول درمی آورد)
طبق اطلاعات منتشر شده از كنفرانس خبری سونی اخير چهار مدل مموری كارت انحصاری با سايز مختلف در زمان لانچ PSV در ژاپن عرضه خواهند شد:
4GB با قيمت 2200 ين (معادل حدودا 29 دلار)
8GB با قيمت 3200 ين (معادل حدودا 42 دلار)
16GB با قيمت 5500 ين (معادل حدودا 72 دلار)
32GB با قيمت 9500 ين (معادل حدودا 124 دلار)
البته در استفاده از اين مموری كارت ها هيچ اجباری وجود ندارد چون به طور حتم شركت های 3rd Party مموری كارت های ارزان تری را برای PSV عرضه خواهند كرد.

منبع

آخرین ویرایش:
به این ترتیب برای داشتن حداکثر حافظه ی ممکن باید پولی معادل نیمی از قیمت کنسول را کنار گذاشت. با توجه به این که این کنسول کارت های حافظه ی مخصوص به خود را دارد و ساخته ی سونی است، به نظر می رسد این اقدام سونی در جهت افزایش فروش محصولات خود و پول در آوردن هر چه بیشتر است.البته شما مجبور به خریدن کارت های حافظه ی اصلی سونی نیستید و مطمئنا دیر یا زود شرکت های دیگر هم اقدام به تولید این نوع کارت حافظه می کنند که بدون شک از قیمت بسیار پایین تری برخوردار است. به هر حال انتخاب با خریدار است.

نمیدونم چرا هرکاری که روی PSV میکنه من حس میکنم بهترین کار رو کرده؟ دمش گرم.
من شدیدا با سیاست هاش روی PSV حال میکنم بعد گندی که سر PS3 بالا آورد روی PSV کاملا واضحه که داره با سیاست و درست میره جلو همه کاراش درسته هم به نفع خریداره هم به نفع خودش.

خدا نکنه یه چیز تو انحصار سونی باشه اگه دست ماکرو بود صلواتی میداد به گیمرا
جان؟ همین پارسال دهن ملت رو سرویس کرده بود سر هارد هایی که یک کمپانی عرضه کرده بود، مایکرو و صلواتی؟ :|.

آخرین ویرایش:
قیمت بیش از حد گرونه)xمن سونی میخوام نمیخوام چینی بخرم.مخصوصا اگر قرار باشه کلاس بندی بشه و جنس چینی بنجل و سرعتش پایین تر باشه
خدا نکنه یه چیز تو انحصار سونی باشه اگه دست ماکرو بود صلواتی میداد به گیمرا
میدونم شوخی کردی ولی دسته بازی،جفتی پنج هزار تومان،ساخت آفتابه سازی قزوین، بزن به PS3،حالشو ببر:dدیگه بهتر از این چی میخوای:d
اینو میگن میدون دادن به 3rd Party

نمیدونم چرا هرکاری که روی PSV میکنه من حس میکنم بهترین کار رو کرده؟ دمش گرم.
من شدیدا با سیاست هاش روی PSV حال میکنم بعد گندی که سر PS3 بالا آورد روی PSV کاملا واضحه که داره با سیاست و درست میره جلو همه کاراش درسته هم به نفع خریداره هم به نفع خودش.

به نظر من که هم قیمتش عالی هستش هم این حرکت , حرکت به جای بوده دوستان همیشه یک چیزی برای .... گفتن دارن .

من تاپیک رو الان دیدم:دی به نظر من قیمتش بستگی داره که به چقدر فضا احتیاج داشته باشید اگه هی مجبور بشید چیزی پاک کنید و حجم save و تروفی و این چیزها زیاد باشه به نظرم یکم گرون هستش چون 32گیگ باید مبلغ زیادی رو هزینه کرد. بنظرم اگه بین 90-100 دلار بود بهتر میشد!

حداقل بايد 16 گيگ بخريم ديگه.وقتي فرمت شه تازه ميشه حدود 13 گيگ درسته؟
بازي هاي عادي اين نسل هم بعيد ميدونم كمتر از 2 گيگ بشن،حالا ريختن چهار تا MP3 و عكس و فيلم روي رم هم به كنار .بنابراين بايد واسه خريد يه 16 گيگ پول كناربزاريم.
شديدا پيشنهاد ميكنم سمت متفرقه ها نريد.چون قراره بازي روش ريخته بشه، شوخي نيست.

حداقل بايد 16 گيگ بخريم ديگه.وقتي فرمت شه تازه ميشه حدود 13 گيگ درسته؟
بازي هاي عادي اين نسل هم بعيد ميدونم كمتر از 2 گيگ بشن،حالا ريختن چهار تا MP3 و عكس و فيلم روي رم هم به كنار .بنابراين بايد واسه خريد يه 16 گيگ پول كناربزاريم.
شديدا پيشنهاد ميكنم سمت متفرقه ها نريد.چون قراره بازي روش ريخته بشه، شوخي نيست.
16 گیگ مقدار مناسبیه ...اما من موندم چرا همه فقط قیمت 32 گیگ رو میبینند ؟! ارزونتر هم هست ... در ضمن خود سونی گفته که مموری 2-4 گیگ فعلا کافیه ( البته برای بازی کردن تنها ) ... بعدشم بازی های این کنسول که مثل کامپیوتر 7-8 گیگ حجم که ندارند نهایتش 1.5 دیگه اگر بخوایم خیلی بالا در نظر بیگیریم

16 گیگ مقدار مناسبیه ...اما من موندم چرا همه فقط قیمت 32 گیگ رو میبینند ؟! ارزونتر هم هست ... در ضمن خود سونی گفته که مموری 2-4 گیگ فعلا کافیه ( البته برای بازی کردن تنها ) ... بعدشم بازی های این کنسول که مثل کامپیوتر 7-8 گیگ حجم که ندارند نهایتش 1.5 دیگه اگر بخوایم خیلی بالا در نظر بیگیریم
بله 32 گیگ خیلی گرون میشه و قابل استفاده هم نیست
من یه گالاکسی تب گرفتم و 30 تومن گرونتر دادم به خاطر 32 گیگ.آقا هر چی بازی HD و کلی آهنگ و دو تا فیلم و حتی ایمیج لینوکس رو روش ریختم باز هم به اندازه 16 مصرف نشد.اخر هم وقتی فروختم از 32 گیگ استفاده نکرده بودم!
16 گیگ برای اکثر دوستان کافیه.فقط مسئله ای که مهمه اینه که حتما باید اصل بخریم و این قیمتش کمی بالاست
من دقیقا منظور از 3rd Party رو نمیدونم کدوم شرکتهاست.اما اگر شرکت های معتبر بتونن بزنن خوبه.اما شرکتهای متفرقه اگر بزنن فقط به درد مولتی مدیا میخوره و بس

---------- نوشته در 07:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:50 PM ارسال شده بود ----------

16 در ضمن خود سونی گفته که مموری 2-4 گیگ فعلا کافیه
سونی رو ولش
من رو PSP3000 4 گیگ داشتم کافی نبود .بعید میدونم رو این کنسول قوی با این مشخصات و بازی ها جواب بده.
حداقل باید سه تا بازی ذو کنسول باشه :دی

سونی رو ولش
من رو PSP3000 4 گیگ داشتم کافی نبود .بعید میدونم رو این کنسول قوی با این مشخصات و بازی ها جواب بده.
حداقل باید سه تا بازی ذو کنسول باشه :دی
4 gb که اره دیگه خیلی کم هست ..... من جستجو در اینترنت کردم دیدم اکثر بازی های psp بین 300 تا 500 مگا حجم دارند و بازی های با حجم بالاتر خیلی کمتر هستند حالا اگر قرار باشه حجم بازی های 3 برابر هم باشه با یک مموری 4 گیگ میشه حداکثر 4 تا بازی ریخت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or