asmail
کاربر سایت
400-450 فکر کنمبازی سنتری های عزیز برای بار سوم عرض می کنم،آیا حاضرید سوال منی که مثلا عجله دارم جواب بدین؟
به مشتری نه مغازهدار
400-450 فکر کنمبازی سنتری های عزیز برای بار سوم عرض می کنم،آیا حاضرید سوال منی که مثلا عجله دارم جواب بدین؟
آکبند 840سلام
الان قیمت دقیق اسلیم 4 گیگ با درایو 9504 چنده؟؟
میدونم نیست ولی اگه یهو پیدا شدو میگم
بازار x360 تو ایران از بورس طلا داغ تره .
فروشنده ها به شما چند قیمت دادند بگو تا بگم منصفانه گفتند یا بز خری میخواستند بکنند !بازی سنتری های عزیز برای بار سوم عرض می کنم،آیا حاضرید سوال منی که مثلا عجله دارم جواب بدین؟
الان 480 هم مال من رو خواستند بگیرند اما فعلا دست نگهداشتم(شاید هم به همین قیمت فروختم چون به پولش بیشتر نیاز دارم) اینقدر ها هم پایین نیست که شما میگی، بعضی از دوستان گفتند توی توپخونه 480 راحت مغازه دار های میخرند و 600 به یوسر ها میفروشند400-450 فکر کنم
به مشتری نه مغازهدار
در حال حاظر یه همچین جایی رو تو تهران که چه عرض کنم تو کل ایران نمیتونی پیدا کنیسلام
من فكر كنم سوالم به همين جا مربوط بشه.
من مي خوام برم تهران يه چند روزي و پسر داييم اونجا زندگي مي كنه و مي خواد يك ايكس باكس بگيره.لطفا يه جا تو تهران بگين كه آدم خوبي باشه و قيمتاش مناسب باشه و سر آدم هم كلا نزاره!.پسر دايم رفته بود ايكس باكس اسليم و كينكت رو قيمت كرده نمي دونم از پايتخت يا توپ خونه يا يه همچين جايي بهش گفتن 1 تومن.من تعجب كردم!!!!!
و آخريش هم قيمت ايكس باكس ها چنده تو تهران
مر سي پس تا ظهر جوابم رو بگين چون دارم مي رم.
در حال حاظر یه همچین جایی رو تو تهران که چه عرض کنم تو کل ایران نمیتونی پیدا کنی
سلام
بچه ها من یه 360 آرکید با برد جاسپر دارم و 1 سال و خورده ای کار کرده دستگاه خیلی تمیزه. و یه دو هفته پیش هم از خارج از سایت آمازون یه هارد 250 گیگ سفید برام فرستادند. من آلان اگه این رو بخوام بفروشم، قیمتش تو بازار چقدره؟