قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

اتفاقا اشتباه میکنی از بد جایی خریدی;)و از بد کسایی!!!
میگشتی توی پاساژ لباف قیمت پاینتر از این مغازه کذایی پیدا میکردی;)
پارسال یه ارکید جاسپر رو به اسم 2010 و مادربرد والهالا رو به یکی از اشنا هامون 40 تومن گرونتر انداخت همین همایون ......!!
اخه یکی نیست بگه مادربرد والهالا چیه؟
مغز در حد قندق:d و کلا خوشحالا;)
خودشون هم وارد نمیکنن!!از واسطه میخرن!!
دوست عزیز من تقریبا از کل مغازه های اونجا قیمت گرفتم و پایین ترین قیمتی که پیدا کردم ماله همین فروشگاه بود! مادربرد سری های اسلیم هم خوب والهالاست دیگه این که چیه نداره!!

دوست عزیز من تقریبا از کل مغازه های اونجا قیمت گرفتم و پایین ترین قیمتی که پیدا کردم ماله همین فروشگاه بود! مادربرد سری های اسلیم هم خوب والهالاست دیگه این که چیه نداره!!
دوست عزیز مادربرد والهالا وجود خارجی نداره و کلا 1 مدل بیشتر نیست
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_hardware

آخرین ویرایش:
ببين دوست عزيز اين مادربرد هست اما تلفظشا اشتباه نوشته اين مادربرد فقط توي اسليم هست و cpu و gpu گرماي كمتري دارن و همينطور هر دو تاشون 40nm هستن.
درسته اسم این مادربرد Vejle هست حالا تو تلفظ فارسیش باب شده میگن والهالا!!
دوستان هرکی تلفظ صحیحش رو میدونه به ما هم بگه!

یکی از دوستام میخواد بره چین به نظرتون اگه xbox 360 arcade بیاره اولا از اینجا ارزونتره یا نه ؟ دوما اینجا میشه به چه قیمتی بفروشه منظورم این که قیمتش در اینجا و چین را کسی داره یا نه ؟ سوما من شنیدم که یه سری مشکلاتی دارند xbox 360 arcade های جدید که در ضمینه هک کردنش هست و باید بازی های اورجینال باشه تا بشه بازی کرد میخواستم بدونم این مشکل درسته یا نه یعنی اگر بیاره این مشکلو داره یا نه ؟

سلام
بچه ها بخوایم با کینکت بازی کنیم حتمآ باید اسلیم بخریم ؟ یا خیر ؟
اگه جواب خیر هست میشه بفرمایید الان قیمت یه ایکس باکس خوب و کینکت چقدر میشه ؟
بازی های کینکت هم کپی شدن یا خیر .
شرمنده من تازه زدم تو خط خرید کنسول اطلاعی ندارم از چیزی . ممنونم

سلام
بچه ها بخوایم با کینکت بازی کنیم حتمآ باید اسلیم بخریم ؟ یا خیر ؟
اگه جواب خیر هست میشه بفرمایید الان قیمت یه ایکس باکس خوب و کینکت چقدر میشه ؟
بازی های کینکت هم کپی شدن یا خیر .
شرمنده من تازه زدم تو خط خرید کنسول اطلاعی ندارم از چیزی . ممنونم

سلام
نه شما رو هر 3 مدل ایکس باکس می تونی کینکت رو اجرا کنی.
قیمتو نمی دونم ولی شما همون اسلیم بگیری بهتره فک کنم چون ارکید و الایت نیست اگه هم باشه گرون تر از اسلیمه.
بله.
ما هم یه روز مثل شما تازه زده بودیم تو کار کنسول:d

• Like
Reactions: Peter Griffin
سلام
نه شما رو هر 3 مدل ایکس باکس می تونی کینکت رو اجرا کنی.
قیمتو نمی دونم ولی شما همون اسلیم بگیری بهتره فک کنم چون ارکید و الایت نیست اگه هم باشه گرون تر از اسلیمه.
بله.
ما هم یه روز مثل شما تازه زده بودیم تو کار کنسول:d
محمد جان ممنونم .
آقا یه ارکید جاسپر هست ساخت 2009 اونو بگیرم خوبه ؟ البته کار کرده هست .
اگه نه که این اسلیم ها رو بخوام بخرم باید چه شکلی یا چه مدلیشو بخرم .

خیلی مَردی :d

محمد جان ممنونم .
آقا یه ارکید جاسپر هست ساخت 2009 اونو بگیرم خوبه ؟ البته کار کرده هست .
اگه نه که این اسلیم ها رو بخوام بخرم باید چه شکلی یا چه مدلیشو بخرم .

خیلی مَردی :d

چند میده؟چی داره؟چقد کار کرده؟آخرین ا÷دیت و ایناش چیه؟!!!
اسلیم چند نوع داره درایورای مختلف که فک کنم الآن تو بازاز فقط مدل 0225 ÷یدا شه.که هکم شده و اگه خواستی بخری اسلیم یه پک هایی داره که یه اسلیمه و یه کینکت.قیمتشو نمی دونم ولی باید خوب باشه.

چند میده؟چی داره؟چقد کار کرده؟آخرین ا÷دیت و ایناش چیه؟!!!
اسلیم چند نوع داره درایورای مختلف که فک کنم الآن تو بازاز فقط مدل 0225 ÷یدا شه.که هکم شده و اگه خواستی بخری اسلیم یه پک هایی داره که یه اسلیمه و یه کینکت.قیمتشو نمی دونم ولی باید خوب باشه.
والا حدودآ 420 میده هر 2 رو . آپدیت و .. رو سوال نکردم راستش تو همین انجمن هست .
یکی دیگه از دوستان هم الیت 120 گیگ رو به همراه کینکت میدن 500-530 . یک دسته اضافی بیسیم اضافی هم داره . فکر کنم قیمتشون مناسب باشه . چون بخوام اسلیم 250 بخرم 550 میشه + 175 کینکت . نظر شما چیه ؟

خیلی خیلی متشکر

والا حدودآ 420 میده هر 2 رو . آپدیت و .. رو سوال نکردم راستش تو همین انجمن هست .
یکی دیگه از دوستان هم الیت 120 گیگ رو به همراه کینکت میدن 500-530 . یک دسته اضافی بیسیم اضافی هم داره . فکر کنم قیمتشون مناسب باشه . چون بخوام اسلیم 250 بخرم 550 میشه + 175 کینکت . نظر شما چیه ؟

خیلی خیلی متشکر

شما تو تهران زندگی می کنی و من اختلاف قیمت اونجا و این جا رو نمی دونم ولی الآن یه الیت دسته دو تغریبا 1 سال کار کرده 370 و یه کینکت اونم کار کرده 130.که می شه 500 تومن و یه دسته اضافه هم که داره همون 530 اینا خوبه نه بیشتر.ولی اگه دوستته و می شناسیش قشنگ همه اینا رو بپرس که چقد کار کرده و آ÷دیتاش چیه؟ولی با توجه به کینکتی که داره احتمالا آخرین آ÷دیتا رو داره!
برا اسلیم هم حرف شما درسته.
نظر من اینه که اگه شما از یه آشنا بگیری خیلی خیلی بهتره.چون شما فک کن می ری تو فرشگاه یه اسلیم می خری بعد میای بیرون فروشگاه بعد ارزون تر می ده!!
پس اگه آشنا باشه بهتر(نظر شخصی من اینه)

دوستان من یه سری سوال داشتم خدمتتون....

1- الان اسلیم 4 و 250 گیگ کپی خور هستن دیگه؟ قیمتشون چنده؟

2- اسلیم باندل کینکت کپی خور نیست دیگه؟ اصلا یعنی چی باندل کینکت فرقش با این بالایی ها چیه؟ قیمتش چنده؟

3- مگه نگفتین که الایت و ارکید دیگه تولید نمیشه پس یه سوال یکی توی همین چند پست پیش گفته بود که ارکید های جدید که تولید میشن مشکل داره؟ اصلن تولید میشن یا نه؟ اگه تولید میشه مشکلش چیه؟

4- الان قیمت ارکید کپی خور چنده؟

5- قیمت الایت کپی خور چنده؟

6- یه سوال که مربوط نیست ولی شما جواب بدید؟ مایکروسافت Play & Charge Kit یه دونی 2100 داره یه دونه 4000 mh مثله اینکه یکی می گفت این 4000 امپر تقلبیه؟

بعد مثله اینکه تو 4000 امپر یه وسیله ی اضافی هم داره

این باطری رو گرفتم چند ساعت اول باید بزنیم تو شارژ تا چند ساعت جواب میده؟

همین ببخشید زیاد شد دیگه

سلام بچه ها
من یه الایت دارم خواستم بفروشم . الان حدوده 6 ماه که دارمش . اگه از نزدیک ببینید نمیتونید با یه آک تشخیص بدین . به نظر شما چند بدم خوبه با دو دسته وتعدادی بازی .؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or