فتحی و غیر فتحی نداره- قیمتهای توپخونه هماهنگه باید دنبال قیمت کمتر بگردی!معمولا این مدل جدید ها تا یک سال خراب نمیشن و بعد یک سال هم حتما ضمانتش تموم شده
کسی قیمت فتحی رو نداره..؟
فرق فتحي با ديگر فروشنده ها توي تبليغات هستفتحی 235 آرکید 335 الیت http://www.forum.persiantools.com/t130505.html
فتحی و غیر فتحی نداره- قیمتهای توپخونه هماهنگه باید دنبال قیمت کمتر بگردی!
230-تا 240 ارکید(220 هم شنیدم کسی خریده!)البته با none stealth
الیت هم 330بدون LT و 340 با LT
فرق فتحي با ديگر فروشنده ها توي تبليغات هست
اگه باقي دوستان هم تبليغ كنند مثل فتحي شناخته شده بودند تو نت
سلام به بچه های گل
بعد از وقفه ی طولانی بازم اومدیم .
قیمت های جدید ( دستگاه ها خام هستن ، کپی خور 10 تومن و یا با خودتون )
آرکید 225
الیت 315
پک Final Fantacyا 415 تومن
سلام به بچه های گل
بعد از وقفه ی طولانی بازم اومدیم .
قیمت های جدید ( دستگاه ها خام هستن ، کپی خور 10 تومن و یا با خودتون )
آرکید 225
الیت 315
پک Final Fantacyا 415 تومن
اقا مسعود اینم باید اضافه کنیم که چون فروشگاه فتحی حدودا اولین نفر بوده و چون بازار انحصار خودشون بوده خوب دیگه نیازی به تبلیغات نیست. ایشالا... همه در کارشون موفق باشنفرق فتحي با ديگر فروشنده ها توي تبليغات هست
اگه باقي دوستان هم تبليغ كنند مثل فتحي شناخته شده بودند تو نت
اولین نفر کجا؟اون موقع که من و خیلی از بکس سایت کنسول داشتم - فتحی که هیچ فقط تو توپخونه یدونه عیاض داشت اونم نمیفروخت !اقا مسعود اینم باید اضافه کنیم که چون فروشگاه فتحی حدودا اولین نفر بوده و چون بازار انحصار خودشون بوده خوب دیگه نیازی به تبلیغات نیست. ایشالا... همه در کارشون موفق باشن
100% تبلیغاته!خدایش همین کاری که خودتون میکنید!اونا هم میکنن؟اونا پیچ های درایو و کنسول رو نمیبندند!اونوقت بیان بک اپ کنسول رو به ادم بدند؟عمرا!من اصلا در مورد گذشته اطلاعات نداشتم ممنون صحبتاتون.
پس بازم بر میگردیم به اینکه تبلیغات زیاد بوده.
اولین نفر کجا؟اون موقع که من و خیلی از بکس سایت کنسول داشتم - فتحی که هیچ فقط تو توپخونه یدونه عیاض داشت اونم نمیفروخت !
بازار دست وست و نکس جن و پیکسار و مکس و غیره بود!
-همش روی تبلیغات همین بچه هاست و اینکه قدیم توی قسمت فروشگاه مجازی سایت که تعطیل شد -اونجا جنس میفروختن!
پس ربطی به سابقه نداره!