دوستان ترو خدا کمکم کنید میخام یک دستگاه xbox بخرم به نظر شما الان بخرم یا نه قیمتشون میاد پایین تر ترو خدا جواب منو بدید ممنون میشم
دوستان ترو خدا کمکم کنید میخام یک دستگاه xbox بخرم به نظر شما الان بخرم یا نه قیمتشون میاد پایین تر ترو خدا جواب منو بدید ممنون میشم
البته با این شرایطی که وجود داره مخصوصا به علتی اینکه دلار قیمت ثابتی نداره بعید میدونم که کنسول ارزون نشه که هیچ تازه گرون تر هم بشه.دادا الله اعلم
والا احتمالش هست که بیاد پایین اما از اونور میتونه بالاتر هم بره هیچ کس نمیتونه بهت بگه!
سلام بچه ها من امروز از نمایندگی تهران یک ایکس باکس 360 اسلیم4 گیگ با کینکت با گارانتی خریدم یک میلیون و 200 هزار تومان بعد من نمیدونم گارانتیش کجاست توی جعبش نبود فقط روی جعبه یک برچسب شبنم کد کالا رو روی ایکس باکس چسبونده حالا اون گارانتیه ؟
---------- نوشته در 03:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:51 PM ارسال شده بود ----------
لطفا سریعتر جواب بدید
انداختن بهت
ایکس باکس محصول شرکت مایکروسافته و این شرکت هیچ نمایندگی در ایران نداره دوست عزیز! شما بهتر بود قبل از خرید تحقیق میکردید.سلام بچه ها من امروز از نمایندگی تهران یک ایکس باکس 360 اسلیم4 گیگ با کینکت با گارانتی خریدم یک میلیون و 200 هزار تومان بعد من نمیدونم گارانتیش کجاست توی جعبش نبود فقط روی جعبه یک برچسب شبنم کد کالا رو روی ایکس باکس چسبونده حالا اون گارانتیه ؟
---------- نوشته در 03:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:51 PM ارسال شده بود ----------
لطفا سریعتر جواب بدید
سلام بچه ها من امروز از نمایندگی تهران یک ایکس باکس 360 اسلیم4 گیگ با کینکت با گارانتی خریدم یک میلیون و 200 هزار تومان بعد من نمیدونم گارانتیش کجاست توی جعبش نبود فقط روی جعبه یک برچسب شبنم کد کالا رو روی ایکس باکس چسبونده حالا اون گارانتیه ؟
لطفا سریعتر جواب بدید