قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

دوستان اين افزايش قيمتها براي اينه كه جنس تو دبي كم شده . امروز تماس داشتم . اگه يه مقدار صبر كنيد تا بار جديد به دوبي برسه . قيمتها كاهش خوبي پيدا خواهد كرد

حداکثر چقدر طول میکشه :confused:
نکنه میخواد از این درایو جدیدا که کپی خور نمیشن بیاره:(

حداکثر چقدر طول میکشه :confused:
نکنه میخواد از این درایو جدیدا که کپی خور نمیشن بیاره:(
ناامید نباشین اونا هم کپی خور میشه...
به این زودی ها هم فکر نکنم بیاد.

ولی این Wave4 و درایو ها خیلیا رو از جمله خودم نگران کرده...

پك mw2 وقتي برسه ايران باز ميشه و بازي از داخلش كش رفته به قيمت سرسام آوري فروخته ميشه !!!
نه حاجی من خودم چند بار باندل خریدم...ولی مغازه هایی مث فتحی و نکست جن همچین کاری نمیکنن....اونی هم که باندل میخره به خاطر محتویات میخره... مثلا کسی gunmetal بدون متال گیر نمیخره ککه!!!

ناامید نباشین اونا هم کپی خور میشه...
به این زودی ها هم فکر نکنم بیاد.

ولی این Wave4 و درایو ها خیلیا رو از جمله خودم نگران کرده...

خوب اگه کپی خور نشد رو xbox360های الان که تاثیری نداره؟
یعنی هر بازی واسه اونا بیاد به این الانی ها هم می خوره؟

بازی های اورجینال والا توی لباف کسی نمیفروخت البته یکی بود میگفت برات با 60 تومن میارمش!!!!!
درباره پک Halo هم هیچ جا نداشت و همه تموم کرده بودند اما تا دلت بخواد الیت بودو اسلیم!!!!

خیلی برام جالبه که معمولا قیمتها از همین تاپیک بیشتر به بازار میره تا از بازار به سایت
پس من فکر میکنم بیخود شلوغش نکنیم تا این بازاری ها هم نتونن سو استفاده کنن
خیلی نمیشه با اطمینان گفت ولی از حرفاشون میشه فهمید با سرک کشیدن تو همین
سایت و فرومها 4 تا اصطلاح یاد میگیرن ،و تو این موقعیت( مهر ماه ) که بازارشون خرابه حسابی از آبه
گل آلود ماهی میگیرن و از کسادی در میان،
ایرانی جماعتم که خدا نکنه بگن فردا سنگ میخوادکمیاب بشه ، همه میره نسله سنگ رو از خیابون و ... ور میدارن
نمونش سره کارتی شدنه بنزین، با اینکه یه باک بیشتر نمیشد پر کرد دیدید که چه میکردن این خلق الله
بهانه دسته توپخونه ای ها ندیم و ، موفق باشید:love:

خیلی برام جالبه که معمولا قیمتها از همین تاپیک بیشتر به بازار میره تا از بازار به سایت
پس من فکر میکنم بیخود شلوغش نکنیم تا این بازاری ها هم نتونن سو استفاده کنن
خیلی نمیشه با اطمینان گفت ولی از حرفاشون میشه فهمید با سرک کشیدن تو همین
سایت و فرومها 4 تا اصطلاح یاد میگیرن ،و تو این موقعیت( مهر ماه ) که بازارشون خرابه حسابی از آبه
گل آلود ماهی میگیرن و از کسادی در میان،
ایرانی جماعتم که خدا نکنه بگن فردا سنگ میخوادکمیاب بشه ، همه میره نسله سنگ رو از خیابون و ... ور میدارن
نمونش سره کارتی شدنه بنزین، با اینکه یه باک بیشتر نمیشد پر کرد دیدید که چه میکردن این خلق الله
بهانه دسته توپخونه ای ها ندیم و ، موفق باشید:love:

دوست من خبر نداری 50 درصد بکس این قسمت توپخونه ای هستن :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or