قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

یعنی 1 کار نشدنی ..... تو تعداد کم نمیشه .....
عزیز ما از آمریکا جنس اوردیم تهران حالا شما می گی نمی شه اونم از دبی که نزدیکه !!!

يعنی چی؟؟؟؟!!!...ميشه توضيح بدين
برای خرید باید مسترکارت یا ویزا داشته باشید و بعضی شرکت ها این رو می یارن ایران و بر اساس حجم یا ابعاد بسته از شما پول می گیرن .
هرچی هم که بگیرن از مغازه دارای ایران کمتر در می یاد !

از شدنی که میشه ولی ارزش نداره چون حدود 300 هزار تومن در میآد
فکر کنم کمتر ولی همین هم از خرید تو ایران بهتره که 360 و 380 و ... می فروشن !

کسی جایی تو دبی می شناسه که اینترنتی با قیمت خوب کینکت خرید بعد با این شرکتا بیارم تهران ؟
کسی نبود ؟

از کجا ؟!!؟؟؟
الان شما میتونید از سایتهایی مثل originl4u.com از هر فروشگاه اینترنتی خارجی که خواستید هر جنسی رو بخرید ولی به نظر من ارزش نداره برای 20 تا 30 تومن ارزونتر این کارها رو بکنید.;)

خب اگه یکی بخواد کینکتو 360 یا 380بخره بهتره 150 تومن بزاره روش یه slim 4 gig + kinect بخره . تا چند وقت دیگه هم اسلیم فیرمور براش میاد و مشکل کپی خور شدنش هم حل میشه ;)

الان خیلی از شرکتها هم کینکتو تموم کردن برای همین قیمتش اینقدر رفته بالا . من با چندتا از سایت ها صحبت کردم گفتن تا 10 یا 15 روز دیگه بارشون میرسه اونوقت فکر کنم قیمتش دوباره به حدود 300 برسه. ;)

Last edited by a moderator:
الان خیلی از شرکتها هم کینکتو تموم کردن برای همین قیمتش اینقدر رفته بالا . من با چندتا از سایت ها صحبت کردم گفتن تا 10 یا 15 روز دیگه بارشون میرسه اونوقت فکر کنم قیمتش دوباره به حدود 300 برسه. ;)

ولی احتمالا دوباره توی عید گرون میشه درسته ؟!

قیمت kinect تو مرکز خرید Duty Free Shop فرودگاه دوبی 699 دینار هستش معادل 197000 تومن. هم تو ترمینال 2اش هست هم تو ترمینال 3 از همه جای داخل شهر هم 20 تومن ارزون تره یه بازی Kinect Adventure هم داخلشه.

قیمت kinect تو مرکز خرید Duty Free Shop فرودگاه دوبی 699 دینار هستش معادل 197000 تومن. هم تو ترمینال 2اش هست هم تو ترمینال 3 از همه جای داخل شهر هم 20 تومن ارزون تره یه بازی Kinect Adventure هم داخلشه.
درهم منظورته؟
Slim 4gb + Kinect: 520
Slim 250gb + Kinect: 435
R U OK ?:|

Slim 4gb + Kinect: 520
Slim 250gb + Kinect: 435
:-o چه چیزهایی آدم می بینه:)) جالبه 250 از 4 گیگ ارزونتره;)) برا منم می خری؟
شاد شدیم :)
ببخشید ولی این طور که شما حرف می زنید که قیمت رو اونجا دیدین واحد پول درهم هستش نه دینار;))
هر چند تا تونستین اون قیمت بخرید بیارین اینجا:d
محض اطلاعتون قیمت هم همین چند روز پیش به صورت رسمی 50 درهم بالاتر رفت و به دلیل استقبال زیاد بازار اونجا هم یکم شبیه بازار خودمون شده و همه بالاتر از قیمت اصلی می فروشند.;)

ضمناً وارد کردن تعدادش هم کار هر کسی نیست وگر نه تا الآن...
این اصل اقتصاده که تعیین کننده قیمت عرضه و تقاضا هستش. عرضه کم باشه یا تقاضا بالا طبیعی هستش که قیمت بالا بره. دلیلی برای اعتراض هم نیست. که برای کینکت هر دوی این حالات هست:d کسی هم که مشکل داره باهاش یا نخره اصلاً، یا دیرتر بخره.
یه عده بی اطلاع متأسفانه فکر می کنند قیمتش 150 دلاره و طرف عین آب خورن می آره این ور و 250 می کشه روش 400 می فروشه!! توقع هم دارن اینجا مطابق قیمت جهانی بخرن#:-s

حالا برعکس شد اینقدر گیر ندید :d
Slim 4gb + kinect : 430
Slim 250gb + kinect : 520

ماله یه فروشگاه اینترنتی هستش که توی ولیعصر هم مغازه داره که دوست خودم هم ازش slim رو گرفته و خیلی هم مطمئنه
اگه آدرسش رو خواستین pm بزنین بهتون بگم

آخرین ویرایش:
حالا برعکس شد اینقدر گیر ندید :d
Slim 4gb + kinect : 430
Slim 250gb + kinect : 520

ماله یه فروشگاه اینترنتی هستش که توی ولیعصر هم مغازه داره که دوست خودم هم ازش slim رو گرفته و خیلی هم مطمئنه
اگه آدرسش رو خواستین pm بزنین بهتون بگم

دوستمون احتمالاً یه ریجن یو سی جا انداختند.

دوستان اون دوستمون راجع به duty free shop راست میگه قیمتش اونجا همینه چند روز پیش یکی از دوستانم اومده بود گفت
راجع به آوردنش و چقدر روش کشیده میشه اطلاعی ندارم
ولی اینکه دوستان و فروشندگان منصف ایرانی سود کمی روش میکشن 1000000% شک دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or