زکی :d الان 100 صفحه همه میگن کی بخریم کی نخریم.خب دوستان پس با این اوصاف فعلاً 360 نخریم؟
پس کی بخریم؟:d
راستی مثل اینکه 0225 اصولا هک نمیشه!
مثل اینکه کلا قدرت write رو بعد از هک از دست میده که یه جورایی یعنی دستگات میشه تخته کار آشپزخونه !
البته همون 9504 هم هکش همچین مالی از آب درنیومده گویا
کلا هک این اسلیمها مثل اینکه خیلی ساده نیست و تازه با هر بار آپدیت کپی خور خواهد پرید که اون خودش یه مصیبت تازه ای شده...!!![]()
قیمت ها از فروشگاه حقیقت هستش ؟؟اما از بحث اصلی بسیار دور افتادیم دوستان !!!
۱۳۹۰/۲/۶
xbox360 elite الایت با فریم ویر 1.1 LT plus و اخرین اپدیت داشبورد 2.12 (اپدیت کینکت): ۵۴۵تومان
xbox360 arcade ارکید با فریم ویر 1.1 LT plus و اخرین اپدیت داشبورد 2.12 (اپدیت کینکت): ۴۴۵تومان
کینکت (kinect)رجین پال : ۱۷۰ تومان
اسلیم خام 250gig با درایو 0225 ..... تومان(موجود نیست)
اسلیم خام 4GIG با درایو 0225 ۳۱٠ تومان
اسلیم خام 4GIG با درایو 9504 ۴۷۰ تومان (کپی رایگان)
Xbox360 slim 250gbباندال کینکت .... تومان(موجود نیست)
Xbox360 slim 4gbباندال کینکت ۴۶۵ تومان
پ.ن : حاجی PS3 چه داره بالا میره !! 160 اسلیم 430 تومن
سلام
الان xbox 360 از این مدل جدیدا اسلیم ! بدون کپی خور شدش چنده ؟ و اینکه بازیای اریجینالش هست ؟ من میخوام اصل باشه برای بازی کردن آنلاین میخوام
خوب 360 پیدا نمیشه و گرونه همه رو اوردن به 3 برا همینم .....حالا 360 هک نشده گرون می دن ps3 قضیش چیه دیگه من نمی فهمم ظاهرا گرون فروشی به مزاجشون خوش اومده
ایکس باکس 360 اسلیم 4 گیگ با مادربورد والهالا کپی شده 550هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری (داشبورد+درایو)
این چی میگه من ازاین بهمن ماه آرکید خریدم 370 تومن الان این اسلیم رو میده 550 تومن .
این مادربرد اصلا وجود داره ؟ اصله ؟
توصیه میکنم برید آرکید پیدا کنید بخرید