قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

بازی سنتری های عزیز برای بار سوم عرض می کنم،آیا حاضرید سوال منی که مثلا عجله دارم جواب بدین؟
فروشنده ها به شما چند قیمت دادند بگو تا بگم منصفانه گفتند یا بز خری میخواستند بکنند !

400-450 فکر کنم
به مشتری نه مغازهدار
الان 480 هم مال من رو خواستند بگیرند اما فعلا دست نگهداشتم(شاید هم به همین قیمت فروختم چون به پولش بیشتر نیاز دارم) اینقدر ها هم پایین نیست که شما میگی، بعضی از دوستان گفتند توی توپخونه 480 راحت مغازه دار های میخرند و 600 به یوسر ها میفروشند

سلام
من فكر كنم سوالم به همين جا مربوط بشه.
من مي خوام برم تهران يه چند روزي و پسر داييم اونجا زندگي مي كنه و مي خواد يك ايكس باكس بگيره.لطفا يه جا تو تهران بگين كه آدم خوبي باشه و قيمتاش مناسب باشه و سر آدم هم كلا نزاره!.پسر دايم رفته بود ايكس باكس اسليم و كينكت رو قيمت كرده نمي دونم از پايتخت يا توپ خونه يا يه همچين جايي بهش گفتن 1 تومن.من تعجب كردم!!!!!
و آخريش هم قيمت ايكس باكس ها چنده تو تهران
مر سي پس تا ظهر جوابم رو بگين چون دارم مي رم.

سلام
بچه ها من یه 360 آرکید با برد جاسپر دارم و 1 سال و خورده ای کار کرده دستگاه خیلی تمیزه. و یه دو هفته پیش هم از خارج از سایت آمازون یه هارد 250 گیگ سفید برام فرستادند. من آلان اگه این رو بخوام بفروشم، قیمتش تو بازار چقدره؟

آخرین ویرایش:
سلام
من فكر كنم سوالم به همين جا مربوط بشه.
من مي خوام برم تهران يه چند روزي و پسر داييم اونجا زندگي مي كنه و مي خواد يك ايكس باكس بگيره.لطفا يه جا تو تهران بگين كه آدم خوبي باشه و قيمتاش مناسب باشه و سر آدم هم كلا نزاره!.پسر دايم رفته بود ايكس باكس اسليم و كينكت رو قيمت كرده نمي دونم از پايتخت يا توپ خونه يا يه همچين جايي بهش گفتن 1 تومن.من تعجب كردم!!!!!
و آخريش هم قيمت ايكس باكس ها چنده تو تهران
مر سي پس تا ظهر جوابم رو بگين چون دارم مي رم.
در حال حاظر یه همچین جایی رو تو تهران که چه عرض کنم تو کل ایران نمیتونی پیدا کنی

در حال حاظر یه همچین جایی رو تو تهران که چه عرض کنم تو کل ایران نمیتونی پیدا کنی

راست مي گيد ولي جاهاي ديگه رو نمي دونم ولي تو مشهد اين آقاي ممتاز خودايش آدم خوبيه من همه دستگامو ازش گرفتم راضيم.
يعني هيچ جايي نيست؟!!!يك جا بگين تو تهران كه حداقل از بقيه يه آب شسته تر باشه؟!
الآن پك كينكت با اسليم 4 گيگ چند و با 250 گيگ چند؟!

سلام
بچه ها من یه 360 آرکید با برد جاسپر دارم و 1 سال و خورده ای کار کرده دستگاه خیلی تمیزه. و یه دو هفته پیش هم از خارج از سایت آمازون یه هارد 250 گیگ سفید برام فرستادند. من آلان اگه این رو بخوام بفروشم، قیمتش تو بازار چقدره؟

دوستان یه نفر میتونه به من یه قیمت بده ممنون میشم.

واقعا خلایق هرچه لایق.ملت دیدن 360 قیمتش تخیلی شده همه یهو یادشون اومد که اصلا بازی نمیکنن و کنسول به دردشون نمیخوره میخوان بفروشن اونم 600 700 بعد میگن پشت شهرداریا دزدن باز اونا فروشندن اینا که خریدن چی میگن؟؟معلوم نیس وسیله گیم خریدن یا برا بیزینس و پول در اوردن بیخیال ترو خدا این نیز بگذرد...

• Like
Reactions: Scαrface

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or