arsenal club
کاربر سایت
سلام دوستان
یه ارکید محصول 2009 و بسیار تمیز با 2 دسته بیسیم و 2 دسته سیم دار . به نظر شما چقد می ارزه ؟
یه ارکید محصول 2009 و بسیار تمیز با 2 دسته بیسیم و 2 دسته سیم دار . به نظر شما چقد می ارزه ؟
سلام دوستان
معمولا یا برد میسوزه یا لنز خراب می شه ! شما مگه C4 گذاشتید که کلا مرده یا موقع آپدیت فیرمور سوخته ؟
فت باشه فکر کنم حدود 60 تومان و اسلیم باشه بین 120 تا 200 تومان بسته به فروشنده و قیمتی که برای خودش ت
60 تومن از کجا ؟!!!
راستش خودم موقع آپدیت زدم سوزوندمش ( چندبار هم دادم درست کنن نامردا اندازه پول یک دی وی دی رام گرفتن ازم و طوری درست کردن که واسه یک ماه ج بده و بعدش شده مث اول )
با این وضعیت چند بفروشمش خوبه ؟( فت جاسپر 512 - کابل hdmi و اتصال به مانیتور lcd&crt هم دارم )
سلام
قیمت xbox360 4g
250g چنده الان ؟؟؟؟؟؟؟
خب یکی برد درایو میسوزه و فوقش اپتیک هم میسوزه . این دو مورد رو عوض کنید ، لنز رو چیز خوب گیر بیاری ! مشکلی نیست میتونید راحت استفاده کنید . مثل اولش .
بله الان الایت موجود هست و حتی بعضیا تو انباراشون از قدیم دارن الایت و قیمتشم مونده به خدا هر کی هر چقد خواست میده . به نظر من شما همون یه اسلیم دسته دو ولی تر تمیز بخرین خیلی سود کردین موفق باشین .دوستان ایا xbox elite وجود داره هنوز یا همین slim ها هست فقط ؟؟
اگه مدلهایی به جز slim هست قیمت اونها را هم میدید لطفا
من زنگ زدم ب طرف میگه ایکس باکس 250 با باندل کینکت شده 1.250
خوبه؟
ب نظرم فوق العاده داره گرون میده