قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

قیمت همین حدود هست

فقط توپخونه یه کم خطر داره اگر آشنا نداشته باشی اونم اینه که میندازن:d
مثلا آداپتوره اورجینال رو بر میدارن 100 میفروشن جاش بدل میزارن

بابا این که خوبه تازه.

رفیق من از فروشگاه حقیقت Xbox خریده، اولا گفته خام می خوام، کپی شده بوده دستگاه، بعد جالبه، حدود 2 ماه پیش گرفته، دستگاه با درایو 9504 بهش دادن، وصلش کرده دیده 2 تا بازی باهاش شده :|
آورد پیش من بازش کردم، دیدم یک سری از پیچ های مادربوردش نیست اصلا!!!!

پس هم نگرفت.

*
چند باری هم خودم خواستم بزنم تو کار فروش، هرچه قدر این بازار رو دیدم، گفتم ولش کن، ما همون دستگاه تفننی کپی کنیم بهتره.
توپخونه همینه
پیچ که طبیعی هست
کلا وقتی کپیخور میکنن یا پیچ ها رو نمیبندن یا ببندن هم 2 تاش رو میبندن

دوستت همونجا تست نکرده بود مگه؟!
تازه خوبه منت نزاشتن بگن 9504 ه و باید یه چیزی هم بیشتر بدی:d

رفته بود سایتشون، دیده بود ملت میان تعریف می کنن، نمی دونست سیاه بازیه ، زنگ زده بود، با پیک واسش بفرستن:|
*مال موقعی بود که 13599 ریلیز شده بود، همه 9504 ها لاک می شدن

پست جدید نزدم تا تاپیک به بیراهه کشیده نشه، فقط دوستان حواسشون باشه، یکمی پول بیشتر دادن و از جای مطمئن خریدن بهتر از اینه که یهو پولتون به باد بره.

آخرین ویرایش:
بابا این که خوبه تازه.

رفیق من از فروشگاه حقیقت Xbox خریده، اولا گفته خام می خوام، کپی شده بوده دستگاه، بعد جالبه، حدود 2 ماه پیش گرفته، دستگاه با درایو 9504 بهش دادن، وصلش کرده دیده 2 تا بازی باهاش شده :|
آورد پیش من بازش کردم، دیدم یک سری از پیچ های مادربوردش نیست اصلا!!!!

پس هم نگرفت.

چند بازی هم خودم خواستم بزنم تو کار فروش، هرچه قدر این بازار رو دیدم، گفتم ولش کن، ما همون دستگاه تفننی کپی کنیم بهتره.

توپخونه همینه
پیچ که طبیعی هست
کلا وقتی کپیخور میکنن یا پیچ ها رو نمیبندن یا ببندن هم 2 تاش رو میبندن

دوستت همونجا تست نکرده بود مگه؟!
تازه خوبه منت نزاشتن بگن 9504 ه و باید یه چیزی هم بیشتر بدی:d

هیچ تغییری نمی کنه
:|
داداش از این حرفا نزن.
تمام امید ما به ماه مهر است.
ولی ارزون میشه طبق سنوات گذشته،آخه من یه الایت داشتم آخرای تابستون(2 هفته پیش)فروختم الآن در حال صبرم که مهر بیاد و ارزون شه.

• Like
Reactions: AM†R
سلام - با تشکر از جمع صمیمی و فعال این فروم

من چند تا سوال ساده دارم ممنون میشم راهنماییم کنین

1 - من یه دستگاه slim 250 از 360xbox.ir خریدم 540 با دسته اضافه 600 _ قیمتش خوبه ؟ معتبر هست ؟
2 - بهش گفتم کرک 1.92 برام بریزه گفت مشکل نداره _ بعداً مشکلی واسم پیش نمیاد ؟ همه بازی ها روش run میشه؟
3 - اگه شرایط جوی خنک رو واسش محیا کنم حداکثر تو روز چند ساعت میشه باهاش بازی کرد؟
4 - آیا این بازی های جدید که قفل خفن دارن مثل driver sun fransisco رو میشه باهاش بازی کرد؟ منظورم کپیه ؟
5 - از کجا بدونم mainboardesh جاسپره ؟ آیا همه اسلیم ها جاسپرن ؟

ممنونم از همتون

سلامبهترین مغازه واسه خرید ایکس باکس 360 کجاست ؟! کسی تجربه ای چیزی داره بگه ! ممنون
بهترین جا نکس جن شک هم نکن اگر داشته باشه

---------- نوشته در 03:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:06 AM ارسال شده بود ----------

دوستان 360 که حدودا دوسال کار کرده و ارکید جاسپر هم هست با یه هارد 20 گیگ حدودا چقدر میارزه؟
اگر ترو تمیز باشه بن هم نشده باشه حدود 200000 می ارزه

سلام - با تشکر از جمع صمیمی و فعال این فروم

من چند تا سوال ساده دارم ممنون میشم راهنماییم کنین

1 - من یه دستگاه slim 250 از 360xbox.ir خریدم 540 با دسته اضافه 600 _ قیمتش خوبه ؟ معتبر هست ؟
2 - بهش گفتم کرک 1.92 برام بریزه گفت مشکل نداره _ بعداً مشکلی واسم پیش نمیاد ؟ همه بازی ها روش run میشه؟
3 - اگه شرایط جوی خنک رو واسش محیا کنم حداکثر تو روز چند ساعت میشه باهاش بازی کرد؟
4 - آیا این بازی های جدید که قفل خفن دارن مثل driver sun fransisco رو میشه باهاش بازی کرد؟ منظورم کپیه ؟
5 - از کجا بدونم mainboardesh جاسپره ؟ آیا همه اسلیم ها جاسپرن ؟

ممنونم از همتون
1- آخرین قیمتی که از 250 داشتم 510 بوده دیروز یکی از بچه ها میگفت. دسته هم فکر کنم 40-45 باید باشه اگه جدیدا تغییر نکرده باشه.
2- بازی هایی که تا الان اومده همه اجرا میشه به جز این چند بازی آخر که باید منظر LT 2 باشیم.
3- 3 ساعت بازی کن نیم ساعت هم استراحت بده بینش. البته این کارا برای اون قدیمیا بود که سری 3 چراغ میشدن!
4-نه نمیشه.
5-اسلیم اصلا جاسپر نداره.

جواب سوالامو نمیدین ؟

شما چه جوابی میخوای؟!
خرید کردی تموم شده ، الان اگر بگیم نه خوب نخریدی به جز ناراحت شدن مگه اتفاقی برات میوفته؟
این جور سوالات رو معمولا قبل از خرید میپرسن دوسته عزیز
اگر یه کم تو سایت بچرخی جوابه تمام سوالاتت موجود هست
این سایتی هم که گفتی نمیدونم کیه ولی خیلی گرون نخریدی ، دیگه برو حالش و ببر و به فکره این چیزا هم نباش

از همتون واقعاً ممنونم
آقای hustler که درست فرمایش میکنن ولی همین که بدونم چه جنسی دستم میاد خودش خیلیییهههه .... ;;)
از راهنمایی های جناب GrAy MooN هم کمال تشکر رو دارم

راستی یکی از بچه ها میگفت اگه کنسول آک بخری میشه فهمید قبلا باهاش بازی شده یا نه ..... حقیقت داره ؟
اگه داره راحشو میشه بگین ؟

آخرین ویرایش:
هیچ کنسولی اک نیست ! چون برای کپی شدن باید قابش باز شه . اینم به فروشنده بستگی داره میاد واقعا یک کنسول اک رو بازی میکنه کپی میکنه میده به شما یا یارو میاد ....

دوستان لطف کنین کف قیمتای امروز رو هم بدین ممنون!
پ.ن: باو مثه اینکه جای این تایپیک با تایپیک راهنمایی خرید جا به جا شده اونجا هم سر بزنین 20 پست بی جواب مونده حیرون! واسه انجمنی مثه BC افته!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or