قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

به نظرت زمان خرید ایکس باکس الان هست یا چند وقت دیگه
من دارم میخرم صبر کنم یا زودتر بخرم؟

دوست عزیز همونجورکه رفیقمون گفتن اگه برا تابستون میخای هرچه زودتر بخرین 1 روزم معطل نکنین ولی برا بعد مهر میخایین بمونین ابان ماه بخرین که مشتریاشون کمه و ارزون میکنن خواسته یا نا خواسته .

قیمت Xbox 360 Slim 250 GB+kinect چنده؟
قیمت Xbox 360 Slim 250 GB+kinect کپی خور چنده؟
گفتین چون کپی خور کم شده قیمت رفته بالا,قیمت فقط واسه کپی خور رفته بالا یا به غیر کپی خوری هم رفته بالا؟

قیمت Xbox 360 Slim 250 GB+kinect چنده؟
قیمت Xbox 360 Slim 250 GB+kinect کپی خور چنده؟
گفتین چون کپی خور کم شده قیمت رفته بالا,قیمت فقط واسه کپی خور رفته بالا یا به غیر کپی خوری هم رفته بالا؟

راستش دوست عزیز بین 880 تا 940 هستش و مونده خودتون یه فروشنده منصف پیدا کنین و به قیمت مناسب تهیه کنین . موفق باشین .

بچه هایی که زحمت می کشید قیمت میزارین میشه لطف کنید قیمت xbox360 4gig liteon board and lt3 توپ خونه رو هم بزارید

دوست عزیز قیمت بین 570 تا 600 تومن هستش . موفق باشین .

امروز قیمت Xbox 360 Slim 250 GB+kinect سوال کردم گفت 990تومن !!!!!!!شاید اشتباه شنیده باشم.

راستش قیمتا ثبات ندارن و اصلا جای تعجب نداره ولی خریدنی از فروشگاه منصفی بخرین همین .

خوب دیروز کینکت گرفتیم برا یکی از دوستان 225 هزار تومان !
جالب اینجا بود که فروشنده محترم اول بهت می گه با ادابتور می خوای یا بدون ادابتور !
قبلا همه با ادابتور بودند تو پک ولی حالا ادابتور را فروشنده محترم از توش برمی داره و جدا می فروشه !!!!!

جالب اینجا بود که فروشنده محترم اول بهت می گه با ادابتور می خوای یا بدون ادابتور !
قبلا همه با ادابتور بودند تو پک ولی حالا ادابتور را فروشنده محترم از توش برمی داره و جدا می فروشه !!!!!

دوستانی که اسلیم دارند نیازی به آدابتور ندارند و برای همین فروشنده ها 10 تا 15 تومان از قیمت پک کینکت کم می کنند .

نسبتا خیلی خوب خریدید حسین.من هفته پیش 270 قیمت داشتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or