اگه نمیخوای کپی خور کنی یه 0500 بگیر که از همه ارزونترهدوستان نگفتید قیمت 4 گیگ کپی نشده روگیر میاد اصلا؟
بعد برا من که می خوام اریج بزنم این 0225 و ... مهمه؟
اگه نمیخوای کپی خور کنی یه 0500 بگیر که از همه ارزونترهدوستان نگفتید قیمت 4 گیگ کپی نشده روگیر میاد اصلا؟
بعد برا من که می خوام اریج بزنم این 0225 و ... مهمه؟
اسلیم کپیخور با درایو 9504 بالای 600 تومن
اسلیم با درایو 0225 (کپی خور نشده) یا فروش ندارن یا به قیمتی بین 350-380 میفروشن.
اسلیم با درایو 0500 (کپی خور نشده) با قیمت مناسب 250-60 تومن بفروش میرسه.
البته مورد اخری در حال حاضر تاریخ مشخصی برای عرضه فریمور نداره.....
SALAMسلام!
بچه ها یک ایکس باکس آرکید تقریبا 11 ماه کار کرده هست با دو دسته اصل ، 240 میده!
البته قبلا مال خودم بوده هفت هشت ماه پیش دادمش به این بنده خدا حالا میخوام ازش بردارم.
قیمت مناسبه به نظرتون؟
البته به اینم دقت کن که این ارکید که میخواید بخرید اپدیت نشده باشه ورژن جدید داشبورد بعد key رو هم باید ازش بگیری به این چیزها دقت کن تا با دست مبارکت نندازیش تو سطل زباله :dسلام!
بچه ها یک ایکس باکس آرکید تقریبا 11 ماه کار کرده هست با دو دسته اصل ، 240 میده!
البته قبلا مال خودم بوده هفت هشت ماه پیش دادمش به این بنده خدا حالا میخوام ازش بردارم.
قیمت مناسبه به نظرتون؟
ممنون
آره دوستان جاسپره! تولیدش هم فکر کنم مال 2010 بود! ممنون جناب aha2012 و Captain Bl4ck3 !
جناب Captain Bl4ck3 میشه لطف کنید بگید چجوری Key رو بگیرم ازش؟ ، یعنی چجوری باید بدست بیارمش؟ و همچنین ورژن آپدیت داشبوردش باید چند باشه که مشکلی نداشته باشه؟!
ممنون!
دوستان سلام!
کسی تا حالا از DigiKala کنسول خریده؟میدونید اسلیماش قابلیت کپی خور شدن دارن یا نه؟ چون اگه داشته باشن قیمتاشون خیلی خوبن:
Microsoft Xbox 360 Slim 4GB
Microsoft Xbox 360 Slim 250GB
دوست عزیز کلا الان اسلیم خریدن به صرف نیستش یعنی مایه ی دردسره! یک Fat بگیر خودتو راحت کن!
الان واسه همینم انقدر آرکید انقدر گرون شده دیگه!
بازم هرجور دوست داری!
مبارکت باشهاز همه ی دوستانی که لطف کردن راهنمایی کردن تشکر میکنم!
دستگاه رو گرفتم ، صحیح و سالمه خدا رو شکر!
ممنون!
یکی از بچه های همینجا از اون سایتی که گفتی خرید کرده و راضی هست.گفت خیلی با احتیاط کنسولو براش آوردنسوال من چیز دیگه ای بود اما مایه ی دردسر واسه چی؟! دو حالت که بیشتر نداره: یا مدلیشه که کپی خور میشه یا نمیشه(فعلا) . در ضمن من واسه کلوپ میخوام. در هر صورت ممنون از پیشنهادت.
پ.ن: حالا آرکید به غیر از ظاهر و بزرگتر بودنش چه تفاوتی با اسلیم داره و چنده قیمتش؟
پ.ن2: آیا مشکل 3چراغ به طورکلی حل شده تو X360؟ از چه مدل و تاریخی به بعد؟
سوال من چیز دیگه ای بود اما مایه ی دردسر واسه چی؟! دو حالت که بیشتر نداره: یا مدلیشه که کپی خور میشه یا نمیشه(فعلا) . در ضمن من واسه کلوپ میخوام. در هر صورت ممنون از پیشنهادت.
پ.ن: حالا آرکید به غیر از ظاهر و بزرگتر بودنش چه تفاوتی با اسلیم داره و چنده قیمتش؟
پ.ن2: آیا مشکل 3چراغ به طورکلی حل شده تو X360؟ از چه مدل و تاریخی به بعد؟
نه اقا 3 چراغ نمیشه خریدش هم با این قیمتی که گفتی نه ریسک نیست !دوستان واقعا xbox های جاسپر دیگه 3 چراغ نمیشن؟ من از یکی از دوستام میخوام یکی بخرم دقیق نمیدونم یا تولید اواخر 2009 هست یا اوایل 2010 .به نظرتون قدیمی نشده و خریدش ریسک نیست؟ اینو مطمئنم طرف بازیباز نیست و شاید کلا 20 ساعت هم باهاش بازی نکرده باشه . با چندتا بازی بهم گفته 200 تومن .نظرتون چیه>؟