قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

تلفن: 88886526-021
من از كنج اليت خريدم درايورش هم لايت ان نبود بنكيو بود خيلي هم خوب هست نسبت به قيمت نو واكبند بود بخريد تا تموم نشده
شما چند گرفتی ؟

سلام.آقا من یه سوال داشتم من شهرستان هستم میخوام 360 بگیرم یه جا پیدا کردم گفت الیت با مادربورد فالکون.کپیخور شده 500 من تعجب کردم!!
میخواستم ببینم واقعا" اینقدر اومده پایین یا طرف کلکی تو کارشه؟؟؟
میگه خرید خودم 490 هست!!

اوني كه خريدم فالكون و كپي خور هم شده !;) 435000 toman!

پدرام جان ؟؟؟؟؟:confused: به نظرت مشکوک نمیزنه ؟؟؟:eek:
من که فعلا ارزون ترین جا رو پرتو نی دونستم 550 تومن. توروخدا یه جواب درست و حسابی بدین سرمون کلاه نره.من همین 1 شنبه تهرانم تا الیت بگیرم.

شماره سريالش هم چك كردم درست بود اصلا هم دست دوم نبود به خاطر اين ارزون ميده كه از دوبي براش اوردن و بازارش هم كساد بود ه قيمت رو ميشكنه تا فروش كنه الان روي ٤* تومن سود داره ميگره اگه بري توي خود كنج ايكس باكس پرميموم را چون ريجن جي هست ميده ٥٢* تومن

شماره سريالش هم چك كردم درست بود اصلا هم دست دوم نبود به خاطر اين ارزون ميده كه از دوبي براش اوردن و بازارش هم كساد بود ه قيمت رو ميشكنه تا فروش كنه الان روي ٤�* تومن سود داره ميگره اگه بري توي خود كنج ايكس باكس پرميموم را چون ريجن جي هست ميده ٥٢�* تومن

دوست عزیز من 1 شنبه تهرانم.اما می ترسم تا اون موقع تموم بشه یا قیمتا بره بالا:((.بخدا وضه مالیمم خوب نیست این 2 ومین 360 که دارم می خرم.به نظرت چی کار کنم ؟؟:(

من که فعلا ارزون ترین جا رو پرتو نی دونستم 550 تومن. توروخدا یه جواب درست و حسابی بدین سرمون کلاه نره.من همین 1 شنبه تهرانم تا الیت بگیرم.
قصد تبلیغ یا طرفداری ندارم ولی کنج فروشگاه معتبری مطمئن باش تو خود پایتخت هم بری پرسجو کنی خودت متوجه میشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or