VECT0R
کاربر سایت
شک نکن تمام کارشناسا برآوردشون دلار شب عید ۲۰۰۰ حتی بالاتر هستشمبارک باشه. میگم دوستان به نظرتون الان کسی بخره برد کرده؟
شک نکن تمام کارشناسا برآوردشون دلار شب عید ۲۰۰۰ حتی بالاتر هستشمبارک باشه. میگم دوستان به نظرتون الان کسی بخره برد کرده؟
شک نکن تمام کارشناسا برآوردشون دلار شب عید ۲۰۰۰ حتی بالاتر هستش
من دیروز باندل گیرز آف وار گرفتم با LT3
630 تومن:d
قربونت برم مرسی،نه بابا البته توپخونم 750 هم میگفتن باید بگردی همه جارو ولی خیلی چیز جالبیه مثلا بخوای خاموش روشنش کنی خود دستگاه صدای بازی گیرز رو میده:dخوب گرفتی همونو کرج یه مغازه میده 700 یه جا دیگه 720. مبارکت باشه
قربونت برم مرسی،نه بابا البته توپخونم 750 هم میگفتن باید بگردی همه جارو ولی خیلی چیز جالبیه مثلا بخوای خاموش روشنش کنی خود دستگاه صدای بازی گیرز رو میده:d
ایشالا همه یه دونه داشته باشن
آره تازه میخوای در درایو باز و بسته کنی یه آهنگ دیگه میزنه ، راستی باندل مدرن همه درایواشون هیتاچی هکم نشده هنوز گفتم که بدونی:d اینم بگم بهترین باندلش همین گیرز هستایول، عجب جرکتی نمیدونستم اینجوریه. منم دنبال باندل MW3 ام. یعنی پیدا کردم پولم کمه. خدا بخواد تو این هفته جور میکنم میرم میگیرم.
فک کن کنسولو روشن کنی آهنگ COD رو بزنه. وااااااای خدااااااا =p~
آره تازه میخوای در درایو باز و بسته کنی یه آهنگ دیگه میزنه ، راستی باندل مدرن همه درایواشون هیتاچی هکم نشده هنوز گفتم که بدونی:d اینم بگم بهترین باندلش همین گیرز هست
نسل بعد 2014 میاد تا هک بشه 2015 میشه ، برو همون اسلیم بگیر مدرن نگیر که هیتاچی اصلا چیز جالبی نیست حتی اگه هک بشه:dwow، دمت گرم حاجی. روشنمون کردی. میرم یه آمار میگیرم اگه ببینم معلوم نیست کی هک میشه فعلا یه اسلیم میگیرم تا سال دیگه خدا بخواد 720 بیاد بزنیم تو گوشش:d
البته خودم میدونم خیلی خوش بینانه به قضیه نگاه کردم. فکر نکنم تا 2014 بیاد ایران کپی خور هم بشه