jimboli
کاربر سایت
اسلیم باندل 250 گیگاسلیم 250 باندل کینکت من تا 530 هم تو تهران دیدم. پشت شهرداری هم 590-580 میدن
uc = 530ت
pall=600ت
اسلیم باندل 250 گیگاسلیم 250 باندل کینکت من تا 530 هم تو تهران دیدم. پشت شهرداری هم 590-580 میدن
کجا sold out شده عزیز من همین امروز تو همه فروشگاه های بزرگ دبی موجود هست زیادم هست پس این نشد دلیل چون منبع خرید اینجا هم دبی هست که گفتم چطوریه در مورد قیمت دبی هم قیمت همین امروز 1500 درهم هستش باندل 250 گیگ که میشه حدود 440 تومنالان کینکت تو کل دنیا soldout شده
من طرفداری از هیچ کس نمیکنم ولی تو دبی کی گفته باندل 400 هست؟
درسته اینجا هر چی تیغ ببره هست ولی نه اینقدر
تو دبی اش هم حدوده 470-80 این باندل رو میدن - چه برسه به اینجا
تازه تا بیاد کرایه میخوره ، اونی که میفروشه یه چیزی بکشه روش و .... ببینید چقدر در میاد
الانم باندل تو پایینترین قیمتش هست از 550 تا 600 چند روز دیگه که فیرم ویرش بیاد
خودتون ببینید چند میشه
اولا من کینکت رو گفتم soldout شده که چیزه جدیدی نیست همه میدوننکجا sold out شده عزیز من همین امروز تو همه فروشگاه های بزرگ دبی موجود هست زیادم هست پس این نشد دلیل چون منبع خرید اینجا هم دبی هست که گفتم چطوریه در مورد قیمت دبی هم قیمت همین امروز 1500 درهم هستش باندل 250 گیگ که میشه حدود 440 تومن
سلام دوستان الان مطمین ترین جا واسه خرید کینکت کجاس؟؟(پستی میخوام) و چند میده؟؟؟
اگه میشه کمی زود جواب بدین...کارم عجله ای هستش.....خیلیییی ممنون![]()
کسی نبود جواب بده؟؟؟حالا خوبه گفتم کارم عجله ای هستش.......:d
به اون نمیگن مایه دار یه چیز دیگه میگنهمون 400 تومان رو هم تو هوا زدن. ماشا ا... چقدر مایه دار زیاد شده.
من آخرین قیمتی که داشتم 699 درهم بودالان حدود قیمت ها تو دبی چنده؟
کینکت با اداپتور